Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla dedim baktın dedim hayir diyo halbuki görüyor yaniSenin yanında yapıyor birde.Benimde eşimle aramda problemler var ayrılma asamasindayim ama bir kadına yan gözle baktığını görmedim.
valla sorma halimi inan evlenmeden once kesinlikle böyle degildiAdam yalancı.
Adam cimri.
Adam merhametsiz.
Adam saygısız.
Evleneceğimiz insanda aradığımız özellikler dürüst, cömert, merhametli, saygılı, iyi bir insan olması iken bundan hiç biri yok.
sanırım psikolojim bozuldu artik çocuklarla uğraşıyorum yoruluyorum birde bu boyle iyice gerildim. herseyi takar oldumBir erkek saçını boyatacağına şerefiyle kır saçlı dolaşsın daha iyi değil mi ya ahsjjsjs saçının boyasına gelene kadar neleri var adamın, siz neye takılıyorsunuz. Hastayken cimriliğinden sizi doktora götürmeyecek adamı ne diye evde barındırıyorsunuz mesela? Bu düpedüz değer vermemek çünkü.
valla sorma halimi inan evlenmeden once kesinlikle böyle degildi
Kendisi söyledi. Seni beğendiğim için kabul ettim ama olmaz dedi. Bıkac mesele vardı biri görevime devam etmekti ki bu benim için çok önemli. İlk görüşmede tamam diyip sonra vazgeçtiBen bu erkekleri hiç anlayamıyorum çok numaracılar. ben de yaşadım benzer bir şey. Merak ettim sizin durumu siz nasıl anladınız
Yalnız siz nikah günü mü tanıştınız bu adamla? Sigara içmiyor sanmışsınız içiyormuş, saçı kendi rengi sanmışsınız boyuyormuş, küsmez sanmışsınız küsüyormuş, çok güvenilir sanmışsınız ama bana söylediği yalanlar diyorsunuz. Flört söz nişan döneminiz olmadı mı hiç? Birinin sigara içtiği nasıl anlaşılmaz?canim sadece o degil evet 37 yasinda ama bana söylediği yalanlar nebiliyim ilgisizligi sanırım herseyi batıyor artik. zamaninda hep ben barışırdim küser mesela oyle huyuda varmis evlenince anladim 1 hafta 10 gun küserdi. ben üzülürdum ama simdi ozellikle son 1 senedir ben tavirliyim ve inanirmisin hic gonlumu almaya calismaz ne biliyim. bir cicek... ki bisey degismez bende ama adam duyarsız ya... gecen gun bir dugunde kızın biri sandalye istedi bundan buda dolu dedi falan sonra kiza sandalyeyi verdi ama sunu dicem sana o kıza nasil bakiyo boyle yüzünde bir gulumseme gozleri ışıl ışıl... kesinlikle kiskanclik değil bunjn gibiler evdekinin kıymetini bilmez gozleri dışarıda olur.
Sizin yaşadığınız benzer şey nedir özel değilseBen bu erkekleri hiç anlayamıyorum çok numaracılar. ben de yaşadım benzer bir şey. Merak ettim sizin durumu siz nasıl anladınız
Bana da ilk başta aşırı ilgili ve sevgi dolu davranmıştı. Sevdiğimden emin olduğunda ailesine aşağılattırıp başka kızlarla falan karşılaştırma yapmaya başkadılar. Kendisi ilgisiz ve kötü davranmaya başkadı. Tabi ben çok sonra anladım aslında onun yaptırdığını. Ben de ayrıldım saygısızlıklarından dolayı.Sizin yaşadığınız benzer şey nedir özel değilse
vay dümenci vay bu erkekler neden böyle, bence siz eşinizi hiç sevmiyorsunuz saç bahane. seven insan bunlara takılmaz.esimden sogudum evlenmeden once ben Nisanliyken eltime kopruyu gecene kadar demis.. benle cok ilgiliydi. eltimde bunu bana dedi esime sordum yok oyle bsy dedi inandım. neyse gercektende evlenince cok degisti ilgisizlesti degisik biri oldu mesela hastalanirdim ne dr a götürür ne ilgilenirdi. artı aşırı cimri sürekli para hesbai yapar. kıl bi adam yani. evlenmeden once bu saclarini boyuyomus meger saclari bembeyaz ama ben bunu nisanliyken ogrendim. boya hep dedim benim boyle hoşuma gitmez dedim. soz verdi tamam dedi. evlendik 1 sene icinde hamile . kaldim beyfendi ben hamile. kalir. kalmaz artik sac boyamam ben cocugum beni oldugum gibi görsün dedi. kavga ettik cunku hosuma gitmeyo banane dedi. ve yaklasik 8 yıldır boyle... sadece sac konusu değil mesela ama sonucta soz vermisti haksizmiyim.. mesela sigara kullanmyorum dedi evlenince bi baktim sigara icyo paketpaket oda yalanmış. nama kılıyorum demisti baktım kılmıyo. sac konusunu cok taktim kafaya cunku cok yaşlı duruyo ayrica cocuklarina ilgili beni onemsemiyo
bilmiyorum inanmıştımYalnız siz nikah günü mü tanıştınız bu adamla? Sigara içmiyor sanmışsınız içiyormuş, saçı kendi rengi sanmışsınız boyuyormuş, küsmez sanmışsınız küsüyormuş, çok güvenilir sanmışsınız ama bana söylediği yalanlar diyorsunuz. Flört söz nişan döneminiz olmadı mı hiç? Birinin sigara içtiği nasıl anlaşılmaz?
