eşimden nefret ediyorum

bi kadinla birlikte oldugunu biliyordum. ama sevgili mi yoksa yuzsustu mu birakti detay bilmiyordum . ve daha cok koymaya basladi
yaptığı resmen ş...lik ama geride kalmış bir olay sonuç olarak sizin ilişkinizle bir ilgisi yok insanlar geçmişte hatalar yapmış olabilir

ben eşime kiziyorum. kadini yuzustu birakmiş. bu durumda kadinin onurunu da dusunmus oluyorum .

Yaa insanlar hoşlanır sever birlikte olur anlaşamaz ayrılır sonuçta kadında aklı başında bir değil mi isteyerek rızası ile birlikte olmadı mı? her birliktelik evlilikle mi sonuçlanıyor? onunla zaten birlikte olmuş merak etme birlikte olduğunda da biliyordur dul olduğunu bilmese de daha önce ilişkisi olduğunu. Dul olduğunu öğrenince de devam etmiş ayrıca. Demek ki anlaşmadılar kadın için neden onur meselesi olsun. Hiç evlenmeyen insanlar birliktelik yaşayıp anlaşamayıp ayrılıyorlar o zaman herkesin eşinden nefret etmesi lazım geçmişi deşeceksek. Mesela siz biriyle birlikte olup anlaşamayıp ayrılsanız eşiniz de bunu bilse sen o adamı kandırdın diye nefret mi etmesi lazımdı. O zaman evlenmeyecektiniz ilginç o zaman dediğinde nefret etmenizde şimdi ediyorsunuz hem saklamamış da. Yüzüstü bıraktığını nereden biliyorsunuz kadının evlenmek için can attığını nereden biliyorsunuz mesela?

ben eşime kiziyorum. kadini yuzustu birakmiş. bu durumda kadinin onurunu da dusunmus oluyorum .
Adamı haklı bulmuyorum fakat şuan nefret kusmanız saçma.
Önceden bilip kabul edip şuan karaktersiz, şerefsiz demeniz samimi gelmedi.
Merak ediyorum şuan ne istiyorsunuz? Adam sizi boşasın eski sevgilisine mi dönsün? Kadının onuru için falan filan...

bunu bile bile evlendiysen şu saatten sonra çok da bir laf konuşma hakkın yok işin açığı..

Zaten biliyormuşsunuz o yüzden eşinizin insanlığını daha önce sorgulamanız gerekirdi. Fakat siz güvenip üstelik evlenmişsiniz. Yaptığı şeyin yanlışlığına değil de o kadını hala seviyor olabilme ihtimaline takılmışsınız gibi geldi bana. Yoksa evlenmeden önce soğurdunuz şimdi olduğu gibi. O yüzden daha dürüst bir değerlendirme yapmanız gerekiyor bu noktada.

Eşini eski sevgilisiyle baristrmaya çalışıyor sanirim:))))

Hiç derdiniz tasaniz yok herhalde evlendikten sonra bunu sıkıntı ettiğinize göre.

Bunu evlenmeden önce bilmiyor muydunuz?

Hala onu seviyor aklındaysa, ayrılamıyorum gibi bir şey olmamalı.

"Dul" diye vurgulayip durman bi enteresan..
Herifin cok namus düşkünü(!) olup kendisine layik(!) görmediği kadinla yatması mide bulandırıcı..
Baştan anormal karsilamamissin, simdi de takma madem

kadın nasıl ah ettiyse..
elbet ahı çıkar o kadıncağızın.
düşünmesi gereken siz değilsiniz ama haklısınız.
bile bile evlendiyseniz de ne diyim ben size.

esinizin sizden once bir cinsel hayatinin olmus olmasi son derece dogal iken, esinizin hayatindaki kadini ortada birakmasi da ayni oranda seref eksikligi, evet. onu unutmamis olmasi ise son derece normal, keza alinan ahin bir vebali var.

Hey Allah'ım ya biz kadınları anlamak gerçekten çok zor. Eşinizin eski sevgilisi sizden önce yaşanmış bitmiş bir olay. Şimdi ne olmasını bekliyorsunuz eşinizin bu durumu telafi edip o kadının onurunu kurtarmasını mı. Dertsiz başınıza dert açmayı seviyorsunuz galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…