- 28 Şubat 2021
- 39
- 47
- 3
- 32
- Konu Sahibi Hatice5050
Çok aşıktım. Bunu göremeyecek kadar kör olmuşumÇok mu aşıktınız niye bu kadar verici oldunuz ki. Üzüldüm sizin için ne lüzum vardı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok aşıktım. Bunu göremeyecek kadar kör olmuşumÇok mu aşıktınız niye bu kadar verici oldunuz ki. Üzüldüm sizin için ne lüzum vardı ?
Büyük ihtimal böyle yapacam.Hamileyken bunu konuştum bana öyle bir tokat attiki kulak zarım patlayacaktı. Korkudan gidemedim annemlere.Bu sefer onlara gidip ona mesaj atacamGidin ailenizin yanına. Kendisine de mesaj atın bu yaptığınız ödemelerle ilgili neden evi terk ettiğinizle ilggili. Eğer sen düzelmezsen boşanacaz diye. Elinizde delil olur hem. Nafakanızı falan da alın. Yeterince sömürülmüşsünüz. Çocuğu tek başına yapmadığınıza göre sorumluluğunu yerine getirsin.
Büyük ihtimal böyle yapacam.Hamileyken bunu konuştum bana öyle bir tokat attiki kulak zarım patlayacaktı. Korkudan gidemedim annemlere.Bu sefer onlara gidip ona mesaj atacam
otursaydı o zaman anasının dizinin dibinde, neden evlenmiş ki. Kendinizden ve çocuğunuzdan bu kadar fedakarlık etmeyin.Konuştuğumuzda hep ben annem için yapıyorum annem zamanında çok zorluk çekti diyor.Ama bizi düşünmüyor ailem beni başkalarına bakayım diye okutmadi
Evet iki yıldır ödediğim faturalar hepsi banka üzerindekafanizi peynir ekmekle yemis olabilir misiniz.
yani su durumda barismamaniz gerekiyordu,
ama hadi baristiniz, neyse diyelim.
ayni problem devam ediyor, hala umutla mesaj atmaktan falan bahsediyorsunuz,
hamile karisina acimadi, simdi neden acisin,
bu sefer patlatir o kulak zarini.
direk en dogru yoldan nasil bosanirim diye sorgulayin bence, haklarinizi kaybetmeden, cocugunuz icin de nafaka isteyerek.
Eger ki odemelerinizi banka uzerinden yapiyorsaniz ekonomik siddete ugradiginizi belgelersiniz ve kolay yoldan bosanirsiniz diye umut ediyorum.
Cok asıkmıssınızBüyük ihtimal böyle yapacam.Hamileyken bunu konuştum bana öyle bir tokat attiki kulak zarım patlayacaktı. Korkudan gidemedim annemlere.Bu sefer onlara gidip ona mesaj atacam
Evet iki yıldır ödediğim faturalar hepsi banka üzerinde
Kızlara biz boşuna okuyun, çalışın kimseye minnet etme diyoruz.Büyük ihtimal böyle yapacam.Hamileyken bunu konuştum bana öyle bir tokat attiki kulak zarım patlayacaktı. Korkudan gidemedim annemlere.Bu sefer onlara gidip ona mesaj atacam
Haa bi dee? Direkt boşan. Hem ekonomik hem psikolojik hem fiziksel şiddet. Utanmıyor da paranı yemeye. Şans bile verme.Büyük ihtimal böyle yapacam.Hamileyken bunu konuştum bana öyle bir tokat attiki kulak zarım patlayacaktı. Korkudan gidemedim annemlere.Bu sefer onlara gidip ona mesaj atacam
Evet çok şükür bitti aklimla düşünüyorum artık:)Cok asıkmıssınız
Ask güzel sey.Asıktınız ,askınızı yasadınız bitti.
Gerceklere dönebilirsiniz artık.
Asıktım gözüm kördü die ömür boyu cekecek halim yok.
Ben de cok asıktım.
Sevdik bitti:)
Simdi cocumuzu koruma kollama sevme zamanı.
Lütfen kınamayın insanın başına gelmeyince anlamıyor. Bende istemezdimKızlara biz boşuna okuyun, çalışın kimseye minnet etme diyoruz.
Çalışan kadında şiddet görüyor, eş ailesine köle oluyor ona rağmen sesi çıkmıyor ya pes diyorumki ne pes. Ailenizin verdiği tüm emeklere yazık. Keşke yetimhanedne bi kız çocuğunu okutsalardı daha faydalı olurdu.
Kızınızda inşallah size benzemez, ama örnek sizsizniz malesef onun adına üzgünüm.
eşinin ailesinin faturalarını sana ödetmesi ne demekmiş zaten okadar borç ödüyosunuz allah yardımcın olsun gerçektneMerhaba.Buraya yeni katıldım. Ben ve eşim memuruz. Iki yıllık evliyiz bir çocuğum var. Evlendigimizden beri eşimin ailesinin kirasını faturalarını ve yeme içmelerini biz karşılıyoruz. 200 bine yakın düğün ve araba borcumuz var.Esit şekilde kredi ödüyoruz. Ama eşim kendi evimizin sadece kirasını ödüyor. Kendi ailesinin faturalarını bana ödettiriyor. Mutfak ,fatura, mama,bez hepsini ben ödüyorum. Bazen cebimde 20 lirayla bir hafta idare ediyorum ama onun umrunda değil. Ekonomik şiddet yasıyorum resmen.Artik ondan nefret ediyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Çok konuştum ama beni anlamıyor. Çocuk var diye boşanmalı miyim bilmiyorum. Lütfen akıl verin
Kınarım.Lütfen kınamayın insanın başına gelmeyince anlamıyor. Bende istemezdim
Konusun anlamiyorsa devam etmemelisiniz ya da isi birakmayi teklif edin bakalin ne yapacakmis. Cocugunuzu birakip calisiyorsunuz madem bi seye yaramiyor calismayin o zaman. Zaten isi biraksaniz siz bosamadan o sizi bosarMerhaba.Buraya yeni katıldım. Ben ve eşim memuruz. Iki yıllık evliyiz bir çocuğum var. Evlendigimizden beri eşimin ailesinin kirasını faturalarını ve yeme içmelerini biz karşılıyoruz. 200 bine yakın düğün ve araba borcumuz var.Esit şekilde kredi ödüyoruz. Ama eşim kendi evimizin sadece kirasını ödüyor. Kendi ailesinin faturalarını bana ödettiriyor. Mutfak ,fatura, mama,bez hepsini ben ödüyorum. Bazen cebimde 20 lirayla bir hafta idare ediyorum ama onun umrunda değil. Ekonomik şiddet yasıyorum resmen.Artik ondan nefret ediyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Çok konuştum ama beni anlamıyor. Çocuk var diye boşanmalı miyim bilmiyorum. Lütfen akıl verin
Evlenmeseymiş o zaman. Baksaymış ailesine. Sizin maaşınıza mı güvenmiş? Bir de çocuk yapmış. Sorumsuz adam.Hamileyken gittim.Sonra ağladı konuştu ikna etti.Ben onlara bakmasam aç kalırlar falan dedi.O hâline üzüldüm affettim