Eşimden soğuyorum, ne yapmalıyım?

Biz izne geldiğimizde memlekete Benim eşim annemlerde bir gün bile kalmadı akşama kadar durur ben kalmak istersem kalırım o annesigile gider sen rahat et annenle kardesinle konuşacağın olur falan der hiç sorun etmedim açıkçası hatta memnun bile oluyorum çünkü gerçekten kardeşlerime geziyoruz annemle özel şeyler paylaşıyoruz herşeyi sıkıntı etmemek lazım sanki

ana kuzusu bi kocanın karısını benimesi ortalama 4-5 yılını alıyor
bu süreç ana erkil bi ailede büyüyen erkek için artabilir.
mal gelip mal gidiyorlar, inşAllah adam olur hatasını anlar.
tavsiyem cocuk yok ise yapma , önce sana ailesi huzurunda değer vermeyi öğrensin.
klasik tecrübelerimiz.

Forumda bugün başkalarına verdiğin aklılları kopyalıyorum ..belki kendine de seslenmek istersin

Kocan yanında durmuyorsa o evlilik koca bir hiç, hayır eş değil de biblo alıp koysalardı ya evlerine elin kızlarının başlarını da yakmasalardı.

Bir hatan olsa bilirdin, adam problemli. Yolun başındayken vazgeçmek kolay olur, böyle insanlara anlam yükleyip devam ettirmemek lazım

Siz yaptığınızda saf kötülük,kendi ailesinden biri yaptığında saflık,öyle demek istemedi demeler…Acaba erkeklerin kafası farklı mı çalıyor?Ortada doğru tektir oysa ki…

Valla en başta annesine giderek kendini belli etmiş. Hayır artık feronianin annesinde kalicaz diyebilirdi. Zaten bir gunmus. Annelerde ki De ne oğul düşkünlüğü ya böyle. O kadar özlemek nedir. Bırak insanlar birey olsun, aile olsunz mutlu olsun. Benimde oğlum var en büyük dileğim o! Allah'ım nolur böyle bir anne olmayayım. Oğlum da bu kadar anneci bir çocuk olmasın.

Ayy o kv de düşman başına. Hadi kv ole gorumcelerinde aynı insan akıl verir ya git karının yanına diye. Bı gün o çağırmış birgün öbürü resmen planlı kasıtlı. Sende sildin madem onları dertte etme zaten uzaksiniz en güzeli. Doysunlar oğullarına. Yarın birgün çocuk olunca görürler. Sende yanından ayirmayacagina göre oraya gitmiyorsun diye kudurup dururlar. Esinde asıl suç. Karımın olmadığı yerde benim ne işim var demesi lazım. İki gün orda iki günde senin ailende kalsanız sorun olmayacak. Ama bu kadınların oğul merakı paylasamamasi beni çileden çıkarıyor. İki kızım bir oğlum var. Hiçte demem yani oğluma karına birak sen gel diye koca adam olacak napaym onu ynmda karınla gidin gelin işte nasıl kafanıza iyi geliyorsa nasıl rahat ederseniz derim ya bı ana baba sayıp kapımı açın yeter bu bazı büyükler ne bekliyor bilmiyorum. Benim arkadaşımın kv si oğlumla sen çok yattin bu akşamda benle yatsın dediğini bile duymuştum valla nasıl kafaları var bilmiyorum tamam evlatları sevsinlerde yani gelinle cekismekte ne bilim

ne olursa olsun onlar elalem bunu unutmayın
maalesef onlar hiçbir zaman bizim ailemiz gibi olmayacaklar

boşverin siz eşinizle iyi olmaya bakın
gördüğüm anladığım eşinize en kızlacak şey ailenizde 1 gece bile yatmamış olması buna kızın haklısınız
görümceleri de anneleri dolduruyor olabilir veya keni kendilerine anneleri üzülüyor diye kızıyor olabilirler
boşverin

Evliligimin ilk yillarinda ayni sorunu yasadik,hala da ara ara yasiyoruz,malesef bu insanlar degismezler,kadin ailesini de bir seye saymazlar.Benim kayinpeder bana,ilk evin kendi evin,ikinci evin bizim ev ucuncu evin annenlerin evi demisti.Hadsiz oluyor boyle insanlar,mesafe iyidir.

