Üstte beni suçlayan arkadaslar gibi ilerde kendimi suçlar vicdan azabı çekermiyim diyeNiye vicdan azabi cekeceginizi düsünüyorsunuz?
Hangı konuda sızı elestırıyorBana sende böyle degildim diyor.Ne hayallerle evlendim ne çıktı diyor.İlişkinin olmamasına sebep beni görüyor
Banada .Vajınusmus oldugunuzu doktor mu soyledi? Siz seks olmadigi ıcın kesin vajınusmusum mu diyorsunuz?
İki yıldır bunun ıcın kılını kıpırdatmayan iktidarsız erkek, kadın nasılsa cinsellik bilmiyor vajınusmussun dıyıp topu ustune atayım diyede dusunebılır.
Senın sırtından gecınmeye calisip, cinsellik ıcın kılını kıpırdatmayan bu adam bana hıc normal gelmedi.
Hiç mi bişey yok ?2 yıldır ılıskı yok mu?Yani cinsellık ?Canım çok sıkkın her türlü eleştiriye açığım..eşimden soğuduğumu hissediyorum onunla fotoraf bile çekmek istemiyorum.gözüme çirkin gelmeye başladı.iyi geçinmiyoruz ondan mı bilmiyorum.2 yıldır vajinusmusla başediyorum ama kendi kendime ediyorum.Kendisinin bu konuda hiç bir desteği yok oda yetmezmiş gibi para harcama konusunda bile biz olamadık.Hep ben harcayım istiyor kendisi kirayı ödüyor diye diger bütün masrafları bana yıkmaya çalışıyor.Böyle oluncada gözüme ne erkeksi geliyor ne sıcak olabiliyorum kendisine.Ne yapıcam bilmiyorum bende hata varsa söyleyin.Cinsellik çok önemli evet ama bende bilmedigim bir konuda kusura bakmayın ama kendi kendime yaptırmaya çalışıyorum resmen.tek taraflı nereye kadar.Karşıma aldım konustum kesinlikle kendinde kusur görmüyor.benim tek sıkıntılı.Hatta o cinsellik yok diye iyi yönlerimi görmeye çalışarak aynı evde yaşıyