eskidende yanlis buluyordum ama simdi cok koyuyorEski sevgilisine yaptigi seyi yeni mi ogrendiniz? Yok eskiden de biliyordunuz neden simdi dert oldu onu anlamadim.
Neden koyuyor? Bunun ardina siginiyor olabilir misiniz? Mesela artik sevmiyor olabilirsinizeskidende yanlis buluyordum ama simdi cok koyuyor
sevmis ama bekaret icin terketmis biri beni ne denli buyuk sevebilir..
affedemiyorum ki. sevmis ama bekaret icin ayrilmis biri onu gercekten sevmis midir yoksa zayif karakterli olusundan mi bilinmez. ve boyle biri beni ne denli buyuk sevebilir ..Cok buyuk bir karaktersizlik gostermis esiniz, kusura bakmayin. Dul kadin nasilsa diye dusunup iliskiye girmek, sonrada kusura bakma canim annemler istemedi demek. Kadin zaten bir kere darbe yemis ki bosanmis. Bunu affedip evlendiyseniz devam edin. Gecmisi acmayin. Bu vebal onun.
olabilir ama ayrilirsam uzulurum deNeden koyuyor? Bunun ardina siginiyor olabilir misiniz? Mesela artik sevmiyor olabilirsiniz
O tabii ki sizin bileceginiz is. Ama gecmisteki bir olaya ozellikle takilip da kendi kendinizi soguttugunuzu dusundum ben. Hayirlisi olsun ne diyelimol
olabilir ama ayrilirsam uzulurum de
Konuyu çok ayrıntılı bilmiyorum ama meselenin bekaret olduğunu sanmıyorum.sevmis ama bekaret icin terketmis biri beni ne denli buyuk sevebilir..
onunla yapamayacagini biliyorsa ayrilmaliydi. ama insanlarin tam olarak icini bilemem. esim boyle dusundugu icin zaten kadina ayrilmak bir kurtuluş olmus. bir kisiyle sevgiliysen onun herseyiyle kabul etmis olman gerekir. ama o kabul etmemis hem beraber olmus. su durumda bende kabullenemiyorum o halde ayrilmaliyim belki deKonuyu çok ayrıntılı bilmiyorum ama meselenin bekaret olduğunu sanmıyorum.
Evlilik geçirmiş insanların hiç evlenmemiş insanlarla ilişki kurması, çevresinin kabul etmesi zordur.
Çünkü akla hep şu soru gelir.
Neden ayrılmış? Problemli demek ki. Zaten zorun olmasa eski eşi niye bıraksın vs vs vs...
Önceden biliyormuşsunuz. Onu düşünerek hareket edin.
Bekarete çok önem veriyorsa kadınla neden birlikte olmuş? Kadını kullanmış resmen bende nefret ettim eşinizden.sevmis ama bekaret icin terketmis biri beni ne denli buyuk sevebilir..
birde şiirler yazmiş. bence kendi ayrilmak istememis gibi geliyor. ama cevre ne der ailesi karsi birde . zayif karakterli oluşundan söz gecirememiş. yoksa şiirler yazan senelerce unutamayan biri neden ayrilmak istesinBekarete çok önem veriyorsa kadınla neden birlikte olmuş? Kadını kullanmış resmen bende nefret ettim eşinizden.
ben eşime kiziyorum. kadini yuzustu birakmiş. bu durumda kadinin onurunu da dusunmus oluyorum .Ne alakası var yahuu eskide yaşanmış bitmiş bir olay üstelik biliyormuşsunuz haberiniz varmış ve saklamamış da sorun olan nedir ben anlayamadım dul kadınla ilişki yaşayınca ayıp bir şey mi yapmış oluyor? ayrıca dul değil bekar hanımefendi artık nüfus cüzdanında bile ''dul'' diye yazmıyor. Daha önce evlenmiş ayrılmış birini sevmek mi suç? birlikte olmak mı? diğer kızlardan ne farkı var da nefret ediyorsunuz normal çıktığı birlikte olduğu kızlarda olmuştur ama onları neden takmıyorsunuz da bu kızı takıyorsunuz sanki afedersiniz genelevden biriyle olmuş gibi pes diyorum size. Dul diye niye bıraksın anlamamıştır yoksa baştan bırakırdı. Baştan bildiğiniz birşeyi şimdi dert etmeniz de enteresan evlenmeseydiniz o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?