- 20 Ekim 2009
- 8.877
- 15.762
- 823
- Konu Sahibi okaliptus06
-
Eşimi 5 yıldır sevmiyorum. Karakteri, davranışları, konuşması herşeyi ağır geliyor. Çok sinirli, anlayışsız, eleştirmek, kusur bulmak için yaşıyor. Sinirlenince çok sert konuşuyor, hakaret ediyor. Sinirlenince dediysem herşeye sinirli zaten. Basit konularo bile sert ifade ediyor. Yanında rahat edememeye başladım zamanla, uzaktayken daha rahatım, dokunması öpmesi rahatsız eder oldu. Yıllardır kavga ediyoruz. Eşime göre de o normal bu davranışları normal benim hoşgörüsüz olduğumu söylüyor. Ne varmış o an takmasam uzatmasam. Karaktersiz ol, saygın kalmasın kendine demek değil mi bu? Birisi size bağıracak yersiz, siz de aman kocamdır 2 dk susayım düzelir mi dersiniz? Bağırır eder sonra bişi yok gibi gülelim canım cicim olalım ister. Yapıyordum eskiden artık yapamıyorum. O da sevgisiz kaldım diye şikayet ediyor. Evliliği ben bitirmişim bu huyum yüzünden. Terapiste gidelim diyorum senin uydurduğun sorunları gidip başkasıyla konuşmam diyor. Tıkandım gerçekten. Boşanmak istiyorum bi yandan da düzelse anlasa hatasını sevmesem de huzur versin zamanla severim belki diyorum.
Kadini ve erkeği çok farklı. Başak kadinlari iyidir hoştur. Erkekleri.. neyseKız bu Başak size ne etti?
Ben de başağım vallaha da böyle değilim yav.
Öyle miyim ki?
Ayıktım cınım mevzuyuKadini ve erkeği çok farklı. Başak kadinlari iyidir hoştur. Erkekleri.. neyse
Eşim de başak burcu. Bazen cidden çekilmez oluyorlar. Eleştirinin b.kunu çıkarırlar bazen. Ama carlayınca eleştiri falan kalmıyorAyıktım cınım mevzuyu
Mok yesinler
Bazen insanın sevgisi de yetmiyor evliliği sürdürmeye, maalesef eşin pardon eski eşin başaksaEşim de başak burcu. Bazen cidden çekilmez oluyorlar. Eleştirinin b.kunu çıkarırlar bazen. Ama carlayınca eleştiri falan kalmıyor
Ekşi sözlükte başak burcu erkeği sayfasına diğer tüm burç sayfalarından daha fazla entry girilmiş durumda ve hemen hepsi kötü yorum. Kalanı da kendini savunan başak erkekleri zaten
Başak erkeğiyle evli kalmak için çok sevmek lazım.
Cidden sürekli eleştiri (ve eleştiriye de gelememe), gereksiz detaycılık, sabit fikir.. aboo daraldımEşim de başak burcu. Bazen cidden çekilmez oluyorlar. Eleştirinin b.kunu çıkarırlar bazen. Ama carlayınca eleştiri falan kalmıyor
Ekşi sözlükte başak burcu erkeği sayfasına diğer tüm burç sayfalarından daha fazla entry girilmiş durumda ve hemen hepsi kötü yorum. Kalanı da kendini savunan başak erkekleri zaten
Başak erkeğiyle evli kalmak için çok sevmek lazım.
