Tesekkur ederim ama ya gecmezse nette bununla ilgili bi kac yazi okudum bu durumu yillarca yasayanlar varmisşubat 1 de doğum yapmışsın daha lohusasın zamanla geçecek ,sağlıcakla büyüt.
Olumsuz bisey yaşamadık tiksinmiyorum ama bana dokunmasi el sakasi falan hersey bayltmaya başladıNe anlamda soğudunuz?
Sevmiyor musunuz? Tiksiniyor musunuz?
Hamilelikte ya da doğumdan sonra olumsuz bişey mi yaşadınız?
Malesef o lohusaligimin bitmesini dort gozle bekliyor ve ben napicami bilmiyorumlohusalıktan olabilir duyguların değişmiştir herkeste farklı bir şey bırakıyor demekki bu durum,bence eşine yansıtmamaya çalış sonuçta gündüz yanınızda yok ,evde olduğu zamanlarda dikkatli davran ,adam dağılırsa toparlayamazsın bu seferde
Konudada yazdm biz esimle severek evlendik ve 2 yıldır sevgimizde bi azalma olmadi taki dogum yapincaya kadarsevmeden sadece çocuk için evleniyorsunuz çocuk olunca eşin bir anlamı kalmıyor elbette. sonra soğukluklar kaçmalar vs. :/
Teşekkür ederim yorumunuz beni rahatlattiAnnelik güdüsü ağır basıyor şu an bence. Genelde erkeklerin çocuk olunca eşlerinden soğuyup evlilikten uzaklaşmalarini çok duyuyorum ama kadınlarda da olabilir elbette neden olmasın. Bambaşka bir psikolojiye büründün sen şu an, canından can çıktı. Doğum tecrübem yok ama düşünmek bile yetiyor insanin duygu durumu alt üst olabilir.
Kendini lohusalik bitince ne yapicam, nasıl yakınlasicam diye sartlama sakın. Hormonların düzene girdiğinde kendiliğinden geçecektir zaten bu isteksizlik. Biraz da takıntı yapmışsın. Eşine direkt soyle. Bu aralar psikolojim iyi değil bana el şakası yapma, üzerime fazla düşme daralıyorum de.
Mrb hanimlar ben subatin 1 de dogum yaptım iki gun once bir ay oldu dogum yaptigimdan beri eşimden sogudum kizim tek ilgi odagim oldu eşim sabah isr giderkn beni opup dikkat et demesi bile bana batiyo yanagimdan makas almasina bile tahammul edemiyorum oda bu soguklugun ondan kacmamin farkinda ve alingan davraniyo ve bazen daha cok üstüme geliyo napmam lazm iki senelik evliyiz ve severek evlenmistik
Bebeginizi Allah bagislasin ama esinize boyle davranmayin zira bem anne hemde essiniz adamda alinir sonra uzaklasir sizden o zamanda cozum yolu ararsiniz...sakın sakınMrb hanimlar ben subatin 1 de dogum yaptım iki gun once bir ay oldu dogum yaptigimdan beri eşimden sogudum kizim tek ilgi odagim oldu eşim sabah isr giderkn beni opup dikkat et demesi bile bana batiyo yanagimdan makas almasina bile tahammul edemiyorum oda bu soguklugun ondan kacmamin farkinda ve alingan davraniyo ve bazen daha cok üstüme geliyo napmam lazm iki senelik evliyiz ve severek evlenmistik
psikolojik.destek, dokt. sart.Mrb hanimlar ben subatin 1 de dogum yaptım iki gun once bir ay oldu dogum yaptigimdan beri eşimden sogudum kizim tek ilgi odagim oldu eşim sabah isr giderkn beni opup dikkat et demesi bile bana batiyo yanagimdan makas almasina bile tahammul edemiyorum oda bu soguklugun ondan kacmamin farkinda ve alingan davraniyo ve bazen daha cok üstüme geliyo napmam lazm iki senelik evliyiz ve severek evlenmistik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?