Eşimden soğuyorum..

Hermesss

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2019
200
193
23
34
Canım çok sıkkın her türlü eleştiriye açığım..eşimden soğuduğumu hissediyorum onunla fotoraf bile çekmek istemiyorum.gözüme çirkin gelmeye başladı.iyi geçinmiyoruz ondan mı bilmiyorum.2 yıldır vajinusmusla başediyorum ama kendi kendime ediyorum.Kendisinin bu konuda hiç bir desteği yok oda yetmezmiş gibi para harcama konusunda bile biz olamadık.Hep ben harcayım istiyor kendisi kirayı ödüyor diye diger bütün masrafları bana yıkmaya çalışıyor.Böyle oluncada gözüme ne erkeksi geliyor ne sıcak olabiliyorum kendisine.Ne yapıcam bilmiyorum bende hata varsa söyleyin.Cinsellik çok önemli evet ama bende bilmedigim bir konuda kusura bakmayın ama kendi kendime yaptırmaya çalışıyorum resmen.tek taraflı nereye kadar.Karşıma aldım konustum kesinlikle kendinde kusur görmüyor.benim tek sıkıntılı.Hatta o cinsellik yok diye iyi yönlerimi görmeye çalışarak aynı evde yaşıyormuş buna şükretmem gerekmiş.Bu durumu es geçiyor resmen.ne olcak böyle bilmiyorum.Evlilikten hiç zevk almıyorm.Bazen instagramda gelin damat resimleri görüyorum resmen içim gidiyor.Hiç evlenmemişim yada bi bataklığın içinde gibi hissediyorum kendimi.Boğuluyorum...

Vajınusmus oldugunuzu doktor mu soyledi? Siz seks olmadigi ıcın kesin vajınusmusum mu diyorsunuz?

İki yıldır bunun ıcın kılını kıpırdatmayan iktidarsız erkek, kadın nasılsa cinsellik bilmiyor vajınusmussun dıyıp topu ustune atayım diyede dusunebılır.
Senın sırtından gecınmeye calisip, cinsellik ıcın kılını kıpırdatmayan bu adam bana hıc normal gelmedi.

vajınusmus için cinsel terapıste gıtmeyı dusundunuzmu??ya da bır kadın dogum doktoruna bu konuda ıyı doktorlar var çalışıyosanız imkanınız varsa gidin bence vajınusmus olumsuz etkılıyodur sizi..önce bu mevzuyu çözün sanki sonrasıda arkasından çözülecek gibi duruyor

Belkide öyledir.doktora gerek kalmadan evde tüm egzersizlerimi yaptım ama eşlide kaldık.

Yensemde çözülecek gibi durmuyor..

Eşli de kalman sana bir ip ucu versın iste. Genclıgıne yazık etme, evlilik boyle bisey degıl
Boşanmakta kolay degil ne yapıcam bilmiyorum çıkmazdayım bunun baska çözümü yok mu? Ne yapıp ısınabilirim bişeyleri normalleştirebilirim.diger türlü boşanılır ama sonrasında keşke şöyle şöyle yapsaydım diyip vicdan azabı çekmek istemiyorum..

Yensemde çözülecek gibi durmuyor..
severek mi evlendınız??ıyı tanıyormuydunuz??cinsellik cok onemlı zemın oluyor ya sankı onemlı gıbı durmuyor ama çifti birbirine bağlayan..acaba tavırlarından dolayımı itici gelıyor size??ya da siz bırlıkte olmadıgınız ıcın mı eşiniz bu tavırda??soğuk savaş var gibi sanki..bence en güzeli cinsel terapiste gitmeniz..

Seks yok ilgi alaka yok ustelık tenya gıbı yapısmıs sana, bu durumda duzelmesı gereken o mu sen mısın? Nesine ısınacaksın bunun, nasıl ısınacaksın? Normal Evlılıgınız yok kı normallestıresın durumu cabanla.
Neyin vicdan azabından korkuyorsun, her turlu terapi almıs uygulamıssın adam terapi de ustune dusenı bile yapmamis o vicdan azabı ceksın. Dunyanın tum yukunu sırtlamıs gıbı dusunup yasama bence. Burda olmayan duzelmesı gereken vicdan azabı yasaması gereken kocan, sen degılsın
Kac yasındasınız ikiniz?

Severek evlendik.Ve evlenmeden önce böyle değildi.bana karşı davranışlarından anladığım cok istekli ve arzuluydu..ne olduda bıçak gibi sogudu bilmiyorum.temizim bakımlıyımdır.dış görünüş konusunda aramızda baya fark var.Ben cok görüntüye önem veren bi insan degilim.Bana deger versn güven versn yeter dedim.ama evlendkten snra herşey bi anda bitti.boşlukta gibiyim.yaşıyorum ama ne için belli değil..

Ben 30 o 35

Bana sende böyle degildim diyor.Ne hayallerle evlendim ne çıktı diyor.İlişkinin olmamasına sebep beni görüyor

Seks yok diye yatırım yapmaktan vazgectı demek ki.

bence sız olayın ıcınde mantıklı düşünemiyorsunuz.

adamın düşünce yapısı çok cırkın.

sevmek boyle bısey degıl...

Hayat senin, kırk yasına geldıgınde 'ben bu haksızlığı kendime nasıl yaptım' dememen dileğiyle. Cunku zaman geri alınan bir sey degıl ve insan en cok goz gore gore yaptıgı yanlıslar ıcın sadece kendını affedemiyor sonrasında.
İyi gunler.

Çok haklısınız vardır elbet tak edeceği bir gün..iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…