eşimden nefret ediyorum

Aldatmanın bazı durumlar hariç sevmekle bir ilgisi yok bazı şeref yoksunu uçkuru bozuklar sırf başka yemeğin tadına bakmak yada hala birini tavlayabiliyormuyum egosunu tatmin etmek yada eşiyle yatakta yapamadıklarını yapmak hatta sadece arkadaş arasında skor tablosu yükseltmek için yapıyo bu şerefsizliği ve kesinlikle o çok güvendiğiniz kocalarınızda sizi kıyısından köşesinden aldattı yada aldatıcak çünkü içlerinde var sizde bilicek yada bilmiceksiniz ve yaşadığınız zaman böyle bdv de ahkam kesmeye benzemicek bekara karı boşamak kolay derler nekadar çabuk BOŞAN kelimesini öylece acıtıp acıtmıcanı düşünmeden bütün değerleri yıkıp telaffuz edebiliyorsunuz kadının kadına ettiğini kimse yapamazmış dertleşmek için burda konu açanlara karşı avını bekleyen leş yiyiciler gibi bekleyen kadınlar var nerden vursak nerden saldırsak diye birbirleriyle adeta yarışıyolar sorsan kendi evlilikleride mükemmel değildir ama burda sanki en mükemmel onlarmış gibi davranan egosu tavan yapmış kadınlar kulübü var malesef bir yılı aşkın üyeliğimde ben kendimde dahil okadar yerden yere vurulan haksız yargılanan konu ve konu sahibi gördümki buda bunlardan biri sevgili konu sahibi eşin düşündüğün gibi seni seviyordur mutlaka sende evliliğinden vazgeçmek istemiyorsan piskolojik yardım almanı tavsiye ederim umarım fayda eder ve daha sağlıklı kararlar almanda yardımcı olur
Bence sonuna kadr haklosin tebrik ederim.
Burda herkes bosanmayi marifet saniyor.
Her boyle konu acan a bosan diyorlar.
Ama bosanmak cozummu ya.
Sonra cocuklar bir baba bir anne uzuluyorlar..
Cocuk olmaaa bosan derim ama cocukla zor .
Artik evililkk cocuk oyuncagi olmus .
Boşanmak da moda.
Bana ilgiziz bosan .
Benim dedigimi uapmiyor bosan.
Tayinimizi istedigim sehre almiyor bosan.
Bu ne ya bosanmak icin mi evleniuoz biz.
Biraz fedakar olalim lutfen.

dovuyormus kadını
her yakalandığında kadını dovmus
aslında konu sahibi boşanmak istiyor ama aile ve bulunduğu bölgede boşanma kabul edilmiyor herhalde
Dovuyorsa bosasin.
Aldatmaya bir yonde katlanabilir ama dayak katlanilmaz bisey anladiniz mi?
Bende esimden siddet gordum oyleki akli dengem bozulacakti .
Sonunda dayanamadim bosandim.
Ailem ikna olmadi ama napayim ben dimdik durdum bosandim.
Hergun beni dovuyirdu hergun.
Etmedigi hakaret kalmiyodu.
Benim bedenimden morluklar eksik olmadi.
Ama bizim gerizekali toplumumuz anlamiyor iste barissan cocuk var deyip.insani igneliyor sanki ben keyfimden bosandim..

Dovuyorsa bosasin.
Ama bizim gerizekali toplumumuz anlamiyor iste barissan cocuk var deyip.insani igneliyor sanki ben keyfimden bosandim..
Esini dovuyorsa bosan diyebilirm.
Adam gerizekali bi sene gecmis bisey olmamis gibi gel gidelim diyor manyak yussuz boyle erkeklerden nefret ediyorum.
Hicbirzamn hatasink kabul etmedi adii.
Birde bir sene oldu gelmis gel barisalim cocuk icin falan filan.
Boş laflarla yaniam geliyo yizssuz pişkin.
Biliyor benim arkamda kimsem olmadihini beni kandirack akli sira.
Allah boyle insanlara akil versin ne diyeyim cok zor..

