• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden gitgide soğuyorum..

Bu zamana kadar tepki vermediğiniz için bu şekilde devam etmiş zaten. Buraya yazdığınız gibi eşinizin sakin olduğu bi anda anlatın ya da yazın hala devam ederse de öfkesini kustuğu anlarda dinlemeyin duymayın ortamı değiştirin...
tepki çok verdim aslında kavgalarımız oldu cok uyardım güzellikle konustum ama değişmiyor

haklısın değiştiyorum tesekkür ederim..
Rica ederim yeri geliyor çok özel şeyleri paylaşıyoruz bunlar etrafımızla konuşamadığımız için burada anlattığımız şeyler oluyor. Biri görüp de bunları aileye ya da arkadaş çevresinde yayabilir. fotoğraf olmadığı halde sırf konulardan ifşa olanlar tanıdıklara yakalananlar bile oluyor burada.

aynı benim adamı anlatmışsın.
hatta bir ara ben mi konu açtım dedim :KK70:
önerim yok maalesef.. aynı dertten muzdaribiz ve terzi kendi söküğünü dikemiyor...
önerileri okumaya geldim.
gercekten mi inanın ne yapacagımı bilmiyorum bazense melek gibi ama sinirlenince kaçasım geliyor küfürleri duymaktan bıktım..

Rica ederim yeri geliyor çok özel şeyleri paylaşıyoruz bunlar etrafımızla konuşamadığımız için burada anlattığımız şeyler oluyor. Biri görüp de bunları aileye ya da arkadaş çevresinde yayabilir. fotoğraf olmadığı halde sırf konulardan ifşa olanlar tanıdıklara yakalananlar bile oluyor burada.
doğru söylüyorsunuz orayı düşünemediydim cok sağolun..

Eşinizle biraz mesafe koyun,her istediğini yapmayın.

Bide baktın bağırıp çağırıyor görüşürüz deyip telefonu kapat gitsin.

İşyerinde böyle konuşmuyorsa senle de böyle konuşamaz.

Siz biraz daha dik durun.Aciz olmayın görsün, hele ona muhtaç davranışlar göstermeyin.

Cvp dahi vermeyin , haksızlığını görmesi için en iyisi bu.
artık öyle yapıyorum ama bu seferde rahat vermiyor arıyor arıyor içindekileri kusumadı ya rahat değil sanki ben onun küfürlerini dinlemek zorundayım

gercekten mi inanın ne yapacagımı bilmiyorum bazense melek gibi ama sinirlenince kaçasım geliyor küfürleri duymaktan bıktım..
gerçekten canım aynı şeyleri yaşamışız, yaşıyoruz hala..
benim de eşimin babası ve amcası aynı...
kayınvalidem sinmiş artık..
ama eşimin gözden kaçırdığı bir şey var ki; ben annesi değilim.
var elbette benim planladığım şeyler o yüzden şimdilik sabrediyorum..
he benim de patladığım zamanlar oluyo ama genelde sakin kaldığımda özür dileme süresi kısalıyor pişman oluyor sanırım...
ama bu beni tekrar ona ısındırır mı? hiç sanmıyorum.. bitirdi kendini bende...

nedeni ne olursa olsun bana bağırılması, yüksek sesle konuşulması beni deli ediyor. kim olursa olsun, eşim annem babam hiç farketmez. bağırarak bişey söyleyene kendimi kaybederek cevap veriyorum resmen. eşim öğrendiği için bu durumu hatalı da olsam bağırarak söylemez. kendi kendine bişeye sinirlenip bağırsa dahi , ilk etapta sakinleştirmeye çalışırım uzatırsa burnundan getiririm. elimde değil. çok geriliyorum birileri bağırınca.

bence sen de alttan alma artık. o bir bağırıyorsa sen 10 bağır. o bir uzatıyorsa sen bin uzat. anlasın yaptığının saçmalığını! gitsin kime sinirlendi ise bundan sonra ona bağırsın!

