Eşimden hiç beklemezdim:(

nurse_asya

Tuğra'nın Annesi
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
230
9
68
Kocaeli
Merhaba kızlar sizden akıl almak istediğim bir konu var.Eşime ne zamandır canlı müzik yapan bir mekana gitmek istediğimi söylüyordum çok bunalmıştım kafa dağıtmak için vs.Eşimde güzel bir mekana rezervasyon yaptırmış sağolsun bende çocuktan 2 yıldır bir yere çıkamıyordum gönlümce çok sevindim.O akşam çocuğuda kv ye bıraktık buraya kadar herşey normal.Sonra mekana gittik güzel bir akşam geçiriyorduk ta ki eşimin başka bir kadına birden fazla kez dikkatle bakmasına kadar.Eşimde kesinlikle öyle bakan eden bir insan değildir bende kıskanç bir kadın hiç olmadım ama ne bileyim üzüldüm mü desem şaşerdım mı desem bilemedim.Hiç beklemeyeceğim bir hareketti.Sonra eşimi takip ettim daha bakacak mı diye kıza ara ara baktı genelde kız ayağa kalkıp bir yere giderken (lavabo, sigara içmeye dışarı vs).
Açıkcası kızda çok güzeldi ama bende kendine baktıran hoş bir bayanım ve kızın saç modeli tarzı benim ünv. yıllarımdaki halime çok benziyordu ve kızın tipide bana çok benziyordu acaba dedim hoşuna giden bayan modeli böyle o yüzden benimle evlendi ve bu tip bayan görünce dayanamayıp bakıyor mu anlamadım
Olayın devamında söyleyip gecemizi mahvetmek istemedim ama dayanamayıp sordum tabi kız o zamana çoktan ayrılmıştı mekandan.Eşime dedim şu kıza çok dikkatli baktın evet baktım diye kabul etti neden baktın dediğimde bilmem sebebi yok baktım dedi.Neden özellikle ona baktı çözemedim çünkü mekanda birbirinden güzel, alımlı çok bayan vardı sarışını, mini eteklisi bu tuttu o kıza baktı kızın tipide esmer dalgalı saçlı orta boylu üzerinde siyah kumaş pantalon krem ipek gömlek kırmızı ruj ve oje şıl ve sade ölçülü bir giyimi vardı hani öyle açık seçik olsa neyse ki öylelerede bakmaz.Kızın mekana geldiğinde üstünde kırmızı kaşe paltoso vardı o dikkatini çekmiş bende öyle birşey istiyordum o yüzden baktım dedi.Sonra kızın oturduğu masa doğumgünü kutlaması yapıyordu o yüzden baktım vs saçmaladı hatta masaya dönüp bakınca ben neden bakıyorsun diyince biraz saçmaladı.
Kızı uzaktan yakından tanımadığına eminim yorumlarınızı etkilememesi açısından söylüyorum.Benden öncesiylede alakası yok eminim.Zaten ben sorduktan sonra çok üzüldü seni üzdüysem affet diye çok özür diledi bütün akşam üstüme titredi ama dedim ya hiç beklemezdim hiç aklımdan çıkmıyor bu olay neden baktı diye düşünüp duruyorum bana akıl verirseniz çok sevinirim hanımlar.Yada siz ne düşünürdünüz, nasıl davranırdınız?Bana yol gösterin lütfen

canım bence abartma bu kadar kafana takma..gözü takılmıştır sonra bişeyler dikkatini çekmiştir bakmaya devam etmiştir..istersen sen de biraz kendine bak saç şeklini rengini değiştir mesela güzel bi kaç kıyafet al aklında kalmasın...

beni de rahatsız ederdi ama yani açık seçik de değilmiş. gözü kaymış. ama sürdürmemesi gerekirdi. hadi bi kere gözün çarptı bir şey oldu ya ikincisi ya üçüncüsü? özellikle bakmış olursun o zaman. çok itici bir davranış gereçekten. ama unut gitsin diyorum ben. :26:

Aslında bende bakımlıyım eşimde bana çok düşkündür evlendikten sonra eşiminde isteğiyle kapandım ama evde falan çok dikkat ederim kendime çalışan bir bayanım aynı zamanda saçımı boyatırım değişiklik yaparım makyajım vs dikkat ederim ama kız benim evlenmeden önceki açık halime çok benziyor acaba o yüzden mi baktı bilemedim.Bu seferde beni neden kapattı o zaman diye kızıyorum o akşamda sordum çok kıskanıyorum diyor.Sen açık alsaydın bu mekandaki herkes sana bakardı kıskanırdım diyor.O zaman neden böyle oldu çözemedim.Çok takılmakta istemiyorum ama kadınca hislerim diyorki sen onu kırma kapan o senin açık versiyonuna baksın offff

takıntı yapmayın bakarsa baksın
sadece baktıysa yani bence sorun yok

Çok dert edilecek bir şey göremedim ben ..Baktığını kabul etmesi ve özür dilemesi çok hoş..İnkar etmemiş ..Sizi üzdüğünü fark etmiş ve özür dilemiş bence iyi bir eşiniz var ..
Kuruntu etmeyin ve evliliğinizin tadına varın .Allah daha çok mutlu etsin en kötü gününüz de böyle olsun.