Dovuyorsa bosasin.

çok geçmiş olsun en doğrusunu yapmışsınız
o adam sizi öldürebilirdi
bile
elaleme bakmayın onlar çok bilir hep konuşur marifet gibi

Dovuyorsa bosasin.
senin gbi cesaretli insanları ayakta alkışlıyorm bn.. boşanan kadın güçlü kadndr göz yummayan ezilmeyen... km ne derse desin umursamayan..

çok geçmiş olsun en doğrusunu yapmışsınız
o adam sizi öldürebilirdi
bile
elaleme bakmayın onlar çok bilir hep konuşur marifet gibi
Benim burda konum var .
Eski adima.
Cok zorluklar cektim annem bile bana kiziyor o cocuk nolacak diye.
Adam beni sakat birakacakti kimsenin umrunda bile degil ya.
Millet anca konusuyor.
Neyseki yavaa yavas toplandim hatta onca seyden sonra birinden bile hoslaniyom.
Ama bu swfer iyice tanimadan kimswyle evlwnmicem.
Evlilik zor egwe swni anlamayn sana wza eden bir wsin varsa zorr..

Benim burda konum var .
Eski adima.
Cok zorluklar cektim annem bile bana kiziyor o cocuk nolacak diye.
Adam beni sakat birakacakti kimsenin umrunda bile degil ya.
Millet anca konusuyor.
Neyseki yavaa yavas toplandim hatta onca seyden sonra birinden bile hoslaniyom.
Ama bu swfer iyice tanimadan kimswyle evlwnmicem.
Evlilik zor egwe swni anlamayn sana wza eden bir wsin varsa zorr..

Sanki çocuk çok mutlu olur öyle babayla
siz yeter ki onun yanında olun
eminim büyüdüğünde sizi anlayıp destek verecektir annesi
inşallah bu sefer çok mutlu olursunuz

Sanki çocuk çok mutlu olur öyle babayla
siz yeter ki onun yanında olun
eminim büyüdüğünde sizi anlayıp destek verecektir annesi
inşallah bu sefer çok mutlu olursunuz
Ins. Canim umudum var ama korkuyorum.
Ins. Iyi borisi cikar ne bileyim ya.
Cok zor bu devirde esine sadik bir adam bulmak .
Hic evlenmesemde olur ama iste evin olcakki.
Cocugum yeni yeni kendini topluyor .
Yavrum .onun nasil etkilendi psikolojisi.
Onun yaninda dovuyordu beni .
Her dovdugunde cocuk koşe bucak etrafa kaçiyordu.
Ama nerdee bunu anlayacal insanlara laf anlatmak zor.bosanan insanlara maalesef kotu bakiyorlar boyle kucimsuyor gibi .
Pekde takmiyorum kinayanin basina gelir.
Kimswyi kinamayacaksin..

Şimdi anlaşıldı....yalnız kalmaktan korkuyor beyzade.

Üzülmeyin öncelikle, aldatılıp kabul eden ilk insan siz değilsiniz. Madem çocuklar için kabul ettiniz, o zaman evde durup 4/4lük bir baba olsun. Çocuklarla her haftasonu nitelikli vakit geçirsin.

Net konuşun derim bir de mesela:

"Çocuklara 4/4lük babalık yapıcaksın yoksa hastane köşelerinde tek başına ölürsün."

Madem öfkelisiniz tutmayın. Hem her b.ku ye hem de evde güleryüz gör yok öyle bir dünya. İçinize atmayın derim, şu an sakin/mutlu olmanız için bir sebep yok, ruh halinizi saklamayın neyse onu yaşayın.

Evet terk etme her zaman fiziki olarak gerçekleşmez. İşte bu şekilde manevi olarak terk edebilirsiniz. Zaman gelip şartlar olgunlaşinca fiziki olarak da terk edersiniz.

Kocanizla aranızdaki ilişkiyi manevi olarak sürdürmek adına bence kendinizi yipratmayin. Min iletişim kurabilirsiniz. Zorunlu haller dışında fazla muhattap olmayin. İlerleyen dönemde kizginliginiz bile geçer. Bir şey hissetmezseniz kızmazsiniz ofkelenmezsiniz.

