Eşimden özür çiçeği geldi

Zaman değil geçen
Ömürmüş anlamadım, diye bir şarkı vardı
Hatta özgün'ün şarkısıydı
Sanki daha dün 18 dim
Şimdiyse 28
Arkadaşlara katılıyorum bende
Anasının yanında ağız birliği yapıp
Başbaşa kalınca çiçek alan adam!
Hani bende pek işe yaramaz
Hele dünya borcu varken bu denli sacmalayan
Neyse hayat senin, koca senin
Nerede nasıl geçireceğini sen bilirsin!

Şimdi konuşmak için sakin bir ortam yaratın ve güzelce sakince konusun.. ağır konuşmayın sikintilarinizi bir bir dile getırıp çozum bulmaya çalışın..ailesini suclayici şeyler soylememenizi tavsiye ederim..

Ay kimbilir kaç para bayıldı? O parayı kenara atıp anasına yalakalık olsun diye aldığı ayakkabının taksidine ayırsaymış. Hey Allahım ya ne garip insanlar var. Sanki özür dilemek çiçekle olunca her şey sıfırlanıyor da.

Öncelikle kiranızı ödeyin.

+1
iki maaş giriyor eve 170 tl lik ayakkabı ben bile almadım kızıma.6 ay giyecegi bir sey icin o kadar para.hep de marka giydiririz oysa.indirimleri takip eder öyle alırız hep.bu nasıl ayakkabıymıs böyle.

Hayır borcun olnaz kazanırsın para al istedigini .ama biz 4 ay kira ödemesek avm kapısından bile giremezdik.

Bende aynı düşüncedeyim ben istemediğim için kaynanam beni rezil etti .

Katılıyorum size. Ben anne değilim, evli bile değilim hatta.
Tamam bebeklerin ilk ayakkabıları duygusal ve manevi yönden önemli olabilir. Bu kısmı ben anlamıyorumdur belki, ama evsiz kalabilecekken bu denli harcamalar yapabilmek... Yani olmayan paraya göre lüks yaşamak oluyor bu.

iyice biriktirin yıllık ödeyin bari
değil kirayı, site aidatını 2 gün geciktirsem uykularım kaçıyor, ne rahatsınız...
Canım ben doğumdan önce kirayı aidatı kendim ödüyordum utandığım için ödemeyen ben değil esim lüks yasayan da ben değilim .ben mağazadan olcana pazardan olsun derim .sorun esim ve ailesi

Her kavgadan sonra seni seviyorum derler zaten offff bu erkekler
Inanma ya sevseydi ezdirmezdi seni. hem kaynanan seni rezil ediyor hemde evde kocanla kavga ediyorsunuz. cicegi alacagina evde gonlunu alsaydi

Ev sahibinin ihtiyacı çok yok 4 aylik verdikmi daha çok ise yarıyor diyor

ev sahibiniz sıkıntı etmiyosa sorun yok ama öyle ev sahibi de günümüzde var mı bilemedim
aylık veremediğiniz kirayı 4 aylık nasıl vericeksiniz orasını anlamadım
şahsen konunuzu okuduğumdan beri şunu düşünüyorum
benim öyle bi borcum olsa avmlerden alışveriş dışarda yemekler eve gelen çiçekler içim rahat etmezdi kesinlikle

Canım ben doğumdan önce kirayı aidatı kendim ödüyordum utandığım için ödemeyen ben değil esim lüks yasayan da ben değilim .ben mağazadan olcana pazardan olsun derim .sorun esim ve ailesi

biliyorum diğer konuyu da okudum, ama ev sahibinin işine geliyor derkenki tavrınız çok rahatsız edici geldi bana. aman nolucak der gibi... neyse...
dediğim gibi dünkü olayın üstüne bugün çiçek gelse iyice sinirlenirdim. cimri bir insan da değilim ama bir yere bir kuruş borcu varken bir yandan gereksiz para saçmaya devam eden insanları anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…