Gerçekten çok ayıp.4 gün orada kalıpta 1 gün sizin annenizde kalmaması.Bu yüzden evlilik kurumundan soğudum.Merhaba hanımlar. Eşimle ailelerden uzakta yaşıyoruz. Eşimin ailesi çok müdahaleci özellikle kv oğullarını hep dizinin dibinde olsun onlara hizmet etsin istiyor, aileme oturmaya gittiğimizde falan rahatsız etmeyelim demez kırk kere ararlar. İki yıl önce yine ziyarete gittik, eşimle 4 gün kvde kaldık, bir gün de annemlerde kalıp evimize dönecektik. Kv eşimi arayıp feroniayı annesine bırak sen gel dedi, eşim de hiçbir dediklerine ses etmez “tamam bakarız” dedi , orda benim kayış koptu aradım kayınvalideme “ayıp ediyorsun o zaman ben niye senin evinde 4 gun kaldım gider annemde kalırdım” dedim, o da bağıra bağıra “herkes kendi evladını özler oğlum benimle kalsın sen de git annende kal haddini bil” dedi ,daha evine adım atmadım. Sonra beni kimse aramadı görümcelerim kendince tavır koydu, bunlar benim için mesele degildi ta ki en son memleket ziyaretimize kadar.
Son ziyaretimizde geldigimiz ilk gün eşim beni anneme bıraktı, cenazeleri vardı ertesi gün taziyeye gidelim dedim, ayaklarına gittim kv lere başınız sağolsun dedim anneme döndüm. Sonra eşim bir kere kapımı açmadı, ablaları çağırmış eşimi yemeğe ve kahvaltıya çağırmışlar onlara gitmiş, gezmişler , halbuki ablasıyla hiçbir tartışmam olmadı, cenaze evine falan gitmiş hergün ben de bekarmış gibi annemlerle vakit geçirdim, arabayı da almadım sırf huzursuzluk çıkmasın diye araba hep eşimdeydi. Son gün tartışma çıkardım eşim de bana sen herkesi siliyosun ama kimsenin üzüldüğü yok dünya senin etrafında dönmüyor dedi. Çok incindim. Uçak biletimi alıp tek basıma evime döndüm.
Geldiğimizden beri jest yok gönül alma yok ama hiç bişey olmamış gibi sırnaşıyor yaklaşıyor aşkımlar bitanemler havada uçuşuyor sanki o kadar şey yaşanmamış gibi. Ama ben o kadar soğudum ki izinli günlerimde eve gelmiyorum arkadaşlarımla vakit geçiriyorum. Severek evlendim tek beklentim her yerde aile yuva olabilmekti, ama eşim hala bunun idrakinde değil, çıkmazdayım.
Merhaba hanımlar. Eşimle ailelerden uzakta yaşıyoruz. Eşimin ailesi çok müdahaleci özellikle kv oğullarını hep dizinin dibinde olsun onlara hizmet etsin istiyor, aileme oturmaya gittiğimizde falan rahatsız etmeyelim demez kırk kere ararlar. İki yıl önce yine ziyarete gittik, eşimle 4 gün kvde kaldık, bir gün de annemlerde kalıp evimize dönecektik. Kv eşimi arayıp feroniayı annesine bırak sen gel dedi, eşim de hiçbir dediklerine ses etmez “tamam bakarız” dedi , orda benim kayış koptu aradım kayınvalideme “ayıp ediyorsun o zaman ben niye senin evinde 4 gun kaldım gider annemde kalırdım” dedim, o da bağıra bağıra “herkes kendi evladını özler oğlum benimle kalsın sen de git annende kal haddini bil” dedi ,daha evine adım atmadım. Sonra beni kimse aramadı görümcelerim kendince tavır koydu,bunlar benim için mesele degil her ziyaretimde annemlerle hasretleşip dönüyordum ta ki en son memleket ziyaretimize kadar.
