- 11 Eylül 2012
- 147
- 24
- 298
- 40
- Konu Sahibi okaliptus06
-
Offff başak burçlarıAldatma yok, fiziksel şiddet yok, kumar uyuşturucu yok, psikolojik şiddet var çift terapisi alabilirsiniz, denemeye değer. Başak burcu mu eşiniz
Kız bu Başak size ne etti?Aldatma yok, fiziksel şiddet yok, kumar uyuşturucu yok, psikolojik şiddet var çift terapisi alabilirsiniz, denemeye değer. Başak burcu mu eşiniz
Eşinizle olan ilişkinizin sizi mutlu etmediğini ve hatta olumsuz etkilediğini söylüyorsunuz. Hislerinizin doğru olduğunu düşünüyorum. Eşinizin karakteri ve davranışlarıyla ilgili sürekli yaşadığınız sıkıntılar ve kavgalar, evliliğinizin sağlıklı bir temel üzerine kurulmadığını gösteriyor. Zıt kutuplar birbirini çekmiş fakat zamanla dengeler yerine oturmamış. Bir taraf hep diğer taraftan törpülenmesini beklemiş. Yani eşiniz sizden :/Eşimi 5 yıldır sevmiyorum. Karakteri, davranışları, konuşması herşeyi ağır geliyor. Çok sinirli, anlayışsız, eleştirmek, kusur bulmak için yaşıyor. Sinirlenince çok sert konuşuyor, hakaret ediyor. Sinirlenince dediysem herşeye sinirli zaten. Basit konularo bile sert ifade ediyor. Yanında rahat edememeye başladım zamanla, uzaktayken daha rahatım, dokunması öpmesi rahatsız eder oldu. Yıllardır kavga ediyoruz. Eşime göre de o normal bu davranışları normal benim hoşgörüsüz olduğumu söylüyor. Ne varmış o an takmasam uzatmasam. Karaktersiz ol, saygın kalmasın kendine demek değil mi bu? Birisi size bağıracak yersiz, siz de aman kocamdır 2 dk susayım düzelir mi dersiniz? Bağırır eder sonra bişi yok gibi gülelim canım cicim olalım ister. Yapıyordum eskiden artık yapamıyorum. O da sevgisiz kaldım diye şikayet ediyor. Evliliği ben bitirmişim bu huyum yüzünden. Terapiste gidelim diyorum senin uydurduğun sorunları gidip başkasıyla konuşmam diyor. Tıkandım gerçekten. Boşanmak istiyorum bi yandan da düzelse anlasa hatasını sevmesem de huzur versin zamanla severim belki diyorum.
Eşimi 5 yıldır sevmiyorum. Karakteri, davranışları, konuşması herşeyi ağır geliyor. Çok sinirli, anlayışsız, eleştirmek, kusur bulmak için yaşıyor. Sinirlenince çok sert konuşuyor, hakaret ediyor. Sinirlenince dediysem herşeye sinirli zaten. Basit konularo bile sert ifade ediyor. Yanında rahat edememeye başladım zamanla, uzaktayken daha rahatım, dokunması öpmesi rahatsız eder oldu. Yıllardır kavga ediyoruz. Eşime göre de o normal bu davranışları normal benim hoşgörüsüz olduğumu söylüyor. Ne varmış o an takmasam uzatmasam. Karaktersiz ol, saygın kalmasın kendine demek değil mi bu? Birisi size bağıracak yersiz, siz de aman kocamdır 2 dk susayım düzelir mi dersiniz? Bağırır eder sonra bişi yok gibi gülelim canım cicim olalım ister. Yapıyordum eskiden artık yapamıyorum. O da sevgisiz kaldım diye şikayet ediyor. Evliliği ben bitirmişim bu huyum yüzünden. Terapiste gidelim diyorum senin uydurduğun sorunları gidip başkasıyla konuşmam diyor. Tıkandım gerçekten. Boşanmak istiyorum bi yandan da düzelse anlasa hatasını sevmesem de huzur versin zamanla severim belki diyorum.
