- 4 Temmuz 2024
- 45
- -17
- 1
- 28
- Konu Sahibi eylullllllll
İlgisiz ve sevgisiz kalmak ne yapmalıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tavsiye dediğin böyle olur bxbxhxYa zaten adam yok ki otur parasını ye varsa boşamaya değmez
Tavsiye dediğin böyle olur bxbxhx
Gerçekten zor durumlardayım bır nebze olsun derdımı anlatmak maksat evet yok yanımdaÇok normal, yanında değil anladığım kadarıyla.
Derdiniz nedir tam olarak, mesela neden eşinizin yanında değilsiniz?Gerçekten zor durumlardayım bır nebze olsun derdımı anlatmak maksat evet yok yanımda
O adamın orda muhtemelen imam nikahlı eşi falan var. Eşim senelerce yurtdışında çalıştı, İran’a gitmiyorum dedim diye az daha boşanıyorduk. Götüremiyorum falan diye bişey yokYani Arabistan’da çalışıyormuş dolarla maaş alıyordur şimdi boşansa başkasıyla evlenecek mal varsa bölünecek. Üç kuruş nafaka verecek mi belli değil ne gerek var![]()
Öyle de anlamıyo anlatamıyorum o da sıkıntı ne olacak bakalımYa zaten adam yok ki otur parasını ye varsa boşamaya değmez
Tavsiye veriyoz da uyuyon sankiİlgisiz ve sevgisiz kalmak ne yapmalıyım
Maalesef götürmüyor şartlar zor olduğundan falan filanKonuyu az önce okudum.
Siz yanına gidemiyormusunuz ?
İşte o öyle yapacak bırı degıl o da ayrı bır konu adam para ile kafayı bozmusTavsiye veriyoz da uyuyon sankiilgi ve sevgi için önce kocanın var olması lazım. Seninkinin 2. Ailesi var
O adamın orda muhtemelen imam nikahlı eşi falan var. Eşim senelerce yurtdışında çalıştı, İran’a gitmiyorum dedim diye az daha boşanıyorduk. Götüremiyorum falan diye bişey yok
Hala hiç ihtimal vermiyorsunuz önceki konuda cevap dahi vermemiştiniz buna, ama çok yüksek bi ihtimal. E eşiniz ortada yok, sevgi kalmamış, boşanmaktan başka ne yapacaksınz başka? Yeni konu açınca öneri mi değiştirelimİşte o öyle yapacak bırı degıl o da ayrı bır konu adam para ile kafayı bozmus