• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimden sogudum

Saçındaki boya en son dert olacak mesele ama konuda en çok o yer etmiş.
Bu adamdan bir çocuk yaptınız yetmedi ikinciyi yaptınız bile isteye.
O kadar sorun etmiyorsunuz bazı şeyleri. Bir boya alsa sorun çözülecek. 🙄
Ben bile üşeniyorum, adam dip boyasıyla mı uğraşacak bir de. 🫠

Bu kadar sorundu madem anlamadım neden 2 çocuk yaptığınızı? Tamam kandırmış sizi ama evlenince görmüşsünüz. Bence bunlar dert edilecek meseleler bile değil. Küçük küçük şeyler ama sizde biriktiği için gözünüze batıyordur. Ben de eşimle tanıştığımda kızıldım ara ara kızıla dönsene muhabbeti oluyor aramızda ama o dip boyasıyla uğraşmak işkence hayatta dönmem. Adam saçını boyamak istemiyorsa boyamıyordur bu kadar dert ediyorduysanız nişanlıyken görmüşsünüz evlenmeseydiniz

esimden sogudum evlenmeden once ben Nisanliyken eltime kopruyu gecene kadar demis.. benle cok ilgiliydi. eltimde bunu bana dedi esime sordum yok oyle bsy dedi inandım. neyse gercektende evlenince cok degisti ilgisizlesti degisik biri oldu mesela hastalanirdim ne dr a götürür ne ilgilenirdi. artı aşırı cimri sürekli para hesbai yapar. kıl bi adam yani. evlenmeden once bu saclarini boyuyomus meger saclari bembeyaz ama ben bunu nisanliyken ogrendim. boya hep dedim benim boyle hoşuma gitmez dedim. soz verdi tamam dedi. evlendik 1 sene icinde hamile . kaldim beyfendi ben hamile. kalir. kalmaz artik sac boyamam ben cocugum beni oldugum gibi görsün dedi. kavga ettik cunku hosuma gitmeyo banane dedi. ve yaklasik 8 yıldır boyle... sadece sac konusu değil mesela ama sonucta soz vermisti haksizmiyim.. mesela sigara kullanmyorum dedi evlenince bi baktim sigara icyo paketpaket oda yalanmış. nama kılıyorum demisti baktım kılmıyo. sac konusunu cok taktim kafaya cunku cok yaşlı duruyo ayrica cocuklarina ilgili beni onemsemiyo

Soğudukça çocuk mu yaptınız ısınmak için ?

Kır saçlı erkekler daha karizma değil mi ya benim eşimin saçları da çok beyazladı kendisi çok üzülüyor arada boyatsam mi diyor ama asla istemiyorum hatta böyle gözüme daha hoş geliyor eskiden bu kadar begenmezdim

esimden sogudum evlenmeden once ben Nisanliyken eltime kopruyu gecene kadar demis.. benle cok ilgiliydi. eltimde bunu bana dedi esime sordum yok oyle bsy dedi inandım. neyse gercektende evlenince cok degisti ilgisizlesti degisik biri oldu mesela hastalanirdim ne dr a götürür ne ilgilenirdi. artı aşırı cimri sürekli para hesbai yapar. kıl bi adam yani. evlenmeden once bu saclarini boyuyomus meger saclari bembeyaz ama ben bunu nisanliyken ogrendim. boya hep dedim benim boyle hoşuma gitmez dedim. soz verdi tamam dedi. evlendik 1 sene icinde hamile . kaldim beyfendi ben hamile. kalir. kalmaz artik sac boyamam ben cocugum beni oldugum gibi görsün dedi. kavga ettik cunku hosuma gitmeyo banane dedi. ve yaklasik 8 yıldır boyle... sadece sac konusu değil mesela ama sonucta soz vermisti haksizmiyim.. mesela sigara kullanmyorum dedi evlenince bi baktim sigara icyo paketpaket oda yalanmış. nama kılıyorum demisti baktım kılmıyo. sac konusunu cok taktim kafaya cunku cok yaşlı duruyo ayrica cocuklarina ilgili beni onemsemiyo
Köprüyü geçene kadar...
İğreniyorum erkeklerin bu düşüncelerinden.
Bana da köprüyü geçene kadar verilen sözler vardı ama bunları saklayacak kadar akıllı olmadığı için nişan atarak ucuz atlattım. Ama kolay oldu mu ? Hayır hiç olmadı. Dürüst olmak bu kadar mı zor gerçekten?
Sizi de uyarmışlar gerçi neden dikkate almadınız ve sogudugunuz biriyle sekiz yıldır birliktesiniz ki