Akşam kocamı öpeceğim :KK8:
Bence olan olmuş artık bu saatten sonra senin eşin değişmez.
İkna edebilirsen bir terapiste gidin ama onada ikna olmaz eminim. :KK69:

giderse gittiği yere kadar gitsin
siz böyle yaparsanız iyice coşar :kahve:
ya anladım da canım ben şirkette calışıyorum burada böyle konuları konusamıyorum yapımda yok bide insanların yanında tartışmayı sevmiyorum istemiyorum.müsait bir yerde yok öyle konusmaya o yüzden alttan alıyomusum gibi oluyor ama aslında almıyorum.işten cıkınca eve gecincede hiç bişey yok gibi davranıyor.canım askım hayatım bir görseniz.biliyor ben calışıyorken tepki veremeyecegimi o yüzden yaptığını düşünüyorum

nedeni ne olursa olsun bana bağırılması, yüksek sesle konuşulması beni deli ediyor. kim olursa olsun, eşim annem babam hiç farketmez. bağırarak bişey söyleyene kendimi kaybederek cevap veriyorum resmen. eşim öğrendiği için bu durumu hatalı da olsam bağırarak söylemez. kendi kendine bişeye sinirlenip bağırsa dahi , ilk etapta sakinleştirmeye çalışırım uzatırsa burnundan getiririm. elimde değil. çok geriliyorum birileri bağırınca.

bence sen de alttan alma artık. o bir bağırıyorsa sen 10 bağır. o bir uzatıyorsa sen bin uzat. anlasın yaptığının saçmalığını! gitsin kime sinirlendi ise bundan sonra ona bağırsın!
bana bu hareketleri evdeyken yapsa zaten hiç altta kalmam ama hep çalışıyorken yapıyor.biliyor benım huyumu insanların yanında tartısmayacagımı o yüzden alttan alıyormus gibi oluyor susuyorum bişey diyemiyorum şirkette calıştığım için.eve gecincede melek misali defalarca konustum bunu bana yapma diye ama anlamıyooorrrr..

gerçekten canım aynı şeyleri yaşamışız, yaşıyoruz hala..
benim de eşimin babası ve amcası aynı...
kayınvalidem sinmiş artık..
ama eşimin gözden kaçırdığı bir şey var ki; ben annesi değilim.
var elbette benim planladığım şeyler o yüzden şimdilik sabrediyorum..
he benim de patladığım zamanlar oluyo ama genelde sakin kaldığımda özür dileme süresi kısalıyor pişman oluyor sanırım...
ama bu beni tekrar ona ısındırır mı? hiç sanmıyorum.. bitirdi kendini bende...
ilk baslarda böyle değildi sakindi.calıştığı ortam onu cok değiştirdi cok küfürlü konusmaya basladı ve kötüye gidiyor malesef..

Erkeklerle böyle soru- cvp şeklinde anlaşamazsın ki hepsi aşağı yukarı böyle iletişim sıfır..

Onlara anca trip atıcan tavır alıcan başka türlüsü maalesef onları anlıyacağı şeyler değil.

Neden?
Evliliğim boyunca bu şekilde direkt sorular sorarak davrandım, aksi halde tripten falan anladıkları yok aslında.
Düzgün bir şekilde konuşmadan hiç bir problem çözülemez.
Bu sadece kadın-erkek ilişkisinde değil, tüm ilişkilerde geçerli.

Dağ dağa küserde dağın haberi olmaz hesabı.

ya anladım da canım ben şirkette calışıyorum burada böyle konuları konusamıyorum yapımda yok bide insanların yanında tartışmayı sevmiyorum istemiyorum.müsait bir yerde yok öyle konusmaya o yüzden alttan alıyomusum gibi oluyor ama aslında almıyorum.işten cıkınca eve gecincede hiç bişey yok gibi davranıyor.canım askım hayatım bir görseniz.biliyor ben calışıyorken tepki veremeyecegimi o yüzden yaptığını düşünüyorum
O zaman mümkünse iş yerinde tık lafı ağzına ya da işim var ben seni ararım de dinleme duyma yüzüne yav he he de geç
illet oldum resmen ya benim sülalemde de var bu tipler de o yüzden :kahve:

Bunalan sadece sen değilsin,sayende ben de hayatımdan bezdim deyin ona.
Öfkeni kusacağın başka birini bul,ben şamar oğlanı değilim deyin ve biraz dik durun.
Küfür etmek ne demek...

Back
X