Eşimden soğuyorum..

Banada .

Hiç mi bişey yok ?2 yıldır ılıskı yok mu?Yani cinsellık ?

Çok ilginç degil mi oluyosada yüzeysel banada hep böyle şaşırtıcı gelirdi ama insanın başına herşey geliyormuş..
Gelır gelmez deılde canım adam nasıl furuyor.Bence adam da var bişey .Neden hep kadınlar ya?Eşiniz doktora gıttımı belkı esınız ıktıdarsız?

adamın zihniyeti yanlış bir kere herşeyi kadından beklemek çok itici .cinsellik yok diye mi acaba?bu konu o kadar üzücü ki konunun elle tutulur bir tarafı yok. bence evliliğinizi sürdürme noktasını da düşünün hazır cinsellikte yokken bu adamdan kurtulup farklı limanlara mı yelken açsanız.

Bu evlılık deıl adam yuzeyselde demekki durabılıyor.

Ben vajinismusu yenen birisiyim ama senin hissettiğin şeyi anlıyorum. Ben yenmeden önce çok soğumuştum. Hatta soğuduğum için yapamıyorum diye kendimi inandırdım bile. Böyle düşünüyorsun demiyorum ama bu rahatsızlık psikolojik ve malesef kafa çok karışıyor o ruh halinde. Nasıl geçti dersen hiçbir fikrim yok galiba ben olayı aşmaya odaklandım. Vajinismus olmak bir seçim değil ama kurtulmak bir seçim. Ben böyle düşünüyorun

Canım 2 yıldır cinsel birliktelik yok diyorsun. Buna rağmen seni sevmese niye dursun ki yanında? Sen olmasan kendi parasıyla geçinecek durumu yok mu? Ayrılır doya doya cinselliğini yaşar, yeniden evlenir belki. Seninle durması sanki seni sevdiği için gibi geldi. Ama yanlış anladıysam nolur kusura bakma.

Boyle konulardads yorum yapmak, fikir vermek zor oluyor. Iki senede az degil hani. Yakinlasmalar nasil oldu? Esiniz hepmi boyleydi yoksa zamanlami degisti. Insan sabrederde sabret sabret nereye kadar. Sizin tutumunuz nasildi? 2 sene cinselsizlik hicte kolay degil. Birbirnizden sogumaniz cok dogal. Bir cok insan normalden daha az iliskiye girdigi zaman bir gerginlik hisseder uzerinde dusunun yani adam 2 senedir siznle yatiyor bir adim ilerleyemiyor. Eger esinizi seviyorsaniz terapi alin tek gidin illaki esinizle gitmek zorunda degilsiniz. Sizin gayretnizi ve istekli oldugnzu gordukce yumusar oda bir adim atar. Dedigim gibi burdan yorum yapmak cok kolay oturup bir durmunuzu degerlendirin. Bosansanizds bosanmasanizda terapi oneririrm. Vajinusmus genelde psikoljik bir sorundur. Bunu en azindan cozmus olursunuz.

Çözümü var mı bilmiyorum.Ama eminim oda bende birbirimizden fena halde uzaklaştık.Dediğinşz gibi ev arkadası olduk.Bazen abi kardeş kavgaları gibi kavga ediyoruz.Biz biz olamadık.hayırlısı olsun..

Üstte beni suçlayan arkadaslar gibi ilerde kendimi suçlar vicdan azabı çekermiyim diye

Mutlu olmadigin yerde durmadigin icin neden kendini suclayasin? Esin kendini suclayacak mi sence bu evliligin bitmesine katkida bulundugu icin?
Böyle seylerle kendini doldurusa getirme. Pisman olacagini hic sanmiyorum, en fazöa daha önce neden ayrilmamisim diye pisman oluyor insan.

Bende bazen soğuduğum için mi yapamıyorum diye düşünüyorum.Suan nasılsın peki eşine karşı.cinsellik herşeyi düzelttimi?

Bende bazen soğuduğum için mi yapamıyorum diye düşünüyorum.Suan nasılsın peki eşine karşı.cinsellik herşeyi düzelttimi?
Hamileyim şu anda aramızdaki bağ güçlendi. Aslında çok cinsellik yaşayamadan hamile kaldım. Ama bu bile hayatımı değiştirdi. Eşimin bana tavrı değişti.

Hamileyim şu anda aramızdaki bağ güçlendi. Aslında çok cinsellik yaşayamadan hamile kaldım. Ama bu bile hayatımı değiştirdi. Eşimin bana tavrı değişti.
Ne güzel..darısı bana olur insallah.Ben dilatörden dördüncüyü yapabiliyorum ama eşlide tıkandım kaldım.Ve dedigim gibi onun bu istemsizliği olumsuz düşünceleri bende istek bırakmıyor

Ne güzel..darısı bana olur insallah.Ben dilatörden dördüncüyü yapabiliyorum ama eşlide tıkandım kaldım.Ve dedigim gibi onun bu istemsizliği olumsuz düşünceleri bende istek bırakmıyor
Ben de o kısımda tıkanmıştım biraz. Buradaki sayfalardan yardım istedim. Eşimle de konuştum anlayış bekledim. İnşallah senin de geçip gidicek. Herkese garip gelse de bu bir rahatsızlık ve derdi veren dermanı da veriyor. Çokkk çokkk çokkk anlıyorum seni ama çıkışı bulmaya gayret et. Kegel egzersizi yap çok yaptım müzik eşliğinde. Ve dilatörü hergün yap. Bırakma nolur sonuna kadar geldin bu mutluluğu yaşamak senin hakkın

İnşallahh Teşekkür ederim umut verdin..

Siz daha siz olamamışsınız ki, böyle şeyler hissetmeniz çok normal. Cinsellik olmadan evlilik olmaz; kopuk yaşarsınız, bir olamazsınız, uzaklaşırsınız, birbirinize batar her şeyiniz. 2 yılda bu sorunları halletmiş olmanız gerekiyordu. Terapi alsaydınız eşinizle birlikte ya da siz başlasaydınız en azından. Evliliğin temelini cinsellik oluşturur; cinsellik yoksa o evlilikten bir şey beklemeyin zaten. Sorunlarınızı ya çözeceksiniz ya ayrılacaksınız, bu şekilde olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…