Eşimden özür çiçeği geldi

iyice biriktirin yıllık ödeyin bari
değil kirayı, site aidatını 2 gün geciktirsem uykularım kaçıyor, ne rahatsınız...
Ay aynen ya kapıcı abla geldiğinde param yoksa ertesi gün kendim gidiyorum kadına hakkını helal et abla beklettım falan filan.
Çekilcek çile değilsiniz, pervasızlar.

Kocan hic hesap kitap yapamiyor ya. Ayrani yok icmeye... Paranin kontrolunu sana devretsin. Yoksa bu kafayla hem batar hem bunalima girer.

Ev sahibinin ihtiyacı çok yok 4 aylik verdikmi daha çok ise yarıyor diyor

Şaka mı yapıyorsunuz, insanlarla alay mı ediyorsunuz ben anlayamadım cidden. Ev sahibinin ihtiyacı çok yok ne ya, bedava oturun o zaman öyle saçma şey mi olur? 4 aylık vermeyi bırak 4 gün geciktirince tepene çökerler.

Ahhaha çok güldüm o mesajı görünce ev sahibinin çok ihtiyacı yok kiraya yok şaka olmalı yani hayır yapıyor sanki ihtiyaçlıdan ev tutsa ödeyecek de ihtiyacı yok diye ödemiyor şakadır şaka

+1

En basit çiçekçinin bile daha özenli bir not kartı ve yazısı olur, genelde öyle mavi tükenmezle çirkin şekilde yazmazlar.

El de erkek eli gibi mi sanki? Tırnaklar yenmiş falan. Buluttan nem kapar oldum bu site yüzünden aaa.

El de erkek eli gibi mi sanki? Tırnaklar yenmiş falan. Buluttan nem kapar oldum bu site yüzünden aaa.
zaten çiçekçi isim soyisimle götürmüyor mu çiçekleri?
not sonundaki kocan nedir yani.

zaten çiçekçi isim soyisimle götürmüyor mu çiçekleri?
not sonundaki kocan nedir yani.

Yok ne isterseniz o yazdırılabiliyor, illa isim soyisim olması şart değil :)

Valla 4 aylık birikmiş kiram olacak.
Ben 170 tl lik ayakkabıyı asla aldırmazdım.
O herşeye karışa n k.valide hanıma da kira borcunu hatırlatırdım.
140 tl ye bebeğe elbise de nedir yahu...

Biz 2 kişi çalılıyoruz
Daha benşm yok 170 tl lik ayakkabın.ayranı yok içmeye misali...
Çiçek Vs beni mutlu etmezdi böyle bir durumda.

Bence çok güzel bir hareket siz kimsenin gazına gelmeyin eşiniz sizi seviyor

Seninki yine çiçek miçek almış bizimki olsa hayatta özür bile dilemez :)

Ciceginize boceginize birsey diyemem konu sahibi hayirli olsun dun esiniz icin yorum yapmistim ama siz burada ay ben ayakkabiya napicam cicege ne diyeyim derken esinizin odemsdigi kira borcu geliri oldugu icin muhtemelen kendi yasantisindan kesintiye giden huzursuzluk yasayan belkide uykusu kacan insanlar var esinize bunuda bir idrak ettirin.Belki o insanlarda sizden yana dara dusuyordur
Baskasina huzursuzluk veriyorsaniz ister istemez sizinde huzurunuz olmaz

Hiç uzatmadan affet, yarın da hediyeyle falan gelmesin :) Sen para harcamasın dedikçe adam nereye saçacağını şaşırıyor

Bu özrü anan olacak çingene de dileyecek yoksa topunuzu .... de bence. Yani ben olsam öyle derdim. Aciktan savunmaya kici yememis gizli gizli ozur diliyo.

Tamam cicek almis dusunmus sagolasin simdi cok buyuk tepki gosterme yoksa bi daha incelik yapip bi sey yapmaz sakince anlat derdini ve onemli olan bakalim akillanmis mi

. ne yaptın be anlacım keşke öyle demeseydin. ne güzel fikir vermiş clok kardeşimiz onun dediği gibi yapsaydın uzatmasaydın.

Bir adımdır bu da. Herseyi sakince oturup konuşmak için güzel bir adımdır pişmanlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…