Eşimden gördüğüm şiddeti kimseye anlatamıyorum

Haksız olsan bile emin ol seninde yanında olacaklardır..Çünkü NE OLURSA OLSUN HİÇ KİMSENİN HAMİLE BİR KADINA ŞİDDET GÖSTERMEYE HAKKI YOKK..!!!! Mağdur olan sensin burnu kırılan sensin..Eşin DEğil..!

Böyle durumları sineye çekip tepkisiz kalmak en büyük hatadır. Hem ona cesaret verir hem kendi özsaygınızı zedeler. size destek olabilecek birilerine anlatın,gerekirse yaptırım uygulayın. kabullenmeyeceğinizi anlaması gerek. ama direk kendiniz mücadele ederek değişteremezsiniz

Burun kıracak kadar şiddetin bahanesi olmaz.Hiç kimse haketmez bunu.Lütfen kendiniz ve çocuğunuz bir girişimde bulunun. Sonra cesaretiniz artacaktır. Şiddet gören insanların tümü kendini aciz ve değersiz görür, içine kapanır. Kendinizi kurban olarak görmeyin bir kez çengelden çıktınız mı her şey daha kolay olacak...

Ona bi zararı oluyor mu bilmiyorum ama kendi özsaygımı kaybettiğimin farkındayım:S Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim...

Keşkeler insanı çok fazla yorar bunlara takılma herkes hayatında yanlış yapabilir bilseydin elbetteki evlenmezdın o adamla bu saatten sonra ileriye bak ne yapabilirsin onu düşün şu dönemde evet çok fazla ilgi beklersin ama bunlardan vazgeç daha çok kavga çıkmaması için eşinle daha az konuşmaya çalış çünkü erkeklerin anlama kabiliyeti üzgünümki az sende durmadan yaptıgı hatayı anlatmaya çalışırsan üzülen sen olursun yine arkadaşlarınla vakit geçir güvendiğin biriyle derdini paylaş konuşmak anlatmak herzaman iyi gelir kim bilir belkide bu ilk ve son olur bebeginiz bütün güzellikleri size getirir.

tek isteğim her şeyin yoluna girmesi ve bebeğimi kavgasız bir ortamda büyütmekk:S

Kendine zarar veren insanı haklı görmek psikiyatride bir isimle adlandırılmıştır, Stockholm sendromu... Nette araştırırsanız bir çok kaynak bulabilirsiniz, bunun için suçlanmamalısınız. Hem sonra ne kadar aileniz istememiş olursa olsun, onlar da yaşadığınızı bilsinler, siz söyleyin yardım etmezlerse o zaman düşünün. Hem sonra çevreniz ne der diye bu dayakları sindiremezsiniz, asıl susup oturursanız benliğiniz ne der? Bunu düşünün önce...

Bende diğer arkadaşlarda bir kaç soru sorduk ama cevaplamamışsınız dün online idiniz yine cevaplamamışsınız..? Eğer Doğru ise Allah Yardımcınız Olsun..

Kusura bakmayın ama insanın aklına 2 şey geliyor 1. yalan olabileceğ..?i 2. gerçekten ciddi bir suç işlemişsiniz..?

dayağın sebebi, mazereti, haklılığı olmaz. ne olursa olsun, eşi beğenmiyosa ayrılsın oturup karısını dövüp egosunu tatmin edene kadar

sosyal statün eğitim durumun ne olursa olsun, kimden yardım alabileceksen ondan yardım al, ailen olur, eş dost akraba olur

kendime konduramıyorum diye susup katlanmak sana hiç bir şey kazandırmayacağı gibi, çok şey götürmeye devam edecek

hadi senin burnun kırıldı hamileyken doktora gitmedinmi diyelimki gittin eğer durum böyleyse neden rapor tutmadılar

kocam burnumu kıracak kadar bana niye kızmış olsun!bir sebebi olmalı büyük bir sebepp..yinede dayak bir aileye yakışmıyor..bir erkekten ilgi şefkat sevgi görecegime yumruk görüyosam koyar valizini atarım kapının önüne..

