Eşimden şiddet görüyorum mutsuzum

Yorumun çok güzel canim duan için de ayrıca teşekkür ederim senin evliligin nasıl gidiyor yeni eceliymişsin memnunsundur insallah
Rica ederim ne demek kalbinizi ferahlattıysam ne mutlu bana. Evet yeni evliyim sorunlarım benim de var açtığım konuyu okuyabilirsiniz inşallah her şey çok güzel olacak. Ne mucize dediğimiz şeyler oldu bunlar da düzelecek biliyorum. Her şey Allahtan.

Siz burada toplumun baskısı yüzünden dayak yediğiniz, ölme ihtimaliniz olan bir evde oturuyorsunuz. Neden başka konularda insanlara ahkam kesiyorsunuz? Birlik olsak birbirimize yardımcı olmaya çalışsak daha iyi değil mi? Psikolojiniz çok kötü durumda, anlıyorum ama bir an önce kurban psikolojisinden çıkıp ipleri elinize almalısınız. Tedavi olmalısınız, kocanıza dava açmalısınız. Bu nefretinizin azalacağına eminim. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Merhaba bende hamileyim 7 aylik kizima boseyler almak istiyorum oglum 1yasinda oglumu parla goturelim oyuncaklar alalim fln diyorum yani hayal ediyorum fln ama onun pek umrunda degil hamilelik ten dolayimi abartiyorum bide oglumla oyunlar oynardim simdiye kadar simdi ise aglamasina fln dayanamiyorum yoruluyorum ondan mi bunaliyorum surekli psikolojik mi acaba

Back
X