- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi salkimsogut
-
Eşimi haklı çıkarmıyorum sadece yolunda gitmeyen şeyler var ve ben nedenini bilemiyorum çünkü biz birbirimize çok aşıktık çok da severek evlendik.Bunun geçici bi dönem olmasını istiyorum çünkü ben onu hala seviyorum.Etraf civar diyorum çünkü ailemden destek alabilir miyim bilmiyorum.Etrafımdan destek görebilir miyim bilmiyorum.Kendimi daha da yalnız hissetmekten korkuyorum.Evet galiba bebeğimle yapaylnız kalmaktan korkuyorum:S:S
Böyle durumları sineye çekip tepkisiz kalmak en büyük hatadır. Hem ona cesaret verir hem kendi özsaygınızı zedeler. size destek olabilecek birilerine anlatın,gerekirse yaptırım uygulayın. kabullenmeyeceğinizi anlaması gerek. ama direk kendiniz mücadele ederek değişteremezsiniz
Burun kıracak kadar şiddetin bahanesi olmaz.Hiç kimse haketmez bunu.Lütfen kendiniz ve çocuğunuz bir girişimde bulunun. Sonra cesaretiniz artacaktır. Şiddet gören insanların tümü kendini aciz ve değersiz görür, içine kapanır. Kendinizi kurban olarak görmeyin bir kez çengelden çıktınız mı her şey daha kolay olacak...
Keşkeler insanı çok fazla yorar bunlara takılma herkes hayatında yanlış yapabilir bilseydin elbetteki evlenmezdın o adamla bu saatten sonra ileriye bak ne yapabilirsin onu düşün şu dönemde evet çok fazla ilgi beklersin ama bunlardan vazgeç daha çok kavga çıkmaması için eşinle daha az konuşmaya çalış çünkü erkeklerin anlama kabiliyeti üzgünümki az sende durmadan yaptıgı hatayı anlatmaya çalışırsan üzülen sen olursun yine arkadaşlarınla vakit geçir güvendiğin biriyle derdini paylaş konuşmak anlatmak herzaman iyi gelir kim bilir belkide bu ilk ve son olur bebeginiz bütün güzellikleri size getirir.
tek isteğim her şeyin yoluna girmesi ve bebeğimi kavgasız bir ortamda büyütmekk:S
İnsanların üzerime gelmesinden bıktım artık.Yakın bi arkadaşıma açtım konuyu ve bana sessiz kalıp yuvamı dağıtmamamı söyledi ama dayanamıyorum artık.Psikolojim darmadağın.Aile desteği göremiyorum.Çünkü konuyu onlara açamıyorum bile.Şimdi tek dayanağım çocuğum.Ama bu psikolojiyle ona nasıl annelik yaparım bilemiyorum.Hele hele doğumdan sonrada bu gerilim devam ederse ne yaparım onu hiç bilmiyorum
Eşimi haklı çıkarmıyorum sadece yolunda gitmeyen şeyler var ve ben nedenini bilemiyorum çünkü biz birbirimize çok aşıktık çok da severek evlendik.Bunun geçici bi dönem olmasını istiyorum çünkü ben onu hala seviyorum.Etraf civar diyorum çünkü ailemden destek alabilir miyim bilmiyorum.Etrafımdan destek görebilir miyim bilmiyorum.Kendimi daha da yalnız hissetmekten korkuyorum.Evet galiba bebeğimle yapaylnız kalmaktan korkuyorum:S:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?