Son ziyaretimizde geldigimiz ilk gün eşim beni anneme bıraktı, cenazeleri vardı ertesi gün taziyeye gidelim dedim, ayaklarına gittim kv lere başınız sağolsun dedim anneme döndüm. Sonra eşim bir kere kapımı açmadı, ablaları çağırmış eşimi yemeğe ve kahvaltıya çağırmışlar onlara gitmiş, gezmişler , halbuki ablasıyla hiçbir tartışmam olmadı, cenaze evine falan gitmiş hergün ben de bekarmış gibi annemlerle vakit geçirdim, arabayı da almadım sırf huzursuzluk çıkmasın diye araba hep eşimdeydi. Son gün tartışma çıkardım eşim de bana sen herkesi siliyosun ama kimsenin üzüldüğü yok dünya senin etrafında dönmüyor dedi. Çok incindim. Uçak biletimi alıp tek basıma evime döndüm.
Geldiğimizden beri jest yok gönül alma yok ama hiç bişey olmamış gibi sırnaşıyor yaklaşıyor aşkımlar bitanemler havada uçuşuyor sanki o kadar şey yaşanmamış gibi. Ama ben o kadar soğudum ki izinli günlerimde eve gelmiyorum arkadaşlarımla vakit geçiriyorum. Severek evlendim tek beklentim her yerde aile yuva olabilmekti, ama eşim hala bunun idrakinde değil, çıkmazdayım.
Merhaba hanımlar. Eşimle ailelerden uzakta yaşıyoruz. Eşimin ailesi çok müdahaleci özellikle kv oğullarını hep dizinin dibinde olsun onlara hizmet etsin istiyor, annemlere gittiğimiz zaman kv rahatsız oluyor, aileme oturmaya gittiğimizde rahatsız etmeyelim demez kırk kere ararlar. Bundan iki yıl önce yine ziyarete gittik, eşimle 4 gün kv de kaldık, bir gün de annemlerde kalıp evimize dönecektik. Kv eşimi arayıp feroniayı annesine bırak sen gel dedi, eşim de hiçbir dediklerine ses etmez “tamam bakarız” dedi , orda benim kayış koptu aradım kayınvalideme “ayıp ediyorsun o zaman ben niye senin evinde 4 gun kaldım gider annemde kalırdım” dedim, o da bana bağıra bağıra “herkes kendi evladını özler oğlum benimle kalsın sen de git annende kal haddini bil” dedi ,daha evine adım atmadım. Sonra beni kimse aramadı görümcelerim kendince tavır koydu, hadi bunlar benim için mesele degil her ziyaretimde annemlerle hasretleşip dönüyordum ta ki en son memleket ziyaretimize kadar.
Son ziyaretimizde 8 günlüğüne gittik, geldigimiz ilk gun eşim beni anneme bıraktı, cenazeleri vardı ertesi gün taziyeye gidelim dedim, ayaklarına gittim kv lere başınız sağolsun dedim anneme döndüm. Sonra eşim bir kere kapımı açmadı, ablaları çağırmış eşimi yemeğe ve kahvaltıya onlara gitmiş, gezmişler , halbuki ablasıyla hiçbir tartışmam olmadı, cenaze evine falan gitmiş hergün ben de bekarmış gibi annemlerle vakit geçirdim, arabayı da almadım sırf huzursuzluk çıkmasın diye araba hep eşimdeydi. Son gün tartışma çıkardım eşim de bana sen herkesi siliyosun ama kimsenin üzüldüğü yok dünya senin etrafında dönmüyor dedi. Çok incindim. Uçak biletimi alıp tek basıma evime döndüm.
Eşimin Söylediğine göre annesiyle konusmus ama kv yanlış cümle kurduğunu kabul etmiyormuş ben yanlış bişey demedim diyormuş. Ben ne yapayım arada bırakıyorsunuz beni diyor."Eşimden soğuyorum, ne yapmalıyım?" diye sormuşsunuz. Sakince düşündüğünüzde ne yapmak istiyorsunuz ?
Kayınvalidenizle 2 yıl önce bir tartışma yaşamışsınız. Eşiniz, geçen 2 yılda bu konuyla ilgili; ne söyledi ve ne yaptı ?
Son ziyaretinizde, eşiniz ailenizin evine hiç adım atmadı mı ; ailenizle oturup hal, hatırlarını dahi sormadı mı ?
