- Konu Sahibi son mecnun
-
Forex piyasası yabancı para cinsine yatırım, dolar euro sterlin vb
canim benim esim bu foreks yeni turkiyeye gelmisken ilgilenen insandi kendisi maliye mezunu ama bilmiyenler ucin batak esimi bankalardan ararlar foreks danismasi olmasi icin evet kazandi foreksle fakat dedigim gibi tam analizci esin bir seyden anlamiyorsa girmesin bilmeden
Foreks in cazip kısmı kaldıraç oranıdır. Basit şekilde anlatacak olursam 100 liranız var ise 1000 liralık işlem yapabilirsiniz. 24 saat açık bir piyasadır. Evet güzel kazançlar var. Ama kayıplar da çok. Bilinçsizce girmemek lazım bu işlere. Kısacası risk olmadan kazanç olmaz ama riski yüksek hamlelerin de kazanma olasılığı düşük olabilir.Forex müşterisiyle ne oluyor? Eşimi sürekli forexten aramaya başlamışlar, ve deneme parası vereceklermiş. Konuyla ilgili hiçbir bilgim yok. Yardımcı olur musunuz? En azından olabilecek kötü durumlara karşı bilinçli olayım önünü keseyim.
Nerden buluyorlar ;Kızlar bilgilendirme için teşekkür ederim, gözüm korktu benim bu foreks olayından. Sonuçta bir analizci değil tabiiki de , ben girmemesi taraftarıyım ve sürekli foreksten aramalarına sinir oluyorumbir de ne alaka neden şimdi aramaya başladı bunlar hayret ya. Nerden buldular yani eşimin numarasını, direkt ad soyad konuşuyorlar, önceden borsa foreks filan oynamışlığı da yok.
Kızlar bilgilendirme için teşekkür ederim, gözüm korktu benim bu foreks olayından. Sonuçta bir analizci değil tabiiki de , ben girmemesi taraftarıyım ve sürekli foreksten aramalarına sinir oluyorumbir de ne alaka neden şimdi aramaya başladı bunlar hayret ya. Nerden buldular yani eşimin numarasını, direkt ad soyad konuşuyorlar, önceden borsa foreks filan oynamışlığı da yok.
Nerden buluyorlar ;
Kargo firmalarından
Araç ve ev alım satım sitelerinden
Aslında isim soy isim ve telefonununuzu yazdığınız her yerden.
Ve Sizin forex ya da borsayla ilginize bakmadan arıyorlar ikna etmek için. Demo hesap açılır ki demo hesaptaki işler Piyasaya girdiğinizle alakasızdır. Olumsuz çok konuşmak istemiyorum ama konuya hakim değilseniz bulaşmayın.
Onun bunun eğitiyoruz yönlendiriyoruz demesine kanmayın. Size verdikleri bilgiler kendi istedikleri kadar. Uçsuz bucaksız bir kuyu ve kendileri ne kadar isterlerse kuyunun o kadarını aydınlatıp gösterirler size. Eğitim aldım diye biliyorum sanmayın.
Numaraları satıyorlar, beni de alakasız yerlerden ismimle arayan çok. Çünkü ben mağazalara vs telefon numaramı ve ismimi veriyorum, bu nedenle telefon üzerime kayıtlı olmamasına rağmen ismimle aranıyorum.
Simdi bagirip cagirsam nekadar samimi olurki..
Oyle hic rolde yapamam.
Batarsam daha bulasmam zaten diyor. Kazanirsa egitimleri var bu ise egilicem diyor
Arkadaşınız doğru demiş, Borsa kumar değildir ama risk oranı yüksek bir yatırım aracıdır, hele de son 1 yıldır lokomotif hisselerde bile doğru dürüst kıpırdanma yokken, borsada eldekinin tamamıyla yatırım yapmak doğru bir karar değildir.Bir borsa uzmanı arkadaşımın dost tavsiyesidir. Asla paranın 3/1 inden fazlasını riskli işlere atma.. eğer kaybedersen kalanıyla başka iş kurarsın.. yahut yerine koyması kolay olur.. öyle demisti
Deneme parası verilmiyor, forex lisansı olan aracı kurumlar sanal hesap açıyorlar, orada hayali forex yapıyorsunuz ama sanal işlemle gerçek işlemler aynı olmaz yatırım piyasalarında, hele forex basit bir piyasa değildir.Forex müşterisiyle ne oluyor? Eşimi sürekli forexten aramaya başlamışlar, ve deneme parası vereceklermiş. Konuyla ilgili hiçbir bilgim yok. Yardımcı olur musunuz? En azından olabilecek kötü durumlara karşı bilinçli olayım önünü keseyim.
Siz ne biliyorsunuz da konuşuyorsunuz be?
Sabah sabah ayarlarimla oynandı yine.
Benim huzurum yok evet.
Tam da benzer konudan.
Bir ev parasini çatır çatır b.k yolunda yemiş bir adamın esiyim.
Konu sahibinin sonu benim gibi olmasın.
Bu kötü bir alışkanlığa dönüşmesin diye yaptım yorumumu da.
Size mi soracaktım?
Fazlasını yazardım da ban almaya değmezsin.
Çok bilmiş bayan.
Siz ne biliyorsunuz da konuşuyorsunuz be?
Sabah sabah ayarlarimla oynandı yine.
Benim huzurum yok evet.
Tam da benzer konudan.
Bir ev parasini çatır çatır b.k yolunda yemiş bir adamın esiyim.
Konu sahibinin sonu benim gibi olmasın.
Bu kötü bir alışkanlığa dönüşmesin diye yaptım yorumumu da.
Size mi soracaktım?
Fazlasını yazardım da ban almaya değmezsin.
Çok bilmiş bayan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?