- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi son mecnun
-
Foreks güvenilir bir sistem mi acaba?Aracı kurumda çalışıyorum. 3000 lik düşüş kurtarılmayacak bir kayıp değil strese girmeyin.
Günlük işlem yaparak toparlanabilir bir miktar. Ama tabiki doğru hamlelerle. Kurumlar müşteri talebine göre hareket eder. Kurumunda güvenebileceği bir dealer var ise kısa sürede toparlar. Ama ne yazık ki sektör farklı bir sektör. Müşteri kaybını umursamayan kurumda çok.
Eşiniz ne tarz işlem yapıyor bilemiyorum fakat bazı kağıtlar günlük olarak düşüşte gözüksede belirli vade de kazanç sağlar.
Bu ara piyasa çok güvenilir gözükmese de doğru hamlelerle kazançlı çıkan çok müşteri de var.
Güvenebileceğiniz kişilerden bilgi alın.
Tabi ben bistte ki durumu kast ediyorum. Eşiniz forex müşterisi ise durum biraz daha farklı.
Ne açıdan sorduğunuza bağlı. Güvenden kastınızı anlayamadım?Foreks güvenilir bir sistem mi acaba?
Yani parayı işletmek için, ticaret için güvenebileceğimiz bir sistem mi? Hani sürekli reklamlarda çıkıyor her yerden, niye bu kadar insanları bu işe çekmeye çalışıyorlar?Ne açıdan sorduğunuza bağlı. Güvenden kastınızı anlayamadım?
foreks reklamlarına bakarsanız kar ve zarar oranlarını alt yazı olarak geçerler ve geçmeleri kanuni zorunluluktur. Kar oranıyla zarar oranı arasında büyük bir fark var ve zarar oranı yüksek. ama pazarla kısmında tabi ki olumlu yönler aktarılır.Yani parayı işletmek için, ticaret için güvenebileceğimiz bir sistem mi? Hani sürekli reklamlarda çıkıyor her yerden, niye bu kadar insanları bu işe çekmeye çalışıyorlar?
Hımm, anladım teşekkür ederim.foreks reklamlarına bakarsanız kar ve zarar oranlarını alt yazı olarak geçerler ve geçmeleri kanuni zorunluluktur. Kar oranıyla zarar oranı arasında büyük bir fark var ve zarar oranı yüksek. ama pazarla kısmında tabi ki olumlu yönler aktarılır.
Kazananlar da var elbette. hatta çok ciddi kazanç sağlamayı başaranlar var. Ama bu işin bilincinde olmak lazım ve gerçekten konuya hakim olmak lazım. Hırsına yenik düşme potansiyeli olan kişi kaybetmeye mahkum.
Canım ben maliye mezunuyum ayrıca borsada çok para kaybettim ama bir o kadar da kazandım da. Eşinin yegane amacı seni daha rahat yaşatmak için risk almak bence buna sevinmelisin gül gibi kocan var. O para kaybolsa durumunuz pek değişmez kocişin haklı ama kazanırsanız hayatınız değişecek. Sence de değmez mi? Gençsizin o parayı yerine çalışır koyarsınız ama yaş geçtikten sonra risk alsan ne almasan ne bence bir bilene danışın ve daha tutarlı olun gerekirse aşkuş bana da yazabilirsin mesajlardan yardımcı olurum ben bu işin kurdu olmuşum artık. Bence kcoanın üstüne gitme o da stresli destek olursan o gerçek bir evlilik olur adamın da erkeklik gurununu aşağılama mazallah kompleks yapar yuvanız yıkılır. Bir para için değmez neler neler paylaşıcaksınız o senin artık ailen. Atlatırsınız hayat müşterek.
ORDAN TABİİ Kİ DE BAĞIR ÇAĞIR DEMEK KOLAY GELİYOR GALİBA SANA HANFENDİ. BU İYİ NİYETLE YAPILMIŞ BİR YORUM DEĞİL. EVİNDE HUZUR YOK MU Kİ BAŞKALARININ HUZURUNU BOZMAYA ÇALIŞIYORSUN. AYIPTIR...
