Eşimden soğudum

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
Evet arkadaşlar eşimden soğudum artık tahammül edemiyorum. 9 yıllık evliyiz 4 yaşında bi oğlum var. Oğlum biraz hareketli ve yaramazlıkları olan bi çocuk, eşimin oğlumun yaramazlıklarına hiç tahammülü yok, ağzıda bozuk sövmeler falan ve böyle yapması beni kendinden iyice soğutuyor. Aklı fikri oğlanın yemek yemesi sırf biyolojik gelişimi ama psikolojik gelişiminden bi haber . Oğlan yemek yedi mi kaç kaşık yedi kaç lokma yedi doğduğundan beri bu böyle ama bu sayma sövmeleri çocuğun ruhunda nsl eksiklikler yapar umrunda değil. Şu evde yemek yenmesi olayından bıktım. Aşırı şüpheci adam işyerimdeki insanlardan dahi kıskanır. Üfff bilmiyorum okadar çok şey varki hangisini anlatsam temelde ama bu problemler beni yıldırdı. Ben napayım aklıma boşanma fikri gelmiyor değil,eşi bu durumda olupta düzelen var mı? Ben napayım hanımlar

Adamin agzi bozuk, supheci ve kiskanc. Diger butun ozellikleri sahane bile olsa bu saydiklariniz hepsini sifirlar. Duzelir mi demissiniz hic sanmam.

Hayır ikimizde çalışıyoruz
Aa siz gecen yılda sogumussunuz eşinizden,ısınıp tekrar mı sogudunuz,yoksa hep mi boyleydi,ısınıp sogumaktan tencerenin dibi tutacak😜
İşiniz nedir,sanırım onsuz yasamaya da cesaretiniz yok...

Eşinizin güzel taraflarını görmeye çalışın. Çünkü kötü yönleri görmeye odaklarsanız önceden hiç duymadığınız yemek yerken ki çıkardığı sesleri dahi duymaya başlarsınız. Aranızdaki meseleler çözülmeyecek şeyler değil ki. Boşanıp başka bir insanla birlikte olsanız onda da farklı farklı olumsuz özellikleri olacaktır.

Back
X