Benimki kaybetme korkusundan kendini dizginliyor yine. Of ilk tanistigimda cidden çekilmez bir adamdıBazen insanın sevgisi de yetmiyor evliliği sürdürmeye, maalesef eşin pardon eski eşin başaksa
Kesinlikle katılıyorum. Ve mükemmel bir şansla oğlum da koç burcu. Ve ben yengecim. Allah da bana sabır versinCidden sürekli eleştiri (ve eleştiriye de gelememe), gereksiz detaycılık, sabit fikir.. aboo daraldımAynı burçtan insanlarin birbirine en çok benzediği iki burç bence, başak ve koç
İki terazi çok benzemeyebilir, iki aslan, iki yengeç keza ama iki koç, iki başak neredeyse aynı oluyo
Oğlunuzu sağlıkla büyütün inşallah,eşiniz konusunda bişey diyemiyorum bol şans ve sabır dilemekten başkaBenimki kaybetme korkusundan kendini dizginliyor yine. Of ilk tanistigimda cidden çekilmez bir adamdı
Kesinlikle katılıyorum. Ve mükemmel bir şansla oğlum da koç burcu. Ve ben yengecim. Allah da bana sabır versin
Yok canım değişmez. Bende de vardı böyle bi öküz. Üzerine bide beni defalarca aldattı. Boşandım kurtuldum çok şükür.Eşimi 5 yıldır sevmiyorum. Karakteri, davranışları, konuşması herşeyi ağır geliyor. Çok sinirli, anlayışsız, eleştirmek, kusur bulmak için yaşıyor. Sinirlenince çok sert konuşuyor, hakaret ediyor. Sinirlenince dediysem herşeye sinirli zaten. Basit konularo bile sert ifade ediyor. Yanında rahat edememeye başladım zamanla, uzaktayken daha rahatım, dokunması öpmesi rahatsız eder oldu. Yıllardır kavga ediyoruz. Eşime göre de o normal bu davranışları normal benim hoşgörüsüz olduğumu söylüyor. Ne varmış o an takmasam uzatmasam. Karaktersiz ol, saygın kalmasın kendine demek değil mi bu? Birisi size bağıracak yersiz, siz de aman kocamdır 2 dk susayım düzelir mi dersiniz? Bağırır eder sonra bişi yok gibi gülelim canım cicim olalım ister. Yapıyordum eskiden artık yapamıyorum. O da sevgisiz kaldım diye şikayet ediyor. Evliliği ben bitirmişim bu huyum yüzünden. Terapiste gidelim diyorum senin uydurduğun sorunları gidip başkasıyla konuşmam diyor. Tıkandım gerçekten. Boşanmak istiyorum bi yandan da düzelse anlasa hatasını sevmesem de huzur versin zamanla severim belki diyorum.
Çocuk yapın. Varsa bi daha yapın. Adam afedersiniz dangozun teki, ama sorununuz artık ondan doğal olarak soğumuş olmanız. Siz evliliğe devam motivasyonu arıyorsunuz. Yapın bi çocuk, onun meşakkatinden birbirinizle uğraşmaya vaktiniz kalmaz belki.Eşimi 5 yıldır sevmiyorum. Karakteri, davranışları, konuşması herşeyi ağır geliyor. Çok sinirli, anlayışsız, eleştirmek, kusur bulmak için yaşıyor. Sinirlenince çok sert konuşuyor, hakaret ediyor. Sinirlenince dediysem herşeye sinirli zaten. Basit konularo bile sert ifade ediyor. Yanında rahat edememeye başladım zamanla, uzaktayken daha rahatım, dokunması öpmesi rahatsız eder oldu. Yıllardır kavga ediyoruz. Eşime göre de o normal bu davranışları normal benim hoşgörüsüz olduğumu söylüyor. Ne varmış o an takmasam uzatmasam. Karaktersiz ol, saygın kalmasın kendine demek değil mi bu? Birisi size bağıracak yersiz, siz de aman kocamdır 2 dk susayım düzelir mi dersiniz? Bağırır eder sonra bişi yok gibi gülelim canım cicim olalım ister. Yapıyordum eskiden artık yapamıyorum. O da sevgisiz kaldım diye şikayet ediyor. Evliliği ben bitirmişim bu huyum yüzünden. Terapiste gidelim diyorum senin uydurduğun sorunları gidip başkasıyla konuşmam diyor. Tıkandım gerçekten. Boşanmak istiyorum bi yandan da düzelse anlasa hatasını sevmesem de huzur versin zamanla severim belki diyorum.
Benim kocamda basak evet biraz huysuz ama dünya iyisi yaOffff başak burçları
Ayy evet nerden bildinizAldatma yok, fiziksel şiddet yok, kumar uyuşturucu yok, psikolojik şiddet var çift terapisi alabilirsiniz, denemeye değer. Başak burcu mu eşiniz
Anksiyetem var bir çocuk daha yapamam. Zaten sorunlu bir evliliğe çocuk yapma fikrine şiddetle karşıyım. Ben izole bir hayat yaşayabiliyorum zaten kendi hobilerim kendi dünyam. Ama karşı taraf gelip bulaşıyor.Çocuk yapın. Varsa bi daha yapın. Adam afedersiniz dangozun teki, ama sorununuz artık ondan doğal olarak soğumuş olmanız. Siz evliliğe devam motivasyonu arıyorsunuz. Yapın bi çocuk, onun meşakkatinden birbirinizle uğraşmaya vaktiniz kalmaz belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?