Eşimden gizlediğim sırrım lütfen akıl verin bunalımdayım lohusayım

Masalkentim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2022
36
-11
1
Kızlar öncelikle şuan lohudayım 10.gündeyim o kadar bunalıyorum ki eski konuları dahi düşünüp bunalıyorum. Hayattan bıkmış vaziyetteyim.
Kızlar ben salak gibi 14 yaşlarındaykrn kendi kızlığımı bozdum mal gibi elliyordum o bölgelerimi ve bozlduğunu anca büyüyünce anladım anne babamın ilişkilerini de görmem sanırım beni bu salak hareketlere itti :)( niyr yaptım bilmiyorum ama eşime anlat diyor içimden bir şey. Hatta düğün günümüzde adetliydim ama fazla değildi ilk gece değildim o da biliyor 3.gün falan başladı eşim sordu aslında o kadar da sorgulamadı 2.yılımız evliliğimizin.aradan 2 yıl geçmiş Doğumdan 1 hafta önce araştırmış adetliyken neden ilişkiye girilir diyr ben de geçmişini okudum ve onunla konuştum şunu bil ki senden başka kimseyle olmadım ve yeminler etim o da tamm aşkım inanıyorum dedi içim rahatladı ama bilmiyor ki krndim bozmuştum m salak gibi. Doğum yaptım hep bu aklımda atamıyorum beynimi kemiriyor kafayı yicem. Keşke biriyle olsaydım diyorum içim rahat ederdi belki v bu çok farklı bir şey çok yıkığım nolur akıl verin

Niye ayni konuyu iki defa açıyorsun.

Ve bozdun ya da bozmadin niye kafana takıyorsun. Olan olmuş. Hadi hiç bozulmadı doğumda bozuldu belki? Hem sizin bozabileceginiz bisey değil

Bence şuan söylemen daha çok kafa karıştırır. en başında söylemen daha iyi olurdu. şuan hiç karıştırma bence

Bence şuan söylemen daha çok kafa karıştırır. en başında söylemen daha iyi olurdu. şuan hiç karıştırma bence
Geçen komuştuk ama ben sadece kimseyle beraberlik yaşamadığımı yeminler edip inanmasını istedim o da inanıyorum demişti. Ben bu canımdan ne istiyorum bilmiyorum. Ama salak gbi diyorum ki kendim bozmuş olabileceğini de anlat diyor içim

vicdan yapıyorsun sanırım ama bunu evlenmeden önce söylemeliydin. 2 yıl sonra ve çocuk bile doğmuş, bunu söylemen kafasında soru işareti bırakır. neden şimdi söylüyor ki? biriyle mi birlikte oldu vs diye düşünür. yani şahsen ben pek umursamazdım zaten böyle düşünecek bi kocayla işim olmaz ama siz takıyorsunuz anladığım kadarıyla. söyledikten sonra pişman olacağınıza eminim o yüzden atın kafanızdan geçmişi.

Ne varki bunda, benim kızlık zarım yırtılmadı bile. Niye bu kadar kafana taktın. Baskasıyla birlikte olmus olsan söyle derdim ama mastürbasyon yapmışsın cok dogal bişey bu herkes o yaslarda basladı yapmaya. Kendini suclu hissedecek birşey de yok ortada söylemen gereken birşey de yok. Eşin belki öylesine baktı adetliyken daha mı istekli olunuyor vs gibilerinden.

Onu söyleyince kimse size madalya takmayacak ne kadar dürüstsün demeyecek.
İçim rahatlar sanıyorsun ya daha da beter hal alabilir eşinin sana şüpheyle bakışıyla.

Bazi şeyler de bırakın içinizde kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…