Eşimden Sogudum

Ilk ayların yorgunluğu çıkıyor olabilir, birde bunun altında yatan sadece eşinizle ilgili olan bir etken vardır. Mesela sevgisizlik ilgisizlik gibi, bunları belirleyip konuşun hissettiklerinizi
Sevgisizlik ilgisizlik degil de , kopuşlar yaşiyorum ben kendi içimde . Geçmişte yasananlardan kalan olumsuz hislerim var. Konusarak aşacagimizi sanmiyorum, degistigini çabaladigini benim de çabasina destek olmami bekledigini söyluyor.

Neden biliyor musun En güzel zamanlarımda Es ve ailesiyle proplem yasadın, Bıktın, Şimdi icinden hic bir şey gelmiyor dimi? Gecicek bu düşünceler daha da mutlu olacagın zamanlar gecicek Evliligin İlk yıllarında oluyor genelde sonra her sey oturuyor

Sizin eşinizin adam olduğuna ben hiç inanmıyorum. Size düzelmiş gibi yapıp sonra annesinin yanına tasindirmaya çalışan adama geri döndünuz siz. Evliliğinizin senesi dolmamisken sizi her gün gece yarilarina yalnız bıraktı eşiniz annesinde çay icebilmek icin. Narsist olduğunu bile yazmistiniz bı ara. Tabii ki o kadar sapan saçma tavrın sizde oluşturacağı bı yıpranma olacaktı, insan bilgisayar değil ki format atınca herşey fabrika ayarlarına dönsun.

Eksi ve artilari tartiyorum eşimin artilari fazla şu an. Üzülür müyüm elbette üzülürüm ama kiskanmam. Kiskanmak icin güclü duygular gerek bende de eşime o duygular yok. Eşim ilk zamanlar anlamasa da şu an anliyor ailesinin tutumunu. Evlilige inancindandir derken ne demek istediginizi anlamadim açar misiniz biraz ?

Konuşarak aşılamayacaksa başka ne kadar seçenek olabilir ki,üzüldüm

Evet ne umdum ne buldum durumunu yaşadim kocaman bir hayal kirikligi oldu evlilik. Şimdi her sey yoluna girse de kirginliklar bitmiyor maalesef. Duzelir mi dersiniz bu duygu durumum ?

Konuya hakim birini görmek güzel oldu şimdi. Eşim çok şey yaşatti bana çok kirginlik biriktirdim. Ancak 7 aydir stabil durumda gercekten çabaliyor görüyorum bunu. Ama işte bendeki yipranmisliga çare bulamiyorum

Anormal bi durum yok ilişkinizde kuzum sıpa diye aldığımız adamların eşşekleşmemesi anormal olurdu at olacak değiller ya hepimiz soğuduk , simdi tek derdimiz kaç kavanoz konserve , kurular , deepfreezlikler ... hoşgeldin aramıza : )

Evlilige inanc derken sunu demek istedim.Mesela evlenene kadar hersey o kadar toz pembeki.ayni evi paylasmak ayni yatakta uyumak ya da sabah uyaninca ilk sevdigini gormek.Ama es ailesi sorun cikarinca insan surekli dislerini sıkmaya basliyo.olmayanlari bile kafanda kuruyosun.sabah gozunu ilk actiginda esine bakmak sarilmak yerine aklina kaynanan geliyo.ya da gun boyu kocandan cok kaynanani dusunmeye basliyosun.bu da insanin hayatinda evlendikten sonra tadilan cok tuhaf bi his.evlenmeyen insan asla bilmez mesela ne demek istedigimi.

Çok erken degil mi ama daha 1,5 senelik evlilik konserve kavanozlarina tikilip kalacak yazik .

Konuya hakim birini görmek güzel oldu şimdi. Eşim çok şey yaşatti bana çok kirginlik biriktirdim. Ancak 7 aydir stabil durumda gercekten çabaliyor görüyorum bunu. Ama işte bendeki yipranmisliga çare bulamiyorum
Az buz bişey degildi ki yaşadığıniz, öyle üstüme sünger çekilecek tavırlar değildi. Konunuz ilk günden itibaren çok ilgimi çekmişti bütün mesajlarınızı okumuştum, size mesaj da atmıştım hatta. Siz sistematik olarak yalnız bırakıldiniz, yola getirilmeye çalışıldıniz, kurbağa gibi suyunuz yavaş yavaş isitilmaya çalışıldı. İstediği kadar çabalasin bazı şeylerin telafisi yoktur, evli bı adamın eşinin yüzünü görmeyip haftanın yedi gününu annesiyle geçirmesi, eşini açık acik hiçe sayması 10 km'den bile anormal görünen bişey. Bu bilinç düzeyindeki bı adam bunun anormal olduğunu nasıl farketti de ne şekilde düzelmeye calisiyo cok merak ediyorum doğrusu

Evet ne umdum ne buldum durumunu yaşadim kocaman bir hayal kirikligi oldu evlilik. Şimdi her sey yoluna girse de kirginliklar bitmiyor maalesef. Duzelir mi dersiniz bu duygu durumum ?
Valla Esine de baglı Sen de cabalamalısın Ne yasadıgı nı bilmiyorum Ama gecmiş İnsanı biraz etkiler

Çok güzel bir anlatim olmuş. Ben aylarca böyle yaşadim . Hala eşimden çok kaynanami dusunuyorum sanki onunla evliyim. Kirginligim da kizginligim da gecmiyor. Böyle olunca da dogal olarak eş tepki veriyor elimden geleni yapiyorum senden de destek bekliyorum diyor. Benim parmagimi oynatacak mecalim kalmadi oysa.

Ben sana sunu da demek istedim aslinda.insan yazarak cok anlatamiyo.bi sorun yasarken beyin kendini ona endeksliyo ve mucedele gucu geliyo.ama o sıkıntilar gecmeye baslayinca arkasindan psikolojik sorunlar bas gosteriyo bu da kendini genelde boslukta olma hissiyle gosteriyo.Yani hayat anlamsiz ve bos geliyo.suan sen o bunalima ve bosluga dusmussun bence.

Baristiktan sonra da yasanan bazi seyler oldu , ailesinin tutumunu sorgulamaya basladi , böyle böyle degisti. Gecmiste hata yaptigini ifade etti defalarca. Ama yasadiklarimi siz cok iyi biliyorsunuz ve dediginiz gibi bende bir etkisi elbette olacakti ki oldu da zaten.

Peki neden öyle davrandığını da söyledi mi? Ne dusunuyomus motivasyonu neymiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…