Başak kadınları değil de erkekleri cidden leş yaKız bu Başak size ne etti?
Ben de başağım vallaha da böyle değilim yav.
Öyle miyim ki?
Tamam oldu şimdiBaşak kadınları değil de erkekleri cidden leş ya
Biz neyle yardımcı olak bacım eşin zıvanadan çıkmis sende 5 senedir cekmissin halende cekiyorsun bence bosanmazsin da sen cekmeye devam et ne diyek? Adamı bizmi degiştirekEşimi 5 yıldır sevmiyorum. Karakteri, davranışları, konuşması herşeyi ağır geliyor. Çok sinirli, anlayışsız, eleştirmek, kusur bulmak için yaşıyor. Sinirlenince çok sert konuşuyor, hakaret ediyor. Sinirlenince dediysem herşeye sinirli zaten. Basit konularo bile sert ifade ediyor. Yanında rahat edememeye başladım zamanla, uzaktayken daha rahatım, dokunması öpmesi rahatsız eder oldu. Yıllardır kavga ediyoruz. Eşime göre de o normal bu davranışları normal benim hoşgörüsüz olduğumu söylüyor. Ne varmış o an takmasam uzatmasam. Karaktersiz ol, saygın kalmasın kendine demek değil mi bu? Birisi size bağıracak yersiz, siz de aman kocamdır 2 dk susayım düzelir mi dersiniz? Bağırır eder sonra bişi yok gibi gülelim canım cicim olalım ister. Yapıyordum eskiden artık yapamıyorum. O da sevgisiz kaldım diye şikayet ediyor. Evliliği ben bitirmişim bu huyum yüzünden. Terapiste gidelim diyorum senin uydurduğun sorunları gidip başkasıyla konuşmam diyor. Tıkandım gerçekten. Boşanmak istiyorum bi yandan da düzelse anlasa hatasını sevmesem de huzur versin zamanla severim belki diyorum.
Başak kadınlarında problem yok,onlar öyle değil, erkekleri tam konu sahibinin anlattığı gibi ne yazıkki, çok ağır eleştiri yapıp insanın kendine özsaygısını yitirtmeye kadar götürürlerKız bu Başak size ne etti?
Ben de başağım vallaha da böyle değilim yav.
Öyle miyim ki?
Üzgünüm ama hayatta düzelmez.Eşimi 5 yıldır sevmiyorum. Karakteri, davranışları, konuşması herşeyi ağır geliyor. Çok sinirli, anlayışsız, eleştirmek, kusur bulmak için yaşıyor. Sinirlenince çok sert konuşuyor, hakaret ediyor. Sinirlenince dediysem herşeye sinirli zaten. Basit konularo bile sert ifade ediyor. Yanında rahat edememeye başladım zamanla, uzaktayken daha rahatım, dokunması öpmesi rahatsız eder oldu. Yıllardır kavga ediyoruz. Eşime göre de o normal bu davranışları normal benim hoşgörüsüz olduğumu söylüyor. Ne varmış o an takmasam uzatmasam. Karaktersiz ol, saygın kalmasın kendine demek değil mi bu? Birisi size bağıracak yersiz, siz de aman kocamdır 2 dk susayım düzelir mi dersiniz? Bağırır eder sonra bişi yok gibi gülelim canım cicim olalım ister. Yapıyordum eskiden artık yapamıyorum. O da sevgisiz kaldım diye şikayet ediyor. Evliliği ben bitirmişim bu huyum yüzünden. Terapiste gidelim diyorum senin uydurduğun sorunları gidip başkasıyla konuşmam diyor. Tıkandım gerçekten. Boşanmak istiyorum bi yandan da düzelse anlasa hatasını sevmesem de huzur versin zamanla severim belki diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?