Haram paradan ne hayir gelirki
Haydan gelen huya gidecektir
Herkesin bir yapısı var
Bağırıp çağıran bir tip değilseniz bu işlere kalkışmayın
Her evliliğin şekli farklı, her eşin de yapısı farklı
Mesela azıcık yüzüm asılsa eşim üzülür, özür diler ama sert çıkarsam kavga büyür, kendisine ses yükseltilmesine hiç tahammülü yoktur. Buradaki yorumlarla gaza gelmeyin lütfen. Eşinizle konuşun, bir daha böyle bir risk almasını istemediğinizi, birikiminizi size sormadan kullanmasına kırıldığınızı anlatın, sizi anlayacaktır
Borsa gerçekten çok stresli bişey canım. Eşim şark görevini yaparken sıkıntıdan biz de sarmıştık bi ara. hergün ölüp ölüp diriliyordum. Bırak kara geçmeyi zararın birazını çıkarsak bari diye dua ederek geçiyordu her günümü. Bu işte çok tuhaf şeylerin döndüğünü anlıyorsun sonra. İnan bana mafya işi.. İstedikleri şirketi dibe vurduruyolar, istedikleri tavan yapıyo. Türkiyede siyasi bi durum oluyo hoooopppp düşüyosun falan filan. Tez vakitte zararsız çıkarsınız inşallah. Türkiye gibi her anı sürprizlerle dolu ülkede borsa ciddi anlamda risk.
Yıl oldu 2017 hala borsaya kumar diyen mi dersin mafya diyen mi dersin haram para diyen mihele şans oyunuyla aynı kefeye koymak
En çokda bu koyuyor insana be
Sen yıllarını verirsin ama insanlar iki dkkda önyargılarını sıralar
Arkadaşınız doğru demiş, Borsa kumar değildir ama risk oranı yüksek bir yatırım aracıdır, hele de son 1 yıldır lokomotif hisselerde bile doğru dürüst kıpırdanma yokken, borsada eldekinin tamamıyla yatırım yapmak doğru bir karar değildir.
Konu sahibesi,
eşiniz borsadan anlamıyor, büyük ihtimalle borsa yapan arkadaşlarından biri X hisse dipte şimdiden alan ileride kazanacak demiş, eşinizde birçok yatırım aracından daha fazla kazanacağını düşünerek hisseye girmiştir, çoğu acemiler böyle yapıyor, çok dipten aldıysa, hisse sağlam bir hisseyse yani tahtası kapatılmazsa, spekülatif hareketlere kurban gitmezse vs uzun vadede belki kar edilebilir, şu sıra piyasanın kalbi durmuş gibi o yüzden epey beklemek gerekebilir.
Şu durumda tek çareniz sakince beklemek ama eşinize bilmediği denizde yüzmemesi gerektiğini anlatmalısınız, gerçekten çok acemi biri borsa da ağır kayıplara uğrar.
Canım benim biraz fevri davranmış olabilirim yazdıklarını okuyunca ben de durumuna üzüldüm. Gerçekten de hiçbir şey göründüğü gibi değilmiş. Keşke yapabileceğim bir şeyler olsa. Kaybın için üzüldüm. Öpüyorum çok. İyi niyetli bir kadınmışsın. <3
Bilmeyenler bilenlerden daha çok konuşuyor zaten borsa hakkında.Bilmeyince disardan oyle gorunuyor ama gercekten.
Batanlar ve cikanlar filan..
Hangi tahtada işlem yapmışkiDogru analiz mune..
Esim sakince beklemekten yana bende bir bardak su ictim onu bekliyorum bakalim sonumuz hayrolsun
Şu durumda yapılacak başka birşey yok zaten, ya kar etsin diye bekleyecek veya bizim kol kesme dediğimiz şeyi yapıp zararla da olsa satıp bir an önce çıkacak, beklemeyi tercih edecek sanırım, umarım zarar daha da büyümez ama borsanın cilveleri bunlar maalesef, birde gerçekten fena bir dönemde girmiş, borsanın yukarı trendi yeniden yakalaması için uzunca zaman beklemek gerekebilir, dolar yüksek bu borsayı olumsuz etkiliyor, önümüzde faiz arttırımı var, belirsiz bir dönemdeyiz anlayacağınız.Dogru analiz mune..
Esim sakince beklemekten yana bende bir bardak su ictim onu bekliyorum bakalim sonumuz hayrolsun
3000 tlyle kurtuldugunuza sukredin.. bu ne ya borsa morsa .. sacmalik otesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?