Esimden sogudum

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
Merhaba hanimlar. Benim gercekten buyuk bi derdim var bunca zaman evliligimi bitirmemek icin cok direndim cok kirildim ama sanirim artik esimden sogudum icimde bi baglilik var sadece ne oldugunu bilmiyorum onu istemiyorum iki haftadir gormuyorum isi dolayisiyla bende ailemdeyim ama ne onu ne evimi hic ozlemedim kendime zaman tanidim hislerimi daha iyi anlayabilmek icin ama bu sure zarfinda esim cocuk diye tutturuyo bi anlik kararla bosanmak istemiyorum biraz daha dusunmek istiyorum kendim icin ayrildigimda uzulmemek icin sizce ne yapmaliyim nasil davranmaliyim?
Soranlar icin soguma sebebim esimin ailesi beni istemedi esim en ufak olumsuzlukta onlari yanina aldi benden vazgecti sonra ozurler diledi bi digeri cok kaba her kavgada hakaretler eder kalbimi kirar ben bunlari unutamiyorum sanirim bu yuzden sogudum

Soğuma sebebiniz nedir ?
Şimdi ne desek bilemedik burda açıkcası...

İnsan evini ve kocasını özlemiyorsa içinizde büyük kırgınlıklarınız olmuş demektir.
Eşinizle paylaştınız mı bu durumu? Geçmişi telafi için ona ve evliliğinize bir şans verdiniz mi?

Yoksa tüm yolları deneyip olmadı da bu sonuca mı vardınız?

Daha oncesinde bosanma noktasina gelip baristigimiz oldu bi hafta canim cicim oluyo sonra tekrar herkes ayni haline donuyo

Sizin yaşamış olduğuz durumu bende yaşadım şuan ayrılıyoruz ve çocuk yapmadım çok istememe rağmen size tavsiyem kesinlikle çocuk yapmayın.çocuğunuz olduğunda oraya o insanlara katlanmak zorunda kalıcaksınız eşinizde bunun bilincinde olup sizi değiştirebilir.

Daha oncesinde bosanma noktasina gelip baristigimiz oldu bi hafta canim cicim oluyo sonra tekrar herkes ayni haline donuyo

Zor bir süreç ve karar.. Kırgınlıklar kolay telafi olmuyor işte. Edilen sözler zamanla insanı karşı taraftan yavaş yavaş soğutuyor sonra telafi edilemeyen noktaya geliyor. Üzüldüm sizin adınıza. Rabbim sizin için en hayırlı olanı nasip etsin size dilerim.

Kimse kendini vazgeçilmez sanmasa , eşler birbirini el üstünde tutsa , aman kaybetmeyeyim incitmeyeyim diye diken üstünde olsa hiç yaşanmayacak bunlar..
Soğumuşsun , sevginde bitmiş..
Eşin ne kadar çocuk istese de sakın düşünme bile. Biraz daha süre ver kendine yada konuşulabilecek yapıda biriyse eşinle konuş ruh halini duygularını. Size karşı sevgisi varsa ona göre denk alır bundan sonra ayagini belki.
Baktın hiç olmuyor boşanmak tek çözüm..

Iki haftada esini ve evini ozlememen garip..belki ciddi anlamda bosanma durumlarin olsaydi farkli hissedebilirdin.halen kavgalarinizda size kotu davraniyor mu

Peki nasilsiniz uzuntu veya pismanlik yasiyomusunuz?

Ben iki gün annemde kalsam 3. Gün nasıl evime koşup gideceğimi şaşırıyorum
Kızsam bile eşimi özlüyorum
Demek ki siz gerçekten bitirmişsiniz
Bir şey yapmanıza gerek kalmamış ki

Benim esimde sinirlendiginde hos olmayan seyler soyleyebiliyor ancak eskiye oranla cok azaldi yok gibi birsey cunku karsilikli hatalarimizi duzeltmeye calisiyoruz bana dedigi sinirliyken agzimdan cikanlari ciddiye alma oyle boyle birbirimizin kotu huylarini guzellestirmeye calisiyoruz.bi evladimiz var o bizi ornek alacak.eger cidden bosanma fikriniz varsa cocuk yapmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…