Esimden soğudum

aaa olur nu oyle sey.alin tabi ki kizinizin nafakasini.bankada bes yaptirin altin dolar alin gelecegine yatirim olsun.kizinizin hakki o.almazsaniz esiniz gidip kizinizin hakki olan nafakayi ailesine vericek yine
O kadar bunaldım ki şu an sadece bu durumdan kurtulmak istiyorum. Nafaka düşünemiyorum.Evdeki eşyaların hepsini ben ödedim. Hepsinin fişleri bende.Bazen sadece herşeyi bırakıp gitmek istiyorum onları bile almak istemiyorum

Eşin neden evlenmiş ailesine bakmaya devam etseydi?! Ekonomik durumu çok iyi olur anlarım onların da ihtiyaçlarını karşılamasını ama hâl böyleyken yaptığı şey sana ve çocuğunuza ayıp.

Merhaba.Buraya yeni katıldım. Ben ve eşim memuruz. Iki yıllık evliyiz bir çocuğum var. Evlendigimizden beri eşimin ailesinin kirasını faturalarını ve yeme içmelerini biz karşılıyoruz. 200 bine yakın düğün ve araba borcumuz var.Esit şekilde kredi ödüyoruz. Ama eşim kendi evimizin sadece kirasını ödüyor. Kendi ailesinin faturalarını bana ödettiriyor. Mutfak ,fatura, mama,bez hepsini ben ödüyorum. Bazen cebimde 20 lirayla bir hafta idare ediyorum ama onun umrunda değil. Ekonomik şiddet yasıyorum resmen.Artik ondan nefret ediyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Çok konuştum ama beni anlamıyor. Çocuk var diye boşanmalı miyim bilmiyorum. Lütfen akıl verin
Her gün calısıyorsunuz ne için bi baskasının faturalarını ödemek için mi? Cok kötü geliyor kulaga. Siz buna mecbur degilsiniz 20 lirayla bi hafta idare etmek ne demek o kadar calısıyorsun 20 lira ile idare etmek için mi? Şiddetim her türlüsü harbiden cok kötü...

size bosanın bosanmayın diyemem ama ben bu siddete maruz kalmak istemezdim, bunuj için okumadım cunku ya da her sabah karda kısta işe de 20 tl ile idare edip baskasının faturasını ödemek için de gitmiyorum... çok üzüldüm cidden..

Eşin neden evlenmiş ailesine bakmaya devam etseydi?! Ekonomik durumu çok iyi olur anlarım onların da ihtiyaçlarını karşılamasını ama hâl böyleyken yaptığı şey sana ve çocuğunuza ayıp.
Çocuğuna bile acımayan insandan artık bişey beklemiyorum.Huyu değişmez

Her gün calısıyorsunuz ne için bi baskasının faturalarını ödemek için mi? Cok kötü geliyor kulaga. Siz buna mecbur degilsiniz 20 lirayla bi hafta idare etmek ne demek o kadar calısıyorsun 20 lira ile idare etmek için mi? Şiddetim her türlüsü harbiden cok kötü...

size bosanın bosanmayın diyemem ama ben bu siddete maruz kalmak istemezdim, bunuj için okumadım cunku ya da her sabah karda kısta işe de 20 tl ile idare edip baskasının faturasını ödemek için de gitmiyorum... çok üzüldüm cidden..
Ben bu durumu ona kaç kere söyledim utanıyorum insanların icinde.para toplanıyor katılamıyorum hiçbirşeye dedim.Kredi bitince düzelecek diyor.Tek söyledigi şey bu

Insan anne-babasına tabii ki bakar ama bunu sizi mağdur etmeden yapması gerekir. Madem ihtiyaçlarınızla ilgilenmeyecek o zaman evlenmeseydi, üzerine de çocuk doğurtmasaydı. Sizinle ailesine baktırmak için mi evlenmiş?
Eviniz için ortak bütçe yapın. Ikiniz de giderlerin yarısını maaşınızdan ödeyin. Sonra o kalan maaşıyla ne yaparsa yapsın. Siz de paranızı biriktirin.
Bu yapılan insan kullanmak.

