- 25 Aralık 2014
- 1.265
- 1.616
- 133
- 37
- Konu Sahibi son mecnun
-
Maasini eve harciyo zaten kenarda duran kucuk bi birikmisimiz vardi onu yatirmisNe denebilir ki bilemedim gerçekten umarım kazancınız olur. Benim dayım da bir yıl boyunca idda da yaklasık 16.000 tl kaybetmişti yengem bütün hesaplarıno maaşını kartları herşeyini üstüne yaptı şimdi harçlık alıyor. Belki sizde maaşına eş koysanız ?!
Böyle tepkisiz kalsan adam kaybederler mahcup bile olmaz
Ortaligi bir birine kaamanaa gerekiyo ki birdaha bir karar aldiginda solugu senin yaninda alsin.
Öyle bir tepki ver ki tekrarını düşünemesin :S
3 bin batsa bir şey değil yine.
İyi onunla uzuyorsan uza hadi.
Çünkü tekrarı olmayacak de alsın boyunun ölçüsünü.
haha :) benimde aklima o geldi internetten bolumlerini izliyorum suandadaBorsadan anlayan bu riske girsin ama ne alakaysa hep bu işi anlamayanlar girip batıyor bana da hep Yaprak Dökümü Şevket'i hatırlatıyorlar valla....
Ne yazık ki borsada anlamayandan ziyade hırsına yenik düşen kaybediyor.haha :) benimde aklima o geldi internetten bolumlerini izliyorum suandada
Ne yazık ki borsada anlamayandan ziyade hırsına yenik düşen kaybediyor.
Kaybettikçe hırslanıyor. Kural basit risk alınan miktar belirlenip ona göre davranmalı , risk sınırında durmalı uygun anı beklemeli. Bunu yapan zaten her daim kazanıyor. Ama yapan var mı derseniz?
Bizim kurumdaki binlerce müşteri hesabı içinden 100 kadar anca çıkar.
En basit haliyle bir sirket hissesine ortak oldum dedi.
Oda uzun vade diyor bilemiyorum benim icime hic sinmiyor
Kesinlikle haklısınız. Zaten kaybedenler kumar olarak görenler. Yatırım olduğunu fark edenler bilinçle hareket ettiği için riske göre davranıyor ve kazançlı yolu görüyor.Borsa kumar degildir, hisse senedi aldiysaiz surketin buyumesi durumunda paraniz artacaktir. Ulkenin durumu ortada, su zamanda bir sirketin buyumesi beklenir mi siz karar verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?