Eşimden özür çiçeği geldi

schtzi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
356
224
53
32
Kızlar dün konu açmıştım bazı kişiler yalancılıkla suçlamış beni inanmayan cevap yazmasın lütfen.zaten moralim 0 bide bu kişiler üstün e tuz biber oluyor dün kayinvalidemin beni avm de rezil ettiğini söylemiştim konuyu bilen bilir. Esimle fena kavga ettik demiştim . Şimdi çiçek geldi napim sizce

Şimdi sakince rahatsız olduğunuz konuları anlatabilirsiniz. Ona çiçeğin seni mutlu ettiğini ancak böyle şeyler yaşandığında kırgınlığını geçirmediğini, böyle şeyler yaşanmadığı zaman çiçekle hatırlanmak istediğini anlatabilirsin. Yumuşak bir dille ona nelere kızdığını kırıldığını anlat yalın bir dille.

Çiçekler için teşekkür ederim.ama ben saygı görmek istiyorum.senin ailenle buluştuğumda acaba bugün bana ne laf diyecekler diye düşünmek istemiyorum nasıl ablan eniştene saygısızlık yapan beni kaybeder diyor restini çekiyor ben sadece saygı görmek istiyorum sevmek zorunda değiller .senin bana annemi alttan al aman nolcak demeni değil. Hesabıma göre harcama yapmak istiyorum. Birdaha kimsenin borcunu ödemek istemiyorum.ben kira düşünürken birde telefon borcunun altına girmekten geçtim 1000 tl altına girmekten korkuyorum. Çiçek için tekrar tsk ederim. Bunu yazdım gönderdim eksik var mi sizce

Ya yanlış anlamayın ama, azıcık yorgana göre uzatın şu ayakları.
170 tllik ayakkabı, 140 tllik elbise, üstüne en aşağı 30-40 tllik buket. Hepsini toplasanız kiranın büyük bir kısmı çıkar valla.
1- Var olan para harcanır, olmayan değil.
2- Kabile şeklinde alışverişe çıkılmaz, bir bebek ayakkabısı için hele hiç çıkılmaz.
3- Bariz olan yanlış bir davranışı idrak etmek 1 gün sürmemeli. O anda müdahale edilmeli, yok öyle çevir kazı yanmasın ayakları. Evet anne sen nasıl konuşuyorsun eşimle, o kadın beni de temsil ediyor. Sen kimi aşağılıyorsun şimdi demek çok zor olmamalıydı. Bir insan beyaza beyaz, karaya kara diyebilmeli. Öyle kapıyı kapattıktan sonra, anası yokken ortada özür çiçeği almakla olmaz bu işler.
O çaldığı bir parmak balı tükürürdüm ben olsam.

bence de alttan alttan lafını göndererek ama ılımlı bir dille konusmanı tavsiye ederim. Çiçek elbette mutlu ediyor bizi bu duruma bile fakat boyunlarına atlamamızı beklemesinler . Buna alıştırmamanızı tavsiye ederim . Cevap olarak yazıdıgınız mesaj ıyı fakat yıne nacizane fikrim kendinizi baskalarıyla , ilişkinizi de baskalarının ilişkisiyle kıyaslamayın. Benimki dusuncesizlik yaptıgında bagırmak cagırmak hıc cozum olmuyor, daha da inada biniyor. Onun yerine seninle evlendigim icin mutluyum ve bunun ayrıcalıgını yasamak ıstıyorum , acısını degil vs.. tarzında cumleler kurursanız hem gururu okşanır hem iş inada binmez diye düşünüyorum .

çiçeğe vereceği parayla, kiranın bi kısmını ödeseymiş. anasının ağzına bakmaya devam edecekse, dilediği özürün ne anlamı var

Çiçek göndermesi de iyi birşeyler ne kadınlar onu bile görmüyorlar afetmeye gelince sakın sakın anlat derdini ona bence inşallah sorunlarınız çözülür canim yuva zor kurulan birşey kolay da bitmeli sen ona hatalarını anlat vs vs

yok. tamamdır.

+1000

Bence gayet iyi olmuş cevabınız, tüm bunları konuşmanın ve halletmenin tam sırasıdır. Umarım size daha özenli davranır bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…