- 28 Şubat 2017
- 442
- 731
- 53
- 60
Ev sahibinin ihtiyacı çok yok 4 aylik verdikmi daha çok ise yarıyor diyorev sahibinize üzüldüm cidden
umarım bi an önce evden çıkarır sizi
Konussam banlanicam sussam gonul razi degilEv sahibinin ihtiyacı çok yok 4 aylik verdikmi daha çok ise yarıyor diyor
Ya yanlış anlamayın ama, azıcık yorgana göre uzatın şu ayakları.
170 tllik ayakkabı, 140 tllik elbise, üstüne en aşağı 30-40 tllik buket. Hepsini toplasanız kiranın büyük bir kısmı çıkar valla.
1- Var olan para harcanır, olmayan değil.
2- Kabile şeklinde alışverişe çıkılmaz, bir bebek ayakkabısı için hele hiç çıkılmaz.
3- Bariz olan yanlış bir davranışı idrak etmek 1 gün sürmemeli. O anda müdahale edilmeli, yok öyle çevir kazı yanmasın ayakları. Evet anne sen nasıl konuşuyorsun eşimle, o kadın beni de temsil ediyor. Sen kimi aşağılıyorsun şimdi demek çok zor olmamalıydı. Bir insan beyaza beyaz, karaya kara diyebilmeli. Öyle kapıyı kapattıktan sonra, anası yokken ortada özür çiçeği almakla olmaz bu işler.
O çaldığı bir parmak balı tükürürdüm ben olsam.
Bende aynı düşüncedeyim ben istemediğim için kaynanam beni rezil etti .+1
iki maaş giriyor eve 170 tl lik ayakkabı ben bile almadım kızıma.6 ay giyecegi bir sey icin o kadar para.hep de marka giydiririz oysa.indirimleri takip eder öyle alırız hep.bu nasıl ayakkabıymıs böyle.
Hayır borcun olnaz kazanırsın para al istedigini .ama biz 4 ay kira ödemesek avm kapısından bile giremezdik.
Ev sahibinin ihtiyacı çok yok 4 aylik verdikmi daha çok ise yarıyor diyor
Katılıyorum size. Ben anne değilim, evli bile değilim hatta.+1
iki maaş giriyor eve 170 tl lik ayakkabı ben bile almadım kızıma.6 ay giyecegi bir sey icin o kadar para.hep de marka giydiririz oysa.indirimleri takip eder öyle alırız hep.bu nasıl ayakkabıymıs böyle.
Hayır borcun olnaz kazanırsın para al istedigini .ama biz 4 ay kira ödemesek avm kapısından bile giremezdik.
Canım ben doğumdan önce kirayı aidatı kendim ödüyordum utandığım için ödemeyen ben değil esim lüks yasayan da ben değilim .ben mağazadan olcana pazardan olsun derim .sorun esim ve ailesiiyice biriktirin yıllık ödeyin bari
değil kirayı, site aidatını 2 gün geciktirsem uykularım kaçıyor, ne rahatsınız...
Ev sahibinin ihtiyacı çok yok 4 aylik verdikmi daha çok ise yarıyor diyor
Canım ben doğumdan önce kirayı aidatı kendim ödüyordum utandığım için ödemeyen ben değil esim lüks yasayan da ben değilim .ben mağazadan olcana pazardan olsun derim .sorun esim ve ailesi
Bende aynı düşüncedeyim ben istemediğim için kaynanam beni rezil etti .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?