Düzgün konuş şakaya vuruyorum şurda saçmalıyosun resmen haddini bilElinizin altından çok Mal gecmiş belli bilginiz olduguna göre.
Düzgün konuş şakaya vuruyorum şurda saçmalıyosun resmen haddini bil
Valla bacim 4 yil oldu evleneli 2. Cocugumuz geliyo halen boyle ilgisiz bi adam misal asersem bisey gidip almaz umursamaz bazen nefret ediyorum gercekten sadece iyi bir baba o kadar asla iyi bi es deilHayırlı aksamlar arkadaş. 3 senelik evliyim 10 aylik bir kızım var, eşimin sorumsuz hallerinden fena halde sıkılmış durumdayim tuvalete girer 1 saat çıkmaz telefonu elinde olur sonra tableti alır eline çocugu beş dakika tut diye versem durmuyo bende der birbirimize gireriz. Birde çok daginik ev işleri çocuğun huysuz halleri derken iyice sinirlerim yipraniyor ve eşimden soğuduğumu hissediyorum iyi davranmak gelmiyor içimden sizce bu durumu nasıl degistirebilirim.
kusura bakma canım o zaman bu adam seni sevmiyor yoksa bu lafları duyupta alınmayacak kendini değiştirmeyecek adam yokturCanim bu yoluda denedim bu sefer daha beter ilgisiz oldu çıkmazlardayım resmenn
haberiniz varmı ne oldu köle olmak isteyen sepetlendimi ?Sakin olalim sakin olalim sakin olalimm polemige girmeyelim tıp.
Arkadaşım bunlar öküz oluyo değiştiremiyosunda kelin ilacı olsa kendi kafasına sürerdi malesef sana bi akıl vercek halim yok benim kide aynı çünküHayırlı aksamlar arkadaş. 3 senelik evliyim 10 aylik bir kızım var, eşimin sorumsuz hallerinden fena halde sıkılmış durumdayim tuvalete girer 1 saat çıkmaz telefonu elinde olur sonra tableti alır eline çocugu beş dakika tut diye versem durmuyo bende der birbirimize gireriz. Birde çok daginik ev işleri çocuğun huysuz halleri derken iyice sinirlerim yipraniyor ve eşimden soğuduğumu hissediyorum iyi davranmak gelmiyor içimden sizce bu durumu nasıl degistirebilirim.
Arkadaşım bunlar öküz oluyo değiştiremiyosunda kelin ilacı olsa kendi kafasına sürerdi malesef sana bi akıl vercek halim yok benim kide aynı çünküHayırlı aksamlar arkadaş. 3 senelik evliyim 10 aylik bir kızım var, eşimin sorumsuz hallerinden fena halde sıkılmış durumdayim tuvalete girer 1 saat çıkmaz telefonu elinde olur sonra tableti alır eline çocugu beş dakika tut diye versem durmuyo bende der birbirimize gireriz. Birde çok daginik ev işleri çocuğun huysuz halleri derken iyice sinirlerim yipraniyor ve eşimden soğuduğumu hissediyorum iyi davranmak gelmiyor içimden sizce bu durumu nasıl degistirebilirim.
Ikinci cocugu bu davranışların devam ederse unut diyorum ona bile tepkisiz kalabiliyor şasırıyorumBoşuna uğraşmayın erkeklerin cogu aynı , ikinci cocugu iyi düşünün derim . Bu kadar sorumsuz bir kocayla zor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?