- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.437
- 133
- 41
- Konu Sahibi Denizdeniz14
-
Ayni sorunu yasadigimiz izlenimi aldim yorumunuzdanHoşgeldin
Evet cok benzer malesefAyni sorunu yasadigimiz izlenimi aldim yorumunuzdan
Bikkinlik geldi canim dogru. Eskisi gibi degil artik ailesini karistirmamaya calisiyor , elinden geleni yapmaya calisiyor devam etmeye cabaliyor ama ben sogudum toparlayamiyorum.Bıktın demekki .Evlılık bumu dedın.Oluru yoksa çocuk yapma.Aıleler zaten neden karusırkı .
Peki siz ne yapmayi dusunuyorsunuz ? Ben kararsizlikta bocaliyorum .Evet cok benzer malesef
Çocuk yapma.Haklısınız bence.Evlılık mı savas mı diye dusunuyor ınsan.Bikkinlik geldi canim dogru. Eskisi gibi degil artik ailesini karistirmamaya calisiyor , elinden geleni yapmaya calisiyor devam etmeye cabaliyor ama ben sogudum toparlayamiyorum.
Cocuk dusunmuyorum canim.Çocuk yapma.Haklısınız bence.Evlılık mı savas mı diye dusunuyor ınsan.
Biz bosanma kararı aldıkPeki siz ne yapmayi dusunuyorsunuz ? Ben kararsizlikta bocaliyorum .
Yardım almayı deneyebilirsin belki bir uzmandan. Ama bence bu durumu eşinle konuşup beraber bi terapiste gitseniz daha mantıklı olurBikkinlik geldi canim dogru. Eskisi gibi degil artik ailesini karistirmamaya calisiyor , elinden geleni yapmaya calisiyor devam etmeye cabaliyor ama ben sogudum toparlayamiyorum.
Ilk ayların yorgunluğu çıkıyor olabilir, birde bunun altında yatan sadece eşinizle ilgili olan bir etken vardır. Mesela sevgisizlik ilgisizlik gibi, bunları belirleyip konuşun hissettikleriniziMerhaba.
1,5 seneye yakin evliyim. Evliligimin ilk aylari eş ailesi ve eş sorunlari ile geçti. Defalarca boşanma eşigine gelip o eşikten geri döndük. Uzun zamandir aramizda ciddi bir sorun yok aksine aramiz düzeldi. Lakin ben de bir tükenmişlik var evliligime ve eşime karşi hicbir duygu ve sorumluluk hissetmiyorum. Kendimi evli gibi hissetmiyorum, eşimi eş gibi hissetmiyorum. Kisacasi her anlamda hissizlik yasiyorum. Bu gecici bir durum mu, kalici mi bilmiyorum , aylardir bu duygusuzlukla bogusuyorum , ne yapacagimi düşünüyorum ama düşüncelerimi de toparlayamiyorum. Yorumlariniz aklimdaki karisikligi giderebilir farkindalik olusturabilir belki.
Esimin haberi yok benim dusuncelerimden ama hissediyor belli ediyor hissettigini de, surekli bana ihtiyaci oldugunu ifade ediyor farkli sekillerde. Esimin genel tutumu evliligimizin ilk aylarinda berbatti , kabus gibi gecti aylarimiz. Sonradan duzeldi her sey yoluna girdi eski halinden eser kalmadi. Ama ben tukendim.Peki bundan eşinizin haberi var mı? Yorum yapmak ve öneride bulunmak için eşinizin genel tutumu hakkında da birşeyler anlatsanız iyi olurdu.
Konuya bu haliyle yapılacak en sağlıklı öneri çift terapisi olur.
Umarim hayatiniz bundan sonra daha guzel olur.Biz bosanma kararı aldık
Allah iki insanı bu hale getirenlerin yaptıklarını yanına bırakmasın İnşaAllah...Merhaba.
1,5 seneye yakin evliyim. Evliligimin ilk aylari eş ailesi ve eş sorunlari ile geçti. Defalarca boşanma eşigine gelip o eşikten geri döndük. Uzun zamandir aramizda ciddi bir sorun yok aksine aramiz düzeldi. Lakin ben de bir tükenmişlik var evliligime ve eşime karşi hicbir duygu ve sorumluluk hissetmiyorum. Kendimi evli gibi hissetmiyorum, eşimi eş gibi hissetmiyorum. Kisacasi her anlamda hissizlik yasiyorum. Bu gecici bir durum mu, kalici mi bilmiyorum , aylardir bu duygusuzlukla bogusuyorum , ne yapacagimi düşünüyorum ama düşüncelerimi de toparlayamiyorum. Yorumlariniz aklimdaki karisikligi giderebilir farkindalik olusturabilir belki.
Esinizin ailesiyle ne gibi sorunlariniz vardi esinizin tavri nasildiMerhaba.
Eşimin terapiste bakisi olumsuz defalarca teklif ettim. Kendim gittim birkac defa.Yardım almayı deneyebilirsin belki bir uzmandan. Ama bence bu durumu eşinle konuşup beraber bi terapiste gitseniz daha mantıklı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?