- 23 Haziran 2016
- 1.024
- 821
- 38
Bence sonuna kadr haklosin tebrik ederim.Aldatmanın bazı durumlar hariç sevmekle bir ilgisi yok bazı şeref yoksunu uçkuru bozuklar sırf başka yemeğin tadına bakmak yada hala birini tavlayabiliyormuyum egosunu tatmin etmek yada eşiyle yatakta yapamadıklarını yapmak hatta sadece arkadaş arasında skor tablosu yükseltmek için yapıyo bu şerefsizliği ve kesinlikle o çok güvendiğiniz kocalarınızda sizi kıyısından köşesinden aldattı yada aldatıcak çünkü içlerinde var sizde bilicek yada bilmiceksiniz ve yaşadığınız zaman böyle bdv de ahkam kesmeye benzemicek bekara karı boşamak kolay derler nekadar çabuk BOŞAN kelimesini öylece acıtıp acıtmıcanı düşünmeden bütün değerleri yıkıp telaffuz edebiliyorsunuz kadının kadına ettiğini kimse yapamazmış dertleşmek için burda konu açanlara karşı avını bekleyen leş yiyiciler gibi bekleyen kadınlar var nerden vursak nerden saldırsak diye birbirleriyle adeta yarışıyolar sorsan kendi evlilikleride mükemmel değildir ama burda sanki en mükemmel onlarmış gibi davranan egosu tavan yapmış kadınlar kulübü var malesef bir yılı aşkın üyeliğimde ben kendimde dahil okadar yerden yere vurulan haksız yargılanan konu ve konu sahibi gördümki buda bunlardan biri sevgili konu sahibi eşin düşündüğün gibi seni seviyordur mutlaka sende evliliğinden vazgeçmek istemiyorsan piskolojik yardım almanı tavsiye ederim umarım fayda eder ve daha sağlıklı kararlar almanda yardımcı olur
Burda herkes bosanmayi marifet saniyor.
Her boyle konu acan a bosan diyorlar.
Ama bosanmak cozummu ya.
Sonra cocuklar bir baba bir anne uzuluyorlar..
Cocuk olmaaa bosan derim ama cocukla zor .
Artik evililkk cocuk oyuncagi olmus .
Boşanmak da moda.
Bana ilgiziz bosan .
Benim dedigimi uapmiyor bosan.
Tayinimizi istedigim sehre almiyor bosan.
Bu ne ya bosanmak icin mi evleniuoz biz.
Biraz fedakar olalim lutfen.