Teşekkür ederim bayanlar yorumlarınız içimi rahatlattı büyütülecek birşey olmadığını farketmemi sağladınız ama bu erkekler ne ister neden böyle gereksiz davranışlar sergilerler anlamadım.Ben başka erkeğe baksam ve farketse hoşuna gider miydi acaba

Ben de gıcık olurdum ama çok da büyütmezdim
Hep yaptığı birşey değilmiş zaten
Bazen birine insanın gözüne takılıyor
Baya eskiden erkek arkadaşım vardı bir tane onunla dışardaydık
Yanda İngiliz bir grup vardı
Oradan bir çocuğa gözüm takıldı
Yuh be yedin çocuğu demişti
Halbuki farklı bir tip geldi bir an ve gözüm kaydı yoksa banane yani
Böyle şeyler olabiliyor

Başlığı okuyunca eşiniz sizi aldattı falan sandım.
Üzülmeniz doğal ama gerçekten ufak bir mesele. Nihayetinde özür de dilemiş.
Canınızı sıkmayın lütfen, Allah huzur, mutluluk versin yuvanıza.

sen de demişsin,kız benim eski halime benziyordu diye.bu dikkatini çekmiştir bence

Hiç kendini üzme bence. Eşin doğruyu söylüyor olabilir. Ben de bir mekana girdiğimde kadın ya da erkek birinin davranışları ya da giyimi ya da bulunduğu masa dikkatimi çeker bazen. İstemeden hatta bazen farkında olmadan dönüp dönüp bakarım. Eşininki de büyük ihtimal böyle birşeydir. Belki de bilinç altında senin eski haline benzettiği için baktı. Üzülecek bir durum yok, için rahat olsun bence.

Gerçekleri duymak ister misiniz? Kırılmaca darılmaca yok..
Eşiniz aslında zaten siz yanında yokken de bakıyor..Daha yanındayken böyle rahatsız edecek derecede öküz gibi bakıyorsa,sen yanında yokken düşünemiyorum.Sadece bu zamana siz fark etmemişsiniz.Son zamanlarda dediğiniz gibi çocuk yüzünden dışarıda beraber az zaman geçiriyorsunuz..
Hem ben olsaydım başımı açar sokağa fırlardım.Madem sizin yanınızda eski görünümünüzde olan kadına bakıyor..
Neyse benim şahsi düşüncelerim bunlar.Eşinin yanında başka kadınlara tekrar tekrar bakmak nasıl bir mantıktır yahu?
Çok güzel kadınlar gördüğüm zaman ben de bakarım,hatta eşime de çaktırmadan gösteririm baksın diye
Ama olay tek bakışla biter.
Hem madem eşiniz sizin başını kapatacak kadar dindar bir insan,o halde 2. ve 3. bakışlardan sorumlu olunduğunu,bunun da göz zinası olduğunu bilmesi gerekir..

Yorumunuza katılıyorum, ama arkadaşı üzmemek için bişey yazmicam.
Bunlar karılarını kapatırlar, gider dışardaki açıklara bakarlar.
Konu sahibi arkadaşım, inşallah düşündüğüm gibi değildir bu sadece şahsi fikrim.

bu öküzleri...(bende aynı modelden almışım da kendime hem de daha fenası)

ne yapmak gerek bilmiyorum...

yok anacığım yokkkk bir boşanayım...bir daha evlenmek yok ...tövbe...

yaramıyor bunlara evlilik falan ..cıvıtıyolar...

O değildi eminim.
Bu değildi eminim.
Nereden eminsin?

Ayrıca hanımı yanındayken bakan adam, yokken Allah bilir neler yapar..

arkadaslar abartmayın bence bazen ınsanın gozu takılıyor yada dıkkatını ceken bsy oluyor bunu dırek kotu seylerle neden bagdastırıyorsunuz bakktı dıye aldatmısmı oluyor sacmalamayın bence bız kadınlar guzel gorunce bakıyoruz yanı hem özur dılemıs anlatmıs durumu baska yerlere cekmeyın

Uzun zaman sonra disari cikip huzursuz olmaniz üzücü tabi.
Bi adamin baktigini Kabul edip hemde özür dileyenini hic görmedim, ilk defa sizde duydum.
Cok hos bisey yapmis sonucta. Buda bisey

İnsanın bir kez gözü takılabilir bunda bir problem yok ama tekrar tekrar bakmasında ne gibi masumane bir sebep yatar anlamış değilim. Dön önüne, çok bakmak istiyorsan karına bak. Bu adamların derdi ne anlayamıyorum. Ama şahsi fikrim: Doyumsuzluk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…