eşimden hastalık mu bulaştı:((

gulparemm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2016
9
2
1
49
merhaba kızlar. şuan nasıl kötüyüm tarif edemiyorum. eşimle 5 yıllık evliyiz birbirimizi çok severek evlendik.gecen 5 yılda cok sey degisti tabi.cinsellik, ask filan kalmadı. nasıl olduysa geçen hafta evlilik yıldönümümüzde çok romantik bir gece gecirdik. aradan bir hafta gecti dün sabah genital kısmımda bir ağrıyla uyandım. hemen aynaya koştum bakayım diye. minik kabarcıklar gördüm.hem agrıyor hem kaşınıyor. dünden beri gecmedi.eşime bişey söylemeye korkuyorum.doktordanda cok korkarım ben tek basıma gidemem:(( gitsem ya kötü bir hastalık oldugunu söylerse?:(( kızlar ne yapayım??

Ölmezsin korkma. Bulaşmıştır bir şey. Sudan, wc den, her yerden bir şeyler bulaşabilir. Gecikmeden git doktora.

doktordan ödüm kopuyor:( zaten eşimden habersiz gidemem ben.haber versemde soracak hayırdır niye gidiyorsun diye.o zaman ne dicem?genital kısmımda ağrı var senden bişey mi kaptım dicem.hadi gittik doktora beraber doktor cinsel bir hastalık kapmıssın dedi.iste o zaman cıldırırm.kimbilir hangi o*spudan kaptında bana bulastırdın diye yıkarım o hastaneyi.offff deli oldum yine:((

doktordan ödüm kopuyor:KK43: zaten eşimden habersiz gidemem ben.haber versemde soracak hayırdır niye gidiyorsun diye.o zaman ne dicem?genital kısmımda ağrı var senden bişey mi kaptım dicem.hadi gittik doktora beraber doktor cinsel bir hastalık kapmıssın dedi.iste o zaman cıldırırm.kimbilir hangi o*spudan kaptında bana bulastırdın diye yıkarım o hastaneyi.offff deli oldum yine:KK43:(
Esiniz baskalariyla birlikte mi oluyor

kafkas emin degilim ama hissediyorum:( şüpheli davranışları oluyor bazen ama ustune gitmiyorum fazla.ama bu hastalık eger cinsel bir hastalıksa o zaman emin olurum iste.cunku benim hicbir saglık sorunum yoktu.evlilik yıldonumumuzde birlikte olduktan sonra oldu ne olduysa.buda demek oluyorki baskasından kaptı bana bulastırdı:( ne yaparım o zaman bilmiyorum.affedemem asla

kafkas emin degilim ama hissediyorum:KK43: şüpheli davranışları oluyor bazen ama ustune gitmiyorum fazla.ama bu hastalık eger cinsel bir hastalıksa o zaman emin olurum iste.cunku benim hicbir saglık sorunum yoktu.evlilik yıldonumumuzde birlikte olduktan sonra oldu ne olduysa.buda demek oluyorki baskasından kaptı bana bulastırdı:KK43: ne yaparım o zaman bilmiyorum.affedemem asla
Ne yapiyor da supheleniyorsun. Canim yani insan nasil rahat eder bile bile gormezden gelme bence aldatilmak cok kotu bir sey

Genital herpes büyük ihtimal..ve evet böyle şüphelerin varsa eşinden bulaşmıştır..peki aldatildigini dusunuyorsan niye beraber oluyorsun..daha beter birşey kapmazsin umarım..doktora git mutlaka..

Dr a gidip birşeyleri erkenden öğrenmek önemli bilmemek daha kötü hoş bence mantar zaten ;) konunun gerçek olduğundan şüphelerimde yok değil.

esinden bulasmis olabilir ama onada baska yerden bulasti bisey yok
yada bulasma imkanini ihtimalini sadece dr soyleyebilir sana
esinede senden bulasti deme dr a gidelim iyi deilim de

ne yapıyor biliyormusun son bir yıldır işten 6da cıkmasına ragmen haftanın 3 günü arkadaslarımla bulusacam diyor eve 10dan önce gelmiyor.bende calısıyor adamın hakkıdır diyorum.eve geldiginde cok yorgun geliyor hemen dus alıp uyumak istiyor.ay belkide dogru söylüyor ben kuruntu yapıyorum.esimle gercekten cok severek evlendik ama zaman icinde bir sürü sey oldu.simdi benim yapmam gereken doktora gitmek biliyorum.bu hastalık necidir nedir onu ogrenmek zorundayım.yarın bir sekilde gitmem gerekiyor.sonucları yazarım:( dua edin benim icin kızlar:(

ne yapıyor biliyormusun son bir yıldır işten 6da cıkmasına ragmen haftanın 3 günü arkadaslarımla bulusacam diyor eve 10dan önce gelmiyor.bende calısıyor adamın hakkıdır diyorum.eve geldiginde cok yorgun geliyor hemen dus alıp uyumak istiyor.ay belkide dogru söylüyor ben kuruntu yapıyorum.esimle gercekten cok severek evlendik ama zaman icinde bir sürü sey oldu.simdi benim yapmam gereken doktora gitmek biliyorum.bu hastalık necidir nedir onu ogrenmek zorundayım.yarın bir sekilde gitmem gerekiyor.sonucları yazarım:KK43: dua edin benim icin kızlar:KK43:
Suphelendigin sadece buysa bilemiyorum dus almasi falan aklimi karistirdi ama korkma bakalim yarin bi hastaneye git ortaya cikar. Ayrica esinde de var mi onuda gotur

aşk olsun.benim evliliğim ve sağlığım hakkında konusacak kimsem yok.burayıda uzun zamandır takip ediyorum bugune kısmet oldu paylaşmak.

once ben bir gideyim neymis bakayım bu ağrı ve kabarcıkların sebebi.eger cinsel bir hastalıksa zaten eşimle uzun uzun konusmamız gerekecek.umarım arkadasın dedigi gibi sadece mantardır:(

telefonunda kilit var sifresini sorsam kıyameti koparır.sosyal medya kullanmıyor işi nedeniyle.

boşa kuruntu yapmıyormusum degil mi:( cesaret edip doktora gidebilirsem haber vericem yarın. sagol kafkas inan biraz olsun rahatladım anlatınca. Allah'a emanet ol.

boşa kuruntu yapmıyormusum degil mi:KK43: cesaret edip doktora gidebilirsem haber vericem yarın. sagol kafkas inan biraz olsun rahatladım anlatınca. Allah'a emanet ol.
Cesaret edilmeyecek bir sey yok cok kisa surecek boyle supheyle ve aciyla yasamaktan iyidir. Mutlaka git. Sende allaha emanet ol

Back
X