Defalarca söyledim ama bana “sen benimle gelmiyorsun sen adım atmıyorsun anneme” falan diyor. Kırgınım resmen kovuldum diyorum çoğu konuşmamda ailesini savundu, onlar öyle söylemek istememiş, ben kestirip atmışım evlerine gitmiyomuşum eşim de arada kalıyormuş. Eşim ailemle kötü degil annemler cok iyi davranırlar, ama zoraki gelir bi iki saat oturur giderSen değil, eşin bi şeyler yapacak, ne yapabilirsin ki?
Ona söyledin mi bunları, cevabı ne oldu?
Eşin senin ailene karşı nasıl?
Ailen ne diyor bu durumlara?
Eşimin Söylediğine göre annesiyle konusmus ama kv yanlış cümle kurduğunu kabul etmiyormuş ben yanlış bişey demedim diyormuş. Ben ne yapayım arada bırakıyorsunuz beni diyor.
Bu gecen iki yılda her gittigimizde herkes ailesinin yanında kaldı eşim bir ya da iki gün gelir yemek yer çayını içer giderdi hep böyle oldu. Ailesiyle de bekarlığındaki gibi ablasına abisine falan gider ailece gezer tozarlar sonra evimize dönerdik.
Sakince düşündüğümde ise bitirmek istiyorum ama cesaret edemiyorum
Bacım soğusaydın 825351374 tane konu açmazdın boşanayım mı diye.Gerçekten çok ayıp.4 gün orada kalıpta 1 gün sizin annenizde kalmaması.Bu yüzden evlilik kurumundan soğudum.
Böyle durumlar çok can sıkıcı. İki aile görüşüyor mu peki?Defalarca söyledim ama bana “sen benimle gelmiyorsun sen adım atmıyorsun anneme” falan diyor. Kırgınım resmen kovuldum diyorum çoğu konuşmamda ailesini savundu, onlar öyle söylemek istememiş, ben kestirip atmışım evlerine gitmiyomuşum eşim de arada kalıyormuş. Eşim ailemle kötü degil annemler cok iyi davranırlar, ama zoraki gelir bi iki saat oturur gider
Hayır. Evlilik sürecimde birçok yanlışları oldu sustuk sineye çektik annemler de yeter ki tartışma olmasın diye sustular, düğünden sonra da tamamen görüşmeyi kestiler. Kavga gürültü olmadı ama benim ailem konuşup görüşmek taraftarı değil.Böyle durumlar çok can sıkıcı. İki aile görüşüyor mu peki?
Ailelerin gorusmemesi, boyle gerginlikler, senin ailen benim ailem mevzulari eninde sonunda o evliliği bitiriyor, devam etse de bitiriyor, çevremde gördüğüm de geçmişte kendi yaşadığım da bu.Hayır. Evlilik sürecimde birçok yanlışları oldu sustuk sineye çektik annemler de yeter ki tartışma olmasın diye sustular, düğünden sonra da tamamen görüşmeyi kestiler. Kavga gürültü olmadı ama benim ailem konuşup görüşmek taraftarı değil.
