Esiniz baskalariyla birlikte mi oluyordoktordan ödüm kopuyorzaten eşimden habersiz gidemem ben.haber versemde soracak hayırdır niye gidiyorsun diye.o zaman ne dicem?genital kısmımda ağrı var senden bişey mi kaptım dicem.hadi gittik doktora beraber doktor cinsel bir hastalık kapmıssın dedi.iste o zaman cıldırırm.kimbilir hangi o*spudan kaptında bana bulastırdın diye yıkarım o hastaneyi.offff deli oldum yine (
Ne yapiyor da supheleniyorsun. Canim yani insan nasil rahat eder bile bile gormezden gelme bence aldatilmak cok kotu bir seykafkas emin degilim ama hissediyorumşüpheli davranışları oluyor bazen ama ustune gitmiyorum fazla.ama bu hastalık eger cinsel bir hastalıksa o zaman emin olurum iste.cunku benim hicbir saglık sorunum yoktu.evlilik yıldonumumuzde birlikte olduktan sonra oldu ne olduysa.buda demek oluyorki baskasından kaptı bana bulastırdı ne yaparım o zaman bilmiyorum.affedemem asla
Bibibella neden suphelendin ben inanmistimDr a gidip birşeyleri erkenden öğrenmek önemli bilmemek daha kötü hoş bence mantar zatenkonunun gerçek olduğundan şüphelerimde yok değil.
Bilmem öyle hissettim nedenseBibibella neden suphelendin ben inanmistim
Suphelendigin sadece buysa bilemiyorum dus almasi falan aklimi karistirdi ama korkma bakalim yarin bi hastaneye git ortaya cikar. Ayrica esinde de var mi onuda goturne yapıyor biliyormusun son bir yıldır işten 6da cıkmasına ragmen haftanın 3 günü arkadaslarımla bulusacam diyor eve 10dan önce gelmiyor.bende calısıyor adamın hakkıdır diyorum.eve geldiginde cok yorgun geliyor hemen dus alıp uyumak istiyor.ay belkide dogru söylüyor ben kuruntu yapıyorum.esimle gercekten cok severek evlendik ama zaman icinde bir sürü sey oldu.simdi benim yapmam gereken doktora gitmek biliyorum.bu hastalık necidir nedir onu ogrenmek zorundayım.yarın bir sekilde gitmem gerekiyor.sonucları yazarımdua edin benim icin kızlar
Sen telaslanma. Telefonununda sosyal medyada falan suphelendigin bir sey var miaşk olsun.benim evliliğim ve sağlığım hakkında konusacak kimsem yok.burayıda uzun zamandır takip ediyorum bugune kısmet oldu paylaşmak.
Allah yardimcin olsun gercekten supheliymis bize haber vermeyi unutmatelefonunda kilit var sifresini sorsam kıyameti koparır.sosyal medya kullanmıyor işi nedeniyle.
Cesaret edilmeyecek bir sey yok cok kisa surecek boyle supheyle ve aciyla yasamaktan iyidir. Mutlaka git. Sende allaha emanet olboşa kuruntu yapmıyormusum degil micesaret edip doktora gidebilirsem haber vericem yarın. sagol kafkas inan biraz olsun rahatladım anlatınca. Allah'a emanet ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?