Eşimden soğudum yardımcı olun.

Bence onunda size karşı sevgisi bitmiş ki düzelmeye evliliği iyileştirmeye yanaşmıyor. Tek taraflı değil yani. Oturup aklı selim bir konuşun oluru yoksa hayatı birbirinize zehir etmenin anlamı yok bitirin.

Adamın karakteri bu .
Evlenmeden önce büyük ihtimal size iyi yanını gösterdi.
Siz de o an elektrik aldınız vs devam ettiniz.
Evlenince de gercek yüz çıktı.

Eşin trafo gibi gezip üzerine tüm negatif enerjisini boşaltacak , sonra sen sus cevap verme ne güzel bir dünya.

kaç yıldır evlisiniz de 5 yıldır sevmiyorsunuz. yani 5 yılı bırak 5 gün sevmediğim insana katlanamam herhalde aynı evde.
hiçbir şey yaşamıyor musunuz 5 yıldır.. nasıl gidiyor bu iş merak ettim.
çok uzun bir süre çünkü, bunca zaman düzelmeyen (ki karakteri bu) adam bu saatten sonra nasıl düzelsin. çabası yok bir kere.

Ayıktım cınım mevzuyu
Mok yesinler
Eşim de başak burcu. Bazen cidden çekilmez oluyorlar. Eleştirinin b.kunu çıkarırlar bazen. Ama carlayınca eleştiri falan kalmıyor

Ekşi sözlükte başak burcu erkeği sayfasına diğer tüm burç sayfalarından daha fazla entry girilmiş durumda ve hemen hepsi kötü yorum. Kalanı da kendini savunan başak erkekleri zaten

Başak erkeğiyle evli kalmak için çok sevmek lazım.

Bazen insanın sevgisi de yetmiyor evliliği sürdürmeye, maalesef eşin pardon eski eşin başaksa

Cidden sürekli eleştiri (ve eleştiriye de gelememe), gereksiz detaycılık, sabit fikir.. aboo daraldım Aynı burçtan insanlarin birbirine en çok benzediği iki burç bence, başak ve koç
İki terazi çok benzemeyebilir, iki aslan, iki yengeç keza ama iki koç, iki başak neredeyse aynı oluyo

Bazen insanın sevgisi de yetmiyor evliliği sürdürmeye, maalesef eşin pardon eski eşin başaksa
Benimki kaybetme korkusundan kendini dizginliyor yine. Of ilk tanistigimda cidden çekilmez bir adamdı
Kesinlikle katılıyorum. Ve mükemmel bir şansla oğlum da koç burcu. Ve ben yengecim. Allah da bana sabır versin

Benimki kaybetme korkusundan kendini dizginliyor yine. Of ilk tanistigimda cidden çekilmez bir adamdı

Kesinlikle katılıyorum. Ve mükemmel bir şansla oğlum da koç burcu. Ve ben yengecim. Allah da bana sabır versin
Oğlunuzu sağlıkla büyütün inşallah,eşiniz konusunda bişey diyemiyorum bol şans ve sabır dilemekten başka

Yok canım değişmez. Bende de vardı böyle bi öküz. Üzerine bide beni defalarca aldattı. Boşandım kurtuldum çok şükür.

Çocuk yapın. Varsa bi daha yapın. Adam afedersiniz dangozun teki, ama sorununuz artık ondan doğal olarak soğumuş olmanız. Siz evliliğe devam motivasyonu arıyorsunuz. Yapın bi çocuk, onun meşakkatinden birbirinizle uğraşmaya vaktiniz kalmaz belki.

Anksiyetem var bir çocuk daha yapamam. Zaten sorunlu bir evliliğe çocuk yapma fikrine şiddetle karşıyım. Ben izole bir hayat yaşayabiliyorum zaten kendi hobilerim kendi dünyam. Ama karşı taraf gelip bulaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…