Her gittigimizde hep bi bahaneleri oluyor eşim herkesin işine koşturuyor, eşimle sadece yol arkadaşlığı yapıyoruz görüşmüyoruz, problemim bu aslında, dediğinzi de denedim haklısınız ama zaten birlikte takılmıyoruz ayrı gidelim dediğimde de eşim öyle ayrı gayrı olmaz diyor ayrı gitmeyi de kabul etmiyor ,oraya gidince de bambaşka biri oluyoryılda kaç gün ailelerde kalıyosunuz ki 1 hafta mı?1 hafta için Başka bi sorun yoksa aranızda hiç takılmayın bence oraya gidincede sizde ailenizle geçirdiğiniz zamanın tadını cıkarın boşverin valla bu sebepten boşanılmaz.. hoş değil ama eşiniz ailenize tavır yapmıyor, geliyor oturuyor gidiyor kalmayıversin nolcak
Birlikte gidin ne olacak ya. 1 haftada ayrı takılın valla eşiniz sorun yapmıyosa siz hiç yapmayın.. erkekler daha cok büyütür böyle seyleri benm yengem babasının evinde hiç kalamazdı babaannem öyle bi despottu rahmetli.. gündüz giderdi aksam yine kalmaya o eve dönerdi.. ama bence baska skntılarınızda var tek sorun bu olamaz yılın 1 haftası?? Aileniz laf söylüyüp sizi dolduruyor mu bu konuda enişte gelmedi etmedi kalmadı vs gbi?? Evlilik böyle bi sebeple bitirilmez kendinizinde kimseninde gazına gelmeyin benxeHer gittigimizde hep bi bahaneleri oluyor eşim herkesin işine koşturuyor, eşimle sadece yol arkadaşlığı yapıyoruz görüşmüyoruz, problemim bu aslında, dediğinzi de denedim haklısınız ama zaten birlikte takılmıyoruz ayrı gidelim dediğimde de eşim öyle ayrı gayrı olmaz diyor ayrı gitmeyi de kabul etmiyor ,oraya gidince de bambaşka biri oluyor
Haklarını yiyemem hiç bişey demezler. Babam eşimle de konuştu “oğlum öncelik sizsiniz ev olun yuva olun biz de dahil kimseyi kendinize karıştırmayın biz gidiciyiz siz başbaşa kalacaksınız” vs gibi şeyler söyledi. Daha cok karsı taraf dolduruyor memlekete gidince eşim değişiyorBirlikte gidin ne olacak ya. 1 haftada ayrı takılın valla eşiniz sorun yapmıyosa siz hiç yapmayın.. erkekler daha cok büyütür böyle seyleri benm yengem babasının evinde hiç kalamazdı babaannem öyle bi despottu rahmetli.. gündüz giderdi aksam yine kalmaya o eve dönerdi.. ama bence baska skntılarınızda var tek sorun bu olamaz yılın 1 haftası?? Aileniz laf söylüyüp sizi dolduruyor mu bu konuda enişte gelmedi etmedi kalmadı vs gbi?? Evlilik böyle bi sebeple bitirilmez kendinizinde kimseninde gazına gelmeyin benxe
Çok istiyorum ama çocuk yapamıyorum. Defalarca konuştuk bişeyi de çözemiyoruz, zamana bıraktımAilelerin gorusmemesi, boyle gerginlikler, senin ailen benim ailem mevzulari eninde sonunda o evliliği bitiriyor, devam etse de bitiriyor, çevremde gördüğüm de geçmişte kendi yaşadığım da bu.
Eşinle enine boyuna konuşup net bi karar alman lazım bence, böyle evlilik olmaz çünkü. Hani ikinizi etkilemese, ilişkiniz sağlam ve bağlılıkla sürüyor olsa neyse diyeceğim de hep bi çekişme var belli ki, bu da sevgiyi öldürüyor. Bir de kesinlikle şu süreçte çocuk düşünmemelisin. Benim tavsiyem bu olur.
Duygusal yaklaştım evet. Kardeşlerinin eşimi arayıp hadi yemeğe kahvaltıya gel demeleri eşimin de kalkıp o kadar yolu ayaklarına gitmesi zoruma gitti. Yani en azından bak benim eşim de var size hiç bişey yapmadı bana böyle bekarmışım gibi davranmayın demesini bekledim. Şehir içinde rahat 6 saat kadar yol yapmış bir gün de gel seninle dolaşalım demediği için çok kırıldım.Esiniz cok realist birsey söylemis. Siz onu kaldiramamissiniz aslinda. Onlar icin sizin gelip gelmemeniz önemli degil. Esiniz de ailesiyle stressiz zaman geciriyor, cünkü olay cikmiyor herkes kendi ailesiyle takilinca. Madem gitmek istemiyorsunuz böyle devam edin, ama insanlarin bunu umursamamasini da kabul edin. Siz simdi esinize "benim ailemdede kalinacak diye sart kossaniz, oda aynisini yapar. Yine olaylar cikar cünkü anladigim kadariyla kayinvalide problemli. Senede kac gün memlekete gidiyorsunuz bilmiyorum ama bence idare edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?