Köprüyü geçene kadar...
Bana da köprüyü geçene kadar verilen sözler vardı ama bunları saklayacak kadar akıllı olmadığı için nişan atarak ucuz atlattım. Ama kolay oldu mu ? Hayır hiç olmadı. Dürüst olmak bu kadar mı zor gerçekten?
Sizi de uyarmışlar gerçi neden dikkate almadınız ve sogudugunuz biriyle sekiz yıldır birliktesiniz ki
Ben bu erkekleri hiç anlayamıyorum çok numaracılar. ben de yaşadım benzer bir şey. Merak ettim sizin durumu siz nasıl anladınız

Köprüyü geçene kadar...
bosanma asamasindaydi eltim birde sanırım esime guveniyodum

Başta gostermis kendini eltiniz uyarmış sizi dinlememissiniz.

Hep öyle oluyor zaten.Esiniz kaç yaşında 35 yaşından büyükse saçını boyatmasini istemeniz abes durmaz mi ?
canim sadece o degil evet 37 yasinda ama bana söylediği yalanlar nebiliyim ilgisizligi sanırım herseyi batıyor artik. zamaninda hep ben barışırdim küser mesela oyle huyuda varmis evlenince anladim 1 hafta 10 gun küserdi. ben üzülürdum ama simdi ozellikle son 1 senedir ben tavirliyim ve inanirmisin hic gonlumu almaya calismaz ne biliyim. bir cicek... ki bisey degismez bende ama adam duyarsız ya... gecen gun bir dugunde kızın biri sandalye istedi bundan buda dolu dedi falan sonra kiza sandalyeyi verdi ama sunu dicem sana o kıza nasil bakiyo boyle yüzünde bir gulumseme gozleri ışıl ışıl... kesinlikle kiskanclik değil bunjn gibiler evdekinin kıymetini bilmez gozleri dışarıda olur.

canim sadece o degil evet 37 yasinda ama bana söylediği yalanlar nebiliyim ilgisizligi sanırım herseyi batıyor artik. zamaninda hep ben barışırdim küser mesela oyle huyuda varmis evlenince anladim 1 hafta 10 gun küserdi. ben üzülürdum ama simdi ozellikle son 1 senedir ben tavirliyim ve inanirmisin hic gonlumu almaya calismaz ne biliyim. bir cicek... ki bisey degismez bende ama adam duyarsız ya... gecen gun bir dugunde kızın biri sandalye istedi bundan buda dolu dedi falan sonra kiza sandalyeyi verdi ama sunu dicem sana o kıza nasil bakiyo boyle yüzünde bir gulumseme gozleri ışıl ışıl... kesinlikle kiskanclik değil bunjn gibiler evdekinin kıymetini bilmez gozleri dışarıda olur.
Senin yanında yapıyor birde.Benimde eşimle aramda problemler var ayrılma asamasindayim ama bir kadına yan gözle baktığını görmedim.

Ben boyalı saçı 5 m öteden tanırım nasıl anlamadınız hayret. Neyse de sevmiyorsunuz hiç bence seven insan bilmiyorum kel de olsa seviyor yaa başta benim kankilerim hahaha

Adam nitelikli dolandırıcı resmen. Ama siz de bunu bile bile çocukları dizmişsiniz. Şimdi de çocuklar var boşanamam modundasınız. Kendi kendinize konuşup durun o zaman biz ne yapalım.

Diğer konularda haklı olabilirsiniz ancak saç boyama konusun da sizi haksız buldum. Kendisi istiyorsa boyuyabilir ama sırf siz istiyorsunuz diye istemediği bir şeyi yapmak zorunda değil.

Ben en çok gambazci eltiye takıldım resmen aranız bozulsun diye eşinizi size ispiyonlamis aşağılık kadın
Aynından bende de var yeni evliyken herşeyi bana ispiyonlardi cahillik işte katlanamaz eşimle tartıştım az aramızı bozmadı yok eski nişanlısına şöyle aşıkmış böyle koruyormus anne babasına şöyle rest çekiyormuş...beni mesela begenmiyormus öylesine takiliyormus evlenmek istemiyormuş annesinin zoruyla evlenmiş blablabla şimdi olsa canına okur kovardim evimden..diyorum ya cahillik hepsini yutmusum ay nereden algeldi aklıma şimdi bak nefret ettim yine eş ailesinden

Back
X