Merhaba.Buraya yeni katıldım. Ben ve eşim memuruz. Iki yıllık evliyiz bir çocuğum var. Evlendigimizden beri eşimin ailesinin kirasını faturalarını ve yeme içmelerini biz karşılıyoruz. 200 bine yakın düğün ve araba borcumuz var.Esit şekilde kredi ödüyoruz. Ama eşim kendi evimizin sadece kirasını ödüyor. Kendi ailesinin faturalarını bana ödettiriyor. Mutfak ,fatura, mama,bez hepsini ben ödüyorum. Bazen cebimde 20 lirayla bir hafta idare ediyorum ama onun umrunda değil. Ekonomik şiddet yasıyorum resmen.Artik ondan nefret ediyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Çok konuştum ama beni anlamıyor. Çocuk var diye boşanmalı miyim bilmiyorum. Lütfen akıl verin
Bu böyle gelmiş böyle gider
Bizdede vardı böyle akraba yeğenlerine bsyler yapmaktan oğluna kışlık kaban bile almamış sonra oğlu böbrek hastası oldu
Para kazanan sizsiniz kim oluyor da sorgulatmıuor
Evlenmeysedi anasına sigara içirseydi kardeşlerine baksaydı
Ağzı açık diye bir laf bizim orda eşiniz tam ağzı açıkmış

Paragozun tanimini cok yanlis anlamis gerizekali. Kendi kazandiginiz paranizi parazit ailesine vermek istememek paragozluk muymus? Ne gerizekali erkekler var ya. Pislik.
Evet bana direk paragoz etiketini yapıştırıyor. Ben ondan ekstra bişey istemiyorum ki.Benim maaşıma karışmasa herşey zaten düzelecek

Ben bu durumu ona kaç kere söyledim utanıyorum insanların icinde.para toplanıyor katılamıyorum hiçbirşeye dedim.Kredi bitince düzelecek diyor.Tek söyledigi şey bu
Muhtemelen kredi bitince elinizde daha fazla para kalıcak ama hala fatura vb seyleri ödemeye devam ediceksiniz bu cok yanlıs neden o zaman elinizde 1000 lira kalıcagına 1500 kalmasın. Her kurusu sizin alın teriniz dimi? Kendinize kıyafet alırsınız ayakkabı canta belki biriktirirsin bi kaç ay cok iyi bi laptop telefon bişi alabilirsiniz...

cok rica ederim ödemeyin böyle şeyler ha bunu yapmıs, ha maas kartınıza el koyup harclık veriyor ikisi de cok korkunc. Töbe estag.. ben baya sinirlendim eşinize kusura bakmayın. O para sizin ve kendiniz için harcayın, eve harcanan para ortaktır o ayrı bu ayrı. Sınırınızı çizin anlamıyorsa da bu siddete maruz kalmayın çok yazık cunku..

Ben sizin yerinizde olsam eşimle bir defa konuşur yok mu dedi hemen habersiz herşeyi alıp baba evine döner boşanma davası açarım elleriniz deki delillerle çocuk için de ayrıca nafaka ve tazminatı isterim bak nasıl it oluyor o zaman

Gidin ailenizin yanına. Kendisine de mesaj atın bu yaptığınız ödemelerle ilgili neden evi terk ettiğinizle ilggili. Eğer sen düzelmezsen boşanacaz diye. Elinizde delil olur hem. Nafakanızı falan da alın. Yeterince sömürülmüşsünüz. Çocuğu tek başına yapmadığınıza göre sorumluluğunu yerine getirsin.

Evde kardesler varmis hadi olmasa neyse sen neden kendinden kizindan kisasin ki cok sacma. Birak annenin evine git akillanirsa ne ala akillanmazsa sen kimsenin ailesine bakmak zorunda degilsin kizim babasini seviyor diyorsunda herkes babasini sever sonucta. Oda aklini basina alsin cok zor sizin durumunuz bunu bilerekmi evlendin yaptiklari cok sacma asalak ailesi bu isi bosanmaya kadar gotursen hakkindir

