- 11 Eylül 2012
- 147
- 25
- 298
- 40
- Konu Sahibi okaliptus06
-
Benim kocamda basak evet biraz huysuz ama dünya iyisi ya
Ben de erteliyorum gibi ama sonum öyle olacak gibi.Yok canım değişmez. Bende de vardı böyle bi öküz. Üzerine bide beni defalarca aldattı. Boşandım kurtuldum çok şükür.
Anlattıklarınızın aynısı benim öz babam. Çok zor. Allah yardımcınız olsun. Benim annem katlanıyor ve ben çok üzülüyorum.yaşlandılar artık aynı tas aynı hamam devam ediyor herşey. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama böyle bir ilişkideki çocuk olarak büyümüş ,annesini çok seven bir genç kadın olarak size diyorum ki kendinizi böyle bir adam için heba etmeyin, terapiye gelmez çünkü hiçbir zaman onda problem yoktur her zaman karşısındaki cahil bir çobandır, öyle köpek çeker insana. Halbuki tüm sorun kendisindedir, görmezAyy evet nerden bildinizterapiye gelse keşke burnu düşse yerden almaz.
Bi de psikologlar cinselliği bitirmeyin kavga dan ayrı tutun diyorlar ama erkeklere yemek koy önüne bi de cinsellik olun zaten onlara hayat güzel. Mahrum kalmazsa bişi yok gibi yaşar gider.Bence korkunç.
Eşin değişmez kimse değişmiyor maalesef
38 yaşındayım. Anksiyetem var. Sağlık sorunlarım yüzündende çok cesaret edemiyorum boşanmaya galiba. Rutin değişikliği coşturuyor şikayetleri. Bakalım akışına bıraktım. Özür diledi değişecekmiş. Yaz tatili son şansın dedim. Okullar kapanınca çocuk tatilken boşanırım boşanırsamAnlattıklarınızın aynısı benim öz babam. Çok zor. Allah yardımcınız olsun. Benim annem katlanıyor ve ben çok üzülüyorum.yaşlandılar artık aynı tas aynı hamam devam ediyor herşey. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama böyle bir ilişkideki çocuk olarak büyümüş ,annesini çok seven bir genç kadın olarak size diyorum ki kendinizi böyle bir adam için heba etmeyin, terapiye gelmez çünkü hiçbir zaman onda problem yoktur her zaman karşısındaki cahil bir çobandır, öyle köpek çeker insana. Halbuki tüm sorun kendisindedir, görmez
çok da gençmişsiniz, inşallah sizi kandırmıyordur, çok zeki olduğunu düşünüyorum eşinizin, sıyrılır o. ama sonra yine eskisi gibi olacak ne demişler can Çıkar huy çıkmaz38 yaşındayım. Anksiyetem var. Sağlık sorunlarım yüzündende çok cesaret edemiyorum boşanmaya galiba. Rutin değişikliği coşturuyor şikayetleri. Bakalım akışına bıraktım. Özür diledi değişecekmiş. Yaz tatili son şansın dedim. Okullar kapanınca çocuk tatilken boşanırım boşanırsam
Doğru söylüyorsunuz.Sevmediğiniz adamla öyle bir gün düzelir de ansızın evde huzur olur, gökten kızıl kar yağarken kocamı bir gün severim ihtimaliyle evli kalmayın
Cinsellikle ne ilgisi var konunun?Bi de psikologlar cinselliği bitirmeyin kavga dan ayrı tutun diyorlar ama erkeklere yemek koy önüne bi de cinsellik olun zaten onlara hayat güzel. Mahrum kalmazsa bişi yok gibi yaşar gider.
Ben beraber olmak istemiyorum o istiyor. Sevmiyorum diyorum seni, evliyiz ama bu ihtiyaç benim için diyor. Kavga başka bu başka diyor.Cinsellikle ne ilgisi var konunun?
Adam böyle bir tip işte ya çekıcen yada gıdıcen
E boşan o zamanBen beraber olmak istemiyorum o istiyor. Sevmiyorum diyorum seni, evliyiz ama bu ihtiyaç benim için diyor. Kavga başka bu başka diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?