Güzel bir adım, akşam tartışmadan sakince konuşun, herşeyi. Siz rahatsız olduğunuz konuları suçlamadan anlatın. İlişkilerinizi asgari düzeye indirin bundan sonrası için de. Özel hayatınız size özel kalsın...
Ay aynen ya kapıcı abla geldiğinde param yoksa ertesi gün kendim gidiyorum kadına hakkını helal et abla beklettım falan filan.iyice biriktirin yıllık ödeyin bari
değil kirayı, site aidatını 2 gün geciktirsem uykularım kaçıyor, ne rahatsınız...
Ev sahibinin ihtiyacı çok yok 4 aylik verdikmi daha çok ise yarıyor diyor
Ahhaha çok güldüm o mesajı görünceŞaka mı yapıyorsunuz, insanlarla alay mı ediyorsunuz ben anlayamadım cidden. Ev sahibinin ihtiyacı çok yok ne ya, bedava oturun o zaman öyle saçma şey mi olur? 4 aylık vermeyi bırak 4 gün geciktirince tepene çökerler.
notun fotoğrafı var ama çiçeğin yok.
fake işte.
+1
En basit çiçekçinin bile daha özenli bir not kartı ve yazısı olur, genelde öyle mavi tükenmezle çirkin şekilde yazmazlar.
zaten çiçekçi isim soyisimle götürmüyor mu çiçekleri?El de erkek eli gibi mi sanki? Tırnaklar yenmiş falan. Buluttan nem kapar oldum bu site yüzünden aaa.
zaten çiçekçi isim soyisimle götürmüyor mu çiçekleri?
not sonundaki kocan nedir yani.
Bence çok güzel bir hareket siz kimsenin gazına gelmeyin eşiniz sizi seviyorKızlar dün konu açmıştım bazı kişiler yalancılıkla suçlamış beni inanmayan cevap yazmasın lütfen.zaten moralim 0 bide bu kişiler üstün e tuz biber oluyor dün kayinvalidemin beni avm de rezil ettiğini söylemiştim konuyu bilen bilir. Esimle fena kavga ettik demiştim . Şimdi çiçek geldi napim sizce
. ne yaptın be anlacım keşke öyle demeseydin. ne güzel fikir vermiş clok kardeşimiz onun dediği gibi yapsaydın uzatmasaydın.Çiçekler için teşekkür ederim.ama ben saygı görmek istiyorum.senin ailenle buluştuğumda acaba bugün bana ne laf diyecekler diye düşünmek istemiyorum nasıl ablan eniştene saygısızlık yapan beni kaybeder diyor restini çekiyor ben sadece saygı görmek istiyorum sevmek zorunda değiller .senin bana annemi alttan al aman nolcak demeni değil. Hesabıma göre harcama yapmak istiyorum. Birdaha kimsenin borcunu ödemek istemiyorum.ben kira düşünürken birde telefon borcunun altına girmekten geçtim 1000 tl altına girmekten korkuyorum. Çiçek için tekrar tsk ederim. Bunu yazdım gönderdim eksik var mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?