Kendisi gelmiyor.Bende tek başıma herşeyi üstlenmekten yoruldumİki yildir neden doktora gitmediniz?
Kendisi gelmiyor.Bende tek başıma herşeyi üstlenmekten yoruldum
Beraber nereye gidebiliriz.Bi kere aile terapistne gittik o kadar özgüvenli ve rahattıki adam beni hasta gördü.Bacak bacak üstüne atarak konuşmalar falan.Eşiniz gibi adamları biraz dürtmek gerekir bazen
Bana baksana sen, iktidarsızsn da benim hastalığımı mı bahane ediyorsun, safa mı benziyorum diye biraz çıkış bak nasıl gidecek o doktora tıpış tıpış
Öte yandan evlilikte cinsellik olmaması insanları ister istemez değiştiren bir durum, nasıl sana önceden batmayan hareketleri batıyorsa ona da aynı şey oluyor olabilir, o yüzden önce cinsellikle ilgili sorunu çözmeniz gerekiyor
Bide iktidarsız olduğunu nerden anlarım? Bana yanaşmasından mı yoksa sertlik durumundan mı?Eşiniz gibi adamları biraz dürtmek gerekir bazen
Bana baksana sen, iktidarsızsn da benim hastalığımı mı bahane ediyorsun, safa mı benziyorum diye biraz çıkış bak nasıl gidecek o doktora tıpış tıpış
Öte yandan evlilikte cinsellik olmaması insanları ister istemez değiştiren bir durum, nasıl sana önceden batmayan hareketleri batıyorsa ona da aynı şey oluyor olabilir, o yüzden önce cinsellikle ilgili sorunu çözmeniz gerekiyor
Bide iktidarsız olduğunu nerden anlarım? Bana yanaşmasından mı yoksa sertlik durumundan mı?
Beraber nereye gidebiliriz.Bi kere aile terapistne gittik o kadar özgüvenli ve rahattıki adam beni hasta gördü.Bacak bacak üstüne atarak konuşmalar falan.
Ben doktora gitmedim doktorların verdiği egzersizleri yaptım.Eşli denemede başarısız olduk.sonra bunun için doktora gittik doktor yüzmüş yüzmüş kuyruguna gelmişsin dedi başka birşey yapmadı.yine eşli olmadı.kendiside çok gelmiyor bunun için.yani frekansı tutturamadık.Benim istedgimde o yorgnm diyor onun istediginde ben.ve zaten isteklerde gayet az.böyle diye diye 2 yılı buldı2 senedir kendi kendinize ugraşmak yerine doktora gittiniz mi??? 2 sene cinselligin olmadigi evlilik evlilik olmaz zaten bu saatten sonra vajinismus duzelse bile siz duzelecek gibi durmuyorsunuz. Adam da soğumuş bence, karsilikli. Niye devam ettirmeye calisiyorsunuz ki
Çözümü yok muSizinki evlilik değil ki ev arkadaşı gibi olmuşsunuz. Bu şekilde iki sene iyi dayanmışsınız. Daha ne kadar kendinize yazık edeceksiniz
Çok doğru.denicem dedikleriniziEğer bir çift olarak yaşadığınız soruna ortak olmuyorsa, bencillik yapıyor.
İlişkiye giremiyorsanız, evliliğin temel taşlarından birine zarar geliyor.
Eşinizin, siz bu durumunuza önem vermesi ve size yardım etmesi gerek, ki her şeyi tek başınıza halledemezsiniz.
Bu acıya katlanabilirsiniz ya da kendisine bir kırmızı çizgi çekersiniz. ''Ya bana yardımcı ol ve bir çift olduğumuzu, bir birim olduğumuzu anlayalım ya da ayrılalım''.
Eğer yapıcı konuşmalarda, suçlamalar ve ağır sözler olmadan anlamıyorsa, yapacak pek bir şeyiniz yok. Zamanla düzelmesini beklemek de kumar oynamak demek.
Ben doktora gitmedim doktorların verdiği egzersizleri yaptım.Eşli denemede başarısız olduk.sonra bunun için doktora gittik doktor yüzmüş yüzmüş kuyruguna gelmişsin dedi başka birşey yapmadı.yine eşli olmadı.kendiside çok gelmiyor bunun için.yani frekansı tutturamadık.Benim istedgimde o yorgnm diyor onun istediginde ben.ve zaten isteklerde gayet az.böyle diye diye 2 yılı buldı
Kendisi gelmiyor.Bende tek başıma herşeyi üstlenmekten yoruldum
..Ne olduda bitti bilmiyorum....
Boşanmakta kolay degil ne yapıcam bilmiyorum çıkmazdayım bunun baska çözümü yok mu? Ne yapıp ısınabilirim bişeyleri normalleştirebilirim.diger türlü boşanılır ama sonrasında keşke şöyle şöyle yapsaydım diyip vicdan azabı çekmek istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?