Eşin seni yok sayıyor ailesine karşı senin arkanda durmazsa aile seni ezer normal yani eşin suçlu bence çocuk yoksa bosan ilerde de sorun yaşarsınız

Kayinvalideniz oglusunu paylasamiyor, siz esinizi paylasamiyorsunuz gibi gorunuyor. Esinizi aramalarina bile tepki gostermissiniz. Kayinvalide esinizi arayip sen burada kal dediginde sizin kayinvalidenizi aramaniz hata olmus. Esinizle cozmeniz gereken konulari gidip ailesi ile cozmeye calismissiniz. O kadar sey yasanmis taraflar hala birbirine trip atma derdinde. Bu gune kadar esinizle coktan oturup konusmaniz lazimdi. Esiniz belli ki buna yanasmiyor siz gonul alma bekliyorsunuz ve bunu triple yapip eve gitmiyorsunuz. Ya oturun en bastan birbirinizden beklentilerinizi konusun ya da ayrilin. Boyle nereye kadar surecek. Ailesi esinizi gunde bilmem kac defa arayabilir bunda sorun yok ama kalkip esinize sunu soyle yap bunu boyle yap diyorlarsa esiniz de kendi kararini kendi veremeyip her dediklerini yapiyorsa, evli oldugunu unutuyorsa bunu kayinvalide ile cozemezsiniz. Aileme gittigimde bile bilmem kac kere ariyorlar demissiniz. Esiniz simdi musait degilim daha sonra konusalim diyemiyorsa sizin yapacak bir seyiniz kalmaz. Siz bunun cozumunu kayinvalidede aramayin. Eve gitmiyorum demekle bu sorun hic cozulmez. Siz hakliyken davranislarinizla kendinizi haksiz duruma dusurmussunuz. Esinizi hic arayip sormasinlar bekliyorsaniz bu da yersiz bir beklenti olur.

İlk seferinde kv aradığında eşinizin gitmesi hata. Yalnız sonrasında neden her şeye taktınız anlamadım, herkes kendi ailesine gitsin ne güzel işte? Çok mu bayılıyorsunuz eşinizin ailesine, neden görmek isteyesiniz ki? Hem siz de rahatça kendi ailenizle takılın, eşiniz yokken daha rahat herkes için. Biz 10 senedir bu şekildeyiz herkes kendi ailesine gider ki hiç sorunumuz da yok yani ama kısıtlı vakit neden başkasının ailesi ile harcayayım iznimi?

Ayrı takılmaya takılmıyorum. Yani hep bi iş çıkarıyorlar ben memlekette eşimle gezemiyorum memlekette de çıkıp gezebilecegimiz yerler var aktiviteler yapamıyoruz onların işlerine koşturmaktan benim yanıma gelmiyor. Atıyorum eşim yanımdayken kv arar nerdesin yemeğe gelmiyor musun diye vs. Yani karısıyla vakit geciriyor arayıp cagırmayım demez. Taktıgım konu bu yoksa ben de memnunum böyle anne babama doyuyorum

Yok hala anlayamıyorum. Zaten 51 hafta beraber gezersiniz 1 hafta da bırakın ailesi ile gezsin? Gerçekten hiç anlamadım beklentinizi. Bence siz baya sinir oldunuz batmaya başlamış size, yoksa bir hafta da görmeyin eşinizi ne olacak ki? Sürekli iş çıkarıyorlar dediğiniz bir hafta gördükleri çocukları ile vakit geçirmek sonuçta, ne yapsınlar? Başka tatilde de beraber başka yerleri gezersiniz şart mı memlekette gezmek?

Bu olayım en başı hata,
Ben en başında niye 4 gün senin ailen 1 gün benim ailem derim…
Herzaman eşitliğe önem verirm
2 gün kalır 3. Gün tası toprağı toplar anneme giderim eşimle ,
2 günde orda kalırım 3. Gün evime dönerimmm..
Allahdan dua edinnde aynı şehirde değilsiniz ozman dahada kötü olur herşey.
Sorun sadece eşinizde .
‘’Karını annesine bırak sen gel’’ pardonda hayırdır yaaa….
Kv Eşinizi arayıp çağırdığında annesine cvbını vericekti.. ozman sizde bu olaya dahil olmayacaktınız .. arada kalmayacaktı beyfendi..
eee ogun annesini dinleyip gittiyse, geri gelmessin zaten annesi onu emzirmeye devam etsin..

Orda sevgili olduk bicok anımız var her yerinde sevdiğimiz bi şehir , bi çıkıp dolaşmak istiyorum haliyle , gezerken görümcem eşimi arayıp benim bebeğime bez lazım diyorsa bunlar bana kasıtlı geliyor. Yani zaten oğlun sende kalıyor ben de annemde bari benim yanımdayken arayıp nerdesin deme.
Bir gün kv de kalıyorum anneme de aksam yemegıne gittik eşimle , görümcelerim eltimin çocuğuna mesaj attırmış amcana mesaj at özledik de gelsin buraya diye, yani bunlar cok kasıtlı ve ben buna sinir oluyorum.

Siz yaptığınızda saf kötülük,kendi ailesinden biri yaptığında saflık,öyle demek istemedi demeler…Acaba erkeklerin kafası farklı mı çalıyor?Ortada doğru tektir oysa ki…
Yani… 4 gün kalmışım ordan son gün “sen git annende kal oğlum benimle kalsın” diyor. Kızım sen de özlemişsindir ailenle vakit geçir ben de oğlumla demek istemiş hanımefendi ben yanlış anlamışım

O konuda haklısınız sonradan ben de pişman oldum. Bunun öncesi de var artık eşim bu kadar pasif kalınca ben de iş başa düştü dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…