Evet bana direk paragoz etiketini yapıştırıyor. Ben ondan ekstra bişey istemiyorum ki.Benim maaşıma karışmasa herşey zaten düzelecek
Valla para yiyicilerin en güzel savunma yöntemi karşıya paragöz demektir
Benden eski sevgilim tüm birikmişimi istedi, o zamanlar o işsizdi, tokiye yazılcakmış da ev alcakmış, e benim tüm birikmişim sadece 10.000 alınmaz bu prayla sen çalışmıursun zaten dedim veremem ben ev alma gibi bi planım yok dedim, o da bana sen cimrisin pragözsün ailen istese verirsin ama demişti
Sizin baktığınız adam size paragöz diyor
O adama siz bakıyorsunuz resmen
Biraz kendilerini düzeltsinler, o kardeşler çalışsın anne babaya baksınlar
İlla hemen boşanın diyemiyorum ama birileri bsy yapsın ya rezil insanlar

Babası yaşlı hiç-bir geliri yok.Evde iki yetişkin kardeşi var fakat çalışmıyorlar iş yok deyip yatıyorlar evde.Ben kızımı bırakıp işe gidiyorum akşam gelip evle uğraşıyorum. Ne kendime ne kızıma birşey alamıyorum. Eşimi sevdiğim için sabrediyordum ama artık dayanamıyorum herşeyden soğudum. Annesi habire sigara içiyor bize acımıyor. Eşimi kullanıyorlar.esim onlar hakkında konuşmama izin vermiyor çok anneci.Ne ben ne kızım onun umrunda değiliz. Sadece onları düşünüyor
Bosan .
Net yani.
Kızının rıskını baskaları yiyor farkındaysan.
Ben de kızımın bütün ihtiyaclarını karsılıyorm.
Esim sıkı cünkü.
Ama ben maasımı kızıma harcıyorm.
Kalkıpda ailesine yediremem kusura bakmasın.
Kızınız kücüktür muhtemelen 2 yıllık evliymssiniz.
Basta sıkıntı cekersiniz ama onlara vereceğiniz parayı bakıcıya verseniz gül gibi bakılır en azından.

Hamileyken gittim.Sonra ağladı konuştu ikna etti.Ben onlara bakmasam aç kalırlar falan dedi.O hâline üzüldüm affettim
Ay cok enterasn valla insanın kendi cocugu söz konusuysa kusura bakmasınlar,kalsın derim.
Kardesler calıssın bi zahmet.
Ne münasebet geline mi güvenmisler_?

Lütfen kırılmayın ama ailece sizi enayi yerine koyuyorlar. Böyle biri sizinle iyi olsa ne kötü olsa ne. Vemeyince kötü olacaksınız nasılsa ha şimdi ha 5 sene sonra. Amann şimdiye kadar hep ödedi, bundan sonra ödemesin demicek eşiniz olacak kişiliksiz. Çalışmayan birinde bile sizden çok para vardır eminim. Hem kendi ailem dururken, üzerimede gram emeği olmayan bir aileyi ben niye geçindireyim diye hiç düşünmüyormusunız gerçekten? Hiçmi gerçek sevgiyi tatmadınızda eşinizin sizi sevdiğini düşünüyorsunuz. Çok yoruldum ücretsiz izine ayrılcam diye blöf yapın bakalım, nekadar sevdiğini görürsünüz zaten.

Babası yaşlı hiç-bir geliri yok.Evde iki yetişkin kardeşi var fakat çalışmıyorlar iş yok deyip yatıyorlar evde.Ben kızımı bırakıp işe gidiyorum akşam gelip evle uğraşıyorum. Ne kendime ne kızıma birşey alamıyorum. Eşimi sevdiğim için sabrediyordum ama artık dayanamıyorum herşeyden soğudum. Annesi habire sigara içiyor bize acımıyor. Eşimi kullanıyorlar.esim onlar hakkında konuşmama izin vermiyor çok anneci.Ne ben ne kızım onun umrunda değiliz. Sadece onları düşünüyor

bosanirim,
hadi ana baba yasli ise neyse de diger 2 yetiskin kardese bakacak halim yok.

bosanir kendi cocuguma bakarim.

esimi cok seviyorsam da sevgilim olsun esim degil.

Back
X