hep öyle derler be tatlım karısını öldüren adamlar bile neden öldürdünğüz sorunusa cok seviyodum bee abiiii diyolarrr sevmek herseyin cözümü degil erkekler isine geldimi aglar bile sei kandırsın diyee
Çiçekler için teşekkür ederim.ama ben saygı görmek istiyorum.senin ailenle buluştuğumda acaba bugün bana ne laf diyecekler diye düşünmek istemiyorum nasıl ablan eniştene saygısızlık yapan beni kaybeder diyor restini çekiyor ben sadece saygı görmek istiyorum sevmek zorunda değiller .senin bana annemi alttan al aman nolcak demeni değil. Hesabıma göre harcama yapmak istiyorum. Birdaha kimsenin borcunu ödemek istemiyorum.ben kira düşünürken birde telefon borcunun altına girmekten geçtim 1000 tl altına girmekten korkuyorum. Çiçek için tekrar tsk ederim. Bunu yazdım gönderdim eksik var mi sizce
+1000Şimdi sakince rahatsız olduğunuz konuları anlatabilirsiniz. Ona çiçeğin seni mutlu ettiğini ancak böyle şeyler yaşandığında kırgınlığını geçirmediğini, böyle şeyler yaşanmadığı zaman çiçekle hatırlanmak istediğini anlatabilirsin. Yumuşak bir dille ona nelere kızdığını kırıldığını anlat yalın bir dille.
Çiçekler için teşekkür ederim.ama ben saygı görmek istiyorum.senin ailenle buluştuğumda acaba bugün bana ne laf diyecekler diye düşünmek istemiyorum nasıl ablan eniştene saygısızlık yapan beni kaybeder diyor restini çekiyor ben sadece saygı görmek istiyorum sevmek zorunda değiller .senin bana annemi alttan al aman nolcak demeni değil. Hesabıma göre harcama yapmak istiyorum. Birdaha kimsenin borcunu ödemek istemiyorum.ben kira düşünürken birde telefon borcunun altına girmekten geçtim 1000 tl altına girmekten korkuyorum. Çiçek için tekrar tsk ederim. Bunu yazdım gönderdim eksik var mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?