Eşimden şiddet görüyorum mutsuzum

Bizide haber et kiz :)
Atanmis, ayaklari uzerinde durabilen bir kadinsin sakin geri donme nolur ya! Su kadinlar artik ezilmesin.

Düşünüyorum canim ayaklarımın üstünde durabiliyorum diyorum kendime ama bazen de düşünüyorum aklımda tek şu var acaba insanlara ne anlatırım daha 3 aylık derler mi sadece bunu dusunuyorum
İnsanlardan önce kendini düşün! Ve biran önce lütfen boşan.. ben okurken içim acıdı sen nasıl idare ediyorsun..

Sonuna kadar anca konuyu okudum ve annenizin evinde olup boşanacağınız için çok sevindim.. allahım nelere sevinir olduko_O

3 aylık evliyim evliligimin ilk haftası geneve kaldim evlendiğinden bu yana hep mutsuzum eşimle aramda14 yaş var eşim çok ilgisiz en ufak tartışmada dayak yiyorum alttan aldıkça daha çok eziyorbeni ilk hafta her yerimi moraltacakkadar dayak yedim gebeliğinin 1. Ayında beni dövdü ve bebeğimin gelişimi durdu malesef kürtaj oldum eşim çok sorumsuz sanki kırk yıldır evliyiz gibi ilgi yok ayrı yatmak dahi istediğini söyledi fakat artık kaldiramiyorum sınır hastası olduğunu düşünüyorum maddi manevi çok yoruldum ufak bir tarismada vuruyor kafasını duvara vuruy:KK1:or ucan tekmeler atıyor ne yapacağımı sasirdim ayrılsam dönüp arkama bakmayacağım ayrılsak soğuttu beni nolur yardim edin ayrilmalimiyim

3 aylik evli misiniz? Hemen ayril !!!

Back
X