çok üzüldümmm neden böyle bişey yapıor eşiniz üstelikte hamilesinizz nasıl insanmışş

ailene söyleyememeni çok iyi anlıyorum. eşinle ailenin yüzyüze gelip işleri daha da karmaşıklaşması seni daha sıkıntıya sokar.
eşimle ailesi yüzünden tartışırken kolumu öyle bir tuttu ki parmaklarının geldiği yer morardı. haftalarca geçmedi.bu bile kişiliğimi öyle zedeledi ki günlerce ağladım. insanın canından çok ruhu acıyor. sevdiğim adam bunu nasıl yapabilir diyorsun. sevdiğin birine bunu nasıl yapailirsin diyorsun. kendini güvende hissedemiyr insan ve hiçbirşey eskisi gibi olmuyor. fedakarlıkların çabaların boşunaymış gibi geliyor. ben kolumun bir fotoğrafını çektim. bunu unutmamak için. belki de daha proesyonel bir yardım alman gerekiyordur. çünkü çocuk olnca aile ilişkileri değişiyor. sorumluluklarla tartışmalada artabiliyor. :2:

burnunun kırılması olayı ne oldu?

yaptırdın mı tekrar?

eşinin suçluluk duyup özür dilememesi çok sinir bozucu..hadi tartıştınız birden kendine hakim olamadı diyelim..ama burnun kırılıyor ve o senden af bile dilemiyor.. davranışları nasıl o günden sonra sana..yani belki diliyle değilde davranışlarıyla kendini affettirmeye çalışıyormu.. çok dikkatli ol canım.. bu tür şiddet eğilim olan insanlar daha sonraki yıllarda şiddetin dozunu arttırabilir.. inşallah sadece gelip geçici ve tekrarlanmayacak bişeydir... geçmiş olsun..hamilesinde... bu duruma katlanmak 5 kat ağırlaşmıştır..hamilelikte insan daha duygusal ve alıngan oluyor..

Her dayak yiyen kadın gibi, eşinize hak verme durumuna gelmişsiniz neredeyse.
Hiç bir insan hiç bir nedenle dayağı haketmez, insan olanda dayak atmaz.
Böylelerini hergün dövdürün bakalım hoşuna gidecek mi, dayak o kadar güzel birşeyse.
Hem de hamile halinizle.
Normal şartlarda ayrılın demekten başka dyecek pek birşey yok.
Ama ilk dayağı kabullenmişsiniz ve bir daha olmayacağına inanıyorsanız,
bu durumu içinizde de kabullenip, devamlı gündeme getirmemeniz lazım.
Hem gündeme getiririm , kendimi de mahvederim diyorsanız, o zaman ayrılın daha iyi.

adam gaddar burun kırmış af dilememiş
benim korkum yarın birgün bunu cinayet noktasına getirmesi yada bebeğe zarar vermesi

namussuzluk yapsa bile yüzüne tükürür evinden kovarsın en fazla. ayı gibi abanıp orasını burasını kırmazsın.
dayakla ancak eşek at gibi binek hayvanları eğitilir. -ki onların bile bir taraflarını kırıcak noktaya getirmezler.

Son düzenleme:
esinizn size vurmasinin helede hamileyken vurmasinin hic bir hakli sebebi olamaz budurumu ailenize anlatin sonucta onlar sizin aileniz
bi adamin yaninda oturup ona boyun egicegime aileme evet hata yaptim
demeyi tercih ederim

Şiddet sebebiyle değil ; yapanın psikolojik sorunuyla alakalı birşeydir.
Başka bir yöne dikkat çekmek istiyorum..
Size şimdi bunu yapan kişinin çocuğunuza aynısını yapmayacağı garantisini kim verebilir???
Bunu da düşünerek en yakın zamanda yolunuzu çizmeye çalışın derim ben..
Ayrıca destek olacak kişileri yanınızda bulundurmaya çalışın.Siz suçlu değil madursunuz..Konu her ne olursa olsun.

Asla kendini suçlu görme. Sakın onu haklı çıkarma kalbinde. Bu çok kötü. Ailene anlat. Ben de şiddete maruz kaldım. Hem de bebeğim eşimin kucağındaydı ve her şeye şahit oldu. Arkadaşlarıma anlatamadım çünkü okumuş akıllı biri olarak dayak yemiş olmayı kolay kabullenemiyor insan. Aileme anlatmadım çünkü senin gibi ben de onların çok da gönüllü olmadıklarını bilerek evlendim. Ama ne oldu biliyor musun? Beni tekrar yumrukladı. Ben yine de hastaneye gidip rapor falan almadım çünkü durumların düzeleceğini düşündüm. İtibarı zedelenmesin dedim. Şimdi boşanıyorum ve ne yazık ki ne kanıtım var ne şahidim. Aileme anlattım ve bana destek oluyorlar şükür. Sana ayrıl demem ama ne olursa olsun ailene mutlaka anlat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…