Esimden hic beklemezdim

Foreks güvenilir bir sistem mi acaba?

Yani parayı işletmek için, ticaret için güvenebileceğimiz bir sistem mi? Hani sürekli reklamlarda çıkıyor her yerden, niye bu kadar insanları bu işe çekmeye çalışıyorlar?
foreks reklamlarına bakarsanız kar ve zarar oranlarını alt yazı olarak geçerler ve geçmeleri kanuni zorunluluktur. Kar oranıyla zarar oranı arasında büyük bir fark var ve zarar oranı yüksek. ama pazarla kısmında tabi ki olumlu yönler aktarılır.
Kazananlar da var elbette. hatta çok ciddi kazanç sağlamayı başaranlar var. Ama bu işin bilincinde olmak lazım ve gerçekten konuya hakim olmak lazım. Hırsına yenik düşme potansiyeli olan kişi kaybetmeye mahkum.

Hımm, anladım teşekkür ederim.

Yorumunuzu okurken gulumsedim. Cok tesekkur ederim desteginiz icin.. Iyi niyetinden suphem yok ama umarim korktuguma ugramam.

Arkadasi biliyorum kotu niyetli olmadigina eminim.

Kendisi damdan dusmustur o aciyla sende dikkat et dusme diyor sadece

Aynen oyle is kavgaya donse adam akilli soyleyeceklerimi soyleyezdim soylesemde esime nekadar islerdi..

Kendimi ne dusundugumu anlattim beni anladigini ve birdaha emrivaki bu islere kalkismayacagini dusunuyorum.

Ben o paraya batti gozuyle bakmaya karar verdim. Yoksa hergun o stres cekilmez.

Size de gecmis olsun saglik olsun ne diyelim

Bilmeyince disardan oyle gorunuyor ama gercekten.

Batanlar ve cikanlar filan..

Dogru analiz mune..

Esim sakince beklemekten yana bende bir bardak su ictim onu bekliyorum bakalim sonumuz hayrolsun

Zıplamazsak ben seni zıplatacam de
Öyle tepki ver ki birdahaki senin haberin ve rızan olmadan bi işe kalkışmasın

Siz de iyi niyetinizin geregini yapmissiniz tesekkur ediyorum

Bu tarz kolay gelenin zor kazanilanida gotureceginden ve biraz da olsa ne zorluklarla biriktirdiginizin bir hiç uğruna gitmesinden son derece korktuğunu güzel bir dille anlatmalısn düşüncelerine değer veren bir esin var belirtmişsin anladığım kadarıyla inşallah doğru kararı verir

Dogru analiz mune..

Esim sakince beklemekten yana bende bir bardak su ictim onu bekliyorum bakalim sonumuz hayrolsun
Şu durumda yapılacak başka birşey yok zaten, ya kar etsin diye bekleyecek veya bizim kol kesme dediğimiz şeyi yapıp zararla da olsa satıp bir an önce çıkacak, beklemeyi tercih edecek sanırım, umarım zarar daha da büyümez ama borsanın cilveleri bunlar maalesef, birde gerçekten fena bir dönemde girmiş, borsanın yukarı trendi yeniden yakalaması için uzunca zaman beklemek gerekebilir, dolar yüksek bu borsayı olumsuz etkiliyor, önümüzde faiz arttırımı var, belirsiz bir dönemdeyiz anlayacağınız.
3000 tlyle kurtuldugunuza sukredin.. bu ne ya borsa morsa .. sacmalik otesi..

O zarar henüz 3000 lira, eşi hala aynı hissede, bilen için iyi bir yatırım aracı ama bilmek lazım maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…