• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden nefret ediyorum

Masal81

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2018
38
12
3
44
Merhabalar... Bir önceki konumda da da yazdığım üzere eşimle aramız bozuk. Ailesi yüzünden. Ayrı illerdeyiz Geçtiğimiz hafta sonu kp il dışından geldiği için onların yanına gıdıcektı . Eşimin tartışma esnasında kullandığı küfürler ve yıne tartışma sırasındaki kontrolsüz davranışları yüzünden . ayrıca kp kaynana gibi sürekli laf sokmalarından da bıktım. Gitmek istemedim. Cok tereddüt ettim ama midem almadı okadar kırıldım ki... Tek istedıgım eşim uyarıyı kim hakedıyırsa yapsın Ama nafile...
Eşim geldı hadı birlikte gidelim dedi gitmek istemedim. Belki yalnız giderse tadı olmaz fark eder hatasını anlar hem benim yokluğumda rahat rahat babası ve annesı ile konusut dıye düşündüm. Ama eşim üstüne birde ödüllendirir gıbı kp e 4 tane renk renk tişört hediye alıp götürmüş..büyük kaynımla da pek tadımız yok zira eşimi yönlendiren o.. Ailesi ugruna evliliğini bitirmiş biri... Eşim kaynımın bana yaptıgı tavırların çirkinliğinin farkındaydı ve mesafeliydi Simdi ise aralarından su sızmıyor. Her gun eve geç geliyor ve genellikle kaynımla birlikte .. Eşim bukadar cins bir adam degıldı. Cok degısti cok... İnanılmaz soğudum ondan ve bu evlilikten artık. Mantıklı düşünemiyorum . Yardım edin.

Merhabalar... Bir önceki konumda da da yazdığım üzere eşimle aramız bozuk. Ailesi yüzünden. Ayrı illerdeyiz Geçtiğimiz hafta sonu kp il dışından geldiği için onların yanına gıdıcektı . Eşimin tartışma esnasında kullandığı küfürler ve yıne tartışma sırasındaki kontrolsüz davranışları yüzünden . ayrıca kp kaynana gibi sürekli laf sokmalarından da bıktım. Gitmek istemedim. Cok tereddüt ettim ama midem almadı okadar kırıldım ki... Tek istedıgım eşim uyarıyı kim hakedıyırsa yapsın Ama nafile...
Eşim geldı hadı birlikte gidelim dedi gitmek istemedim. Belki yalnız giderse tadı olmaz fark eder hatasını anlar hem benim yokluğumda rahat rahat babası ve annesı ile konusut dıye düşündüm. Ama eşim üstüne birde ödüllendirir gıbı kp e 4 tane renk renk tişört hediye alıp götürmüş..büyük kaynımla da pek tadımız yok zira eşimi yönlendiren o.. Ailesi ugruna evliliğini bitirmiş biri... Eşim kaynımın bana yaptıgı tavırların çirkinliğinin farkındaydı ve mesafeliydi Simdi ise aralarından su sızmıyor. Her gun eve geç geliyor ve genellikle kaynımla birlikte .. Eşim bukadar cins bir adam degıldı. Cok degısti cok... İnanılmaz soğudum ondan ve bu evlilikten artık. Mantıklı düşünemiyorum . Yardım edin.
Sen onları istemediğini belli ettikçe eşin daha daha çok gidecek onlara.Relax ol.Takmıyormuş gibi yap.Onlar sana laf sokuosa sende lafini sok kahkahani at hiçbisey yokmuş gibi çekil kenarına.Erkekler ne kadar aileci deilim desede hepsinde bu huy var.ne kadar cok belli edersen daha da onlarla iyi oluolar.

Gercek ten de öyle... Öyle iğrenç bir orantı ki o böyle yaptıkça benimde onlara olan öfkem artıyor. Onunda benim ailemde geçinemediği biri var bende inadına ona yakınlaşmak istiyorum. Ama çözüm değil işte...

Malesef ki doğru bi oranti.Kural bu.Insanlarin dogasinda var.Ne kadar cok biseyi istemezsen hep etrafinda biter.oyuzden cok takilip kendini ve evliligini zedeleme derim.benimde esimin annesi patavatsiz.iki seçenegim vardi.1.si esime resti cekecektm onlarla bidaha görüşmicem dicektim.2.si ayni onlar gibi olup bende onlarin canini SIKACAKtm.1.sini yapsaydim biliorm ki ben gorusmesemde esim goruscek bu bizi daha da yipratacak belki ona karsi sewgim azalacak.bende 2.yolu sectm.simdi laf sokana laf sokan.gulucuklerle sinirimi atan biriyim.boyle bi dene.zor ewet ama kazanan sen olcksn

Cnm eşinle inatlaşma yurt disindanmi geldi tatlı bir şekilde karşıla güzel konuş ilk eşimle ben böyleydim ailesi yüzünden sürekli tartisiyorduk kaynanam oturduğu her yerde beni kotulerdi en sonda böyle olmicak diyerek kaç günde bi giderim tatlı dille herseyi cevaplarım laf sokmalarina gülerek cvp veririm ve eşim gidelim dediği an hmn çocuklarımı hazırlar giderim bir işi gücümü oldu giderim yardıma şimdi biricik gelinleri dört dörtlük dünyalar güzeli gelinleriyim akrabaların gözde geliniyim sen bu yöntemi kullan baya isey yarıyor cnm umarım bu iş tatlıya bağlanır

Burada benim ailem destek herseyımize.resmen aileme karsıda tavırlı. Yani 3.bir göz durumumuzu dinlese eminim eşime sen ne yapıyorsun çeki düzen ver kendine dicek. Sevdiğimiz bir abi var onunla konuşup eşimle konısmasını istıycektim. Eşim zaten daha önce kendi ailesinden dert yanmış bu adama. Ama ben bunu teklif edince durumu aileme yansıtmak la tehdit ediyor beni... Kendinin ailesi kötü benimkiler iyi olabilirmiş o onun ailesiymiş ben ne yaparsam oda benimkilere yaparmış .... Çocuğum olmasa ayrılırım o raddeye geldim

Burada benim ailem destek herseyımize.resmen aileme karsıda tavırlı. Yani 3.bir göz durumumuzu dinlese eminim eşime sen ne yapıyorsun çeki düzen ver kendine dicek. Sevdiğimiz bir abi var onunla konuşup eşimle konısmasını istıycektim. Eşim zaten daha önce kendi ailesinden dert yanmış bu adama. Ama ben bunu teklif edince durumu aileme yansıtmak la tehdit ediyor beni... Kendinin ailesi kötü benimkiler iyi olabilirmiş o onun ailesiymiş ben ne yaparsam oda benimkilere yaparmış .... Çocuğum olmasa ayrılırım o raddeye geldim
Anlıyorum seni cnm eşiminde pek dört dörtlük olduğu diyilemez iki çocuğum var ikisi daha çok küçük demet mutlumusun desen hayır değilim ancak eşimle geciniyorum ya biraz düşünceli olsa çektiğim zorluğa rağmen ona davranislarim babasının evine davranislarimin farkında olsa beni başında taşır hem küfür hem anlayissizlik sorumsuzluk ne yaparsın hepsi çocuklarım için o yüzden sabret sabrın sonu selamettir :anne:

Back
X