bi kadinla birlikte oldugunu biliyordum. ama sevgili mi yoksa yuzsustu mu birakti detay bilmiyordum . ve daha cok koymaya basladievlenmeden önce bu durumu bilmiyor muydunuz?
yaptığı resmen ş...lik ama geride kalmış bir olay sonuç olarak sizin ilişkinizle bir ilgisi yok insanlar geçmişte hatalar yapmış olabilirbi kadinla birlikte oldugunu biliyordum. ama sevgili mi yoksa yuzsustu mu birakti detay bilmiyordum . ve daha cok koymaya basladi
ben eşime kiziyorum. kadini yuzustu birakmiş. bu durumda kadinin onurunu da dusunmus oluyorum .
Adamı haklı bulmuyorum fakat şuan nefret kusmanız saçma.ben eşime kiziyorum. kadini yuzustu birakmiş. bu durumda kadinin onurunu da dusunmus oluyorum .
nefret ederken insan sevebilir mi? çok karmaşığım. önceden eşim sevgilisini ortada birakmiş. dul oldugunu sevgili olduktan sonra ogrenmis. ama devam etmis. hatta cinsel anlamda birlikte olmuş. sonra da dul diye hem ailesi istememş hemde kendo birakmiş.aa senelerce unutmamiş. bu yaptigi şerefsizlige cok kiziyorum. nefret ediyorum. ayni zamanda sevebiliyor muyum bilemiyorum. ayrilamiyomda napicam
eskidende yanlis buluyordum ama simdi cok koyuyor
Eşini eski sevgilisiyle baristrmaya çalışıyor sanirim:))))Adamı haklı bulmuyorum fakat şuan nefret kusmanız saçma.
Önceden bilip kabul edip şuan karaktersiz, şerefsiz demeniz samimi gelmedi.
Merak ediyorum şuan ne istiyorsunuz? Adam sizi boşasın eski sevgilisine mi dönsün? Kadının onuru için falan filan...
nefret ederken insan sevebilir mi? çok karmaşığım. önceden eşim sevgilisini ortada birakmiş. dul oldugunu sevgili olduktan sonra ogrenmis. ama devam etmis. hatta cinsel anlamda birlikte olmuş. sonra da dul diye hem ailesi istememş hemde kendo birakmiş.aa senelerce unutmamiş. bu yaptigi şerefsizlige cok kiziyorum. nefret ediyorum. ayni zamanda sevebiliyor muyum bilemiyorum. ayrilamiyomda napicam
Hey Allah'ım ya biz kadınları anlamak gerçekten çok zor. Eşinizin eski sevgilisi sizden önce yaşanmış bitmiş bir olay. Şimdi ne olmasını bekliyorsunuz eşinizin bu durumu telafi edip o kadının onurunu kurtarmasını mı. Dertsiz başınıza dert açmayı seviyorsunuz galiba.ben eşime kiziyorum. kadini yuzustu birakmiş. bu durumda kadinin onurunu da dusunmus oluyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?