Bence sonuna kadr haklosin tebrik ederim.
Burda herkes bosanmayi marifet saniyor.
Her boyle konu acan a bosan diyorlar.
Ama bosanmak cozummu ya.
Sonra cocuklar bir baba bir anne uzuluyorlar..
Cocuk olmaaa bosan derim ama cocukla zor .
Artik evililkk cocuk oyuncagi olmus .
Boşanmak da moda.
Bana ilgiziz bosan .
Benim dedigimi uapmiyor bosan.
Tayinimizi istedigim sehre almiyor bosan.
Bu ne ya bosanmak icin mi evleniuoz biz.
Biraz fedakar olalim lutfen.
Mavi dalgalarrr Mavi dalgalarrr

Ben doğru bulmam ama açık evlilik diye bir şey var. Yani kadın ve erkek belli sebeplerden ötürü ayrılmiyim diyor ama birbirlerine sadakat sözleri de yok. Yani bugün ayşe veya ahmet ile yarın Neriman ve Mehmet ile takilabilirler. Ama bu ilişkide birbirlerine sadakat sözleri olmadığı için burada bir aldatma olmuyor. Şu bile önerdiğimiz şeyden çok daha dogru diye düşünüyorum. Çünkü burada kırılan hayaller yok, beklentiler karşılanmamis değil dahası yalan söyleme kandırma aldatma yok. Kimsenin hayatı mahvolmuyor. Herkes niyetini açıkça ortaya koyuyor ve ona göre bir ilişki yaşıyorlar.

Mavi dalgalarrr Mavi dalgalarrr adam beni aldatacak, gününü gün edecek, fedakarlığı ben yapacağım? Vay be... Adam aldatırken düşünüyor mu çocuğunu?

Aldatmak mı daha büyük suç, gururunu düşünmek mi?

Aldatmaya katlanılır ama dayağa katlanılmaz diyorsun da, manevi şiddet fiziksel şiddetten daha beter...

Daha kadınlar bunu diyorsa, erkek neden aldatmasın? Ah kocacığım sen aldatsan bile, gezip tozsan bile ben affederim, yuvam için fedakarlık yaparım dedikten sonra, Allah korkusu yoksa adam neden yapmasın?

Ben değil ilişki içinde aldatılmak, ayrı olduğum sürede biriyle olmuş olmasını bile unutamadım. Anlayışlı falan da bir insanım. Mantıklıyımdır da ama olmadı mı olmuyor. Bu konular gerçekten karaktere bağlı. Affedebilen çok iyi biri diye bir şey yok, affedemeyen de nefretli aciz diye bir şey yok. Herkesin affedebilme sınırları başka. Ben de bazı günler çok iyi davrandım, bir gün yeter dedim bıraktım. Çünkü sürekli nefret doluyorum. Sana da yazık. Bırak gitsin.

Karısını seven erkek şeytana arkadaşlar ına uymus olamaz mı. Ben kendimi buna inandirmya çalışıyorum galiba9
seven aldatmaz demiyorum aldatamaz yapamaz kaybetmeyi göze alamaz canım o rahatı bozulmasın diye gönlünü alıyodur sana tavsiyem destek al bişekilde unutmaya çalış eşinle romantik dakikalar geçir onada anlat böylece devam et yapabiliyosan doğru olanı yap bitir

İki cocugumvar 5 yaşında büyük olan piskolojisi bozulmuştu yavrumun şimdi ise biraz sesimizi yukseltsek hemen ortaya bişeyler atüyo konuşmaya çalışıyo bizimle. Mesleğim yok ama bu dönemde o kadar bunalım ki her işi yapabilirim diyorum ama aileme yük olmak istemiyorum. Evet boşanmak istemedim baskilardan ve beni nelerin bekleyecgini bilmiyordum. Şu an tek istediğim geçmişe takılmadan mutlu olmak. Ama bosanmadigima pismanim

Back
X