Eşimden soğudum artık.

Valla bacim 4 yil oldu evleneli 2. Cocugumuz geliyo halen boyle ilgisiz bi adam misal asersem bisey gidip almaz umursamaz bazen nefret ediyorum gercekten sadece iyi bir baba o kadar asla iyi bi es deil

Çoğu erkek böyle boşansak kimse evli kalmaz zaten . Hemen hepsı oyleeeeee

Çoğu erkek böyle boşansak kimse evli kalmaz zaten . Hemen hepsı oyleeeeee

Al karşına ciddi ciddi konuş olmuyomu onsuz bişeyler yapacağını göster ona hiçbir şekilde destek bekleme senin ona muhtaç olmadığını anlasın sakın taviz verme karşısında ezilme. O da mı olmuyo boşan gitsin..

Böyle gelmiş böylede gider..olurda adam kendiliğinden değişmeye razı olana kadar nasılmı değişir ? senin nazını nabzını katlanmışsa bebeğede katlanır ,yok seni takmıyorsa, boşa kürek çekmek zorunda kalmamak için, buradaki sözü kocasına geçirebilen kahraman kardeşlerimizden altın nasihatları kulak ardı etme işine yarayanı al bence hadi kolay gelsin sana canım

Bir süre sadece bebek bakımına ve kendi işlerine zaman harca onun ütüsünü çamasırını yemegini falan yapma yetişemiyorum de bakalım tepkisi ne olucak

Arkadaşım bunlar öküz oluyo değiştiremiyosunda kelin ilacı olsa kendi kafasına sürerdi malesef sana bi akıl vercek halim yok benim kide aynı çünkü

Arkadaşım bunlar öküz oluyo değiştiremiyosunda kelin ilacı olsa kendi kafasına sürerdi malesef sana bi akıl vercek halim yok benim kide aynı çünkü

Canım bende bazen şikayet ederim yetişemiyorum yardım et diye yetiştiği kadar hayatım der rahat adam bende öyle yapıyorum yetiştiği kadar artık

Boşuna uğraşmayın erkeklerin cogu aynı , ikinci cocugu iyi düşünün derim . Bu kadar sorumsuz bir kocayla zor .

Bence sorun çocuk. Adam baba bilincine varmadan çocuk yapıyorsunuz sonra da şikayet ediyosunuz. 5dk çocuğa bakmaktan aciz baba mı olur? Adam çocuk yokmuş gibi hayatını yaşıyor sizde hem ev hem çocuk yıprandığınızla kalıyorsunuz..

Benim esim sagolsun cocuk bakimi konusunda benden cok daha iyi ama diger herseyde uyusuk. Evi bilmem ne goturse umrunda degil ev isleri konusunda cakisiyoruz. Bende cozum olarak koyverdim. 2 hafta boyunca temizlik yapmadim. Sonracigima camasirlari aksattim hic bir sekilde ev isine dokunmadim. Sonucunda ne mi oldu? Bi gun isten geldigimde evi temizlemisti. Demekki pislik artik gozune batmaya baslamis olmali. Calisiyorum kizim 1.5 yasinda ve hamileyim heryere yetisemem bunu guzelcene soyledim anlamadi sonunda biraktim herseyi kendi haline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…