Eltiniz sizi uyarmış söylemiş, ama bu adamı daha güvenilir bulmuşsunuz. Evlendikten sonra değişen, gerçek yüzünü gösteren adama hemen çocuk vermişsiniz, o yetmemiş ikinci çocuğu da yapmışsınız. Ne istiyorsunuz anlamadım, boşanın diyoruz elalem ne der diyorsunuz.
Saç boyaması konusunda bence de haksızsınız.
Hayır kesinlikle haklısınız. Hatta islamda saçı siyaha boyatamazsınız çünkü siyah saç insanı genç gösterir bu da diğer insanları kandırmaya girerhadi ya haksizmiyim
Zaten adam nişanlanır nişanlanmaz tüm foyası ortaya çıkmış koşa koşa çocuk yapmasaydınız mademesimden sogudum evlenmeden once ben Nisanliyken eltime kopruyu gecene kadar demis.. benle cok ilgiliydi. eltimde bunu bana dedi esime sordum yok oyle bsy dedi inandım. neyse gercektende evlenince cok degisti ilgisizlesti degisik biri oldu mesela hastalanirdim ne dr a götürür ne ilgilenirdi. artı aşırı cimri sürekli para hesbai yapar. kıl bi adam yani. evlenmeden once bu saclarini boyuyomus meger saclari bembeyaz ama ben bunu nisanliyken ogrendim. boya hep dedim benim boyle hoşuma gitmez dedim. soz verdi tamam dedi. evlendik 1 sene icinde hamile . kaldim beyfendi ben hamile. kalir. kalmaz artik sac boyamam ben cocugum beni oldugum gibi görsün dedi. kavga ettik cunku hosuma gitmeyo banane dedi. ve yaklasik 8 yıldır boyle... sadece sac konusu değil mesela ama sonucta soz vermisti haksizmiyim.. mesela sigara kullanmyorum dedi evlenince bi baktim sigara icyo paketpaket oda yalanmış. nama kılıyorum demisti baktım kılmıyo. sac konusunu cok taktim kafaya cunku cok yaşlı duruyo ayrica cocuklarina ilgili beni onemsemiyo
Bir erkek saçını boyatacağına şerefiyle kır saçlı dolaşsın daha iyi değil mi ya ahsjjsjs saçının boyasına gelene kadar neleri var adamın, siz neye takılıyorsunuz. Hastayken cimriliğinden sizi doktora götürmeyecek adamı ne diye evde barındırıyorsunuz mesela? Bu düpedüz değer vermemek çü
evet siyaha boyuyomus gerçekten 1 seneye yakin tam anlamadim hatta evlenince ogrendim komple beyaz sac olduğunu. tamam boyadigini farkettim ama ben arada az beyaz falan vardir diye düşündüm. adam evlendik 1 sene geçti ben boyatmam artik dedi kopruyu gecene kadar gibi davranyo sanki bana... sonucta benim esim sacini boya beyaz sevmem ben daha erken gencsin sen dese ben esim istemedigo için vallahi boyarim bana ne saygısı var ne sevgisiHayır kesinlikle haklısınız. Hatta islamda saçı siyaha boyatamazsınız çünkü siyah saç insanı genç gösterir bu da diğer insanları kandırmaya girer
Siz de kandırılmışsınız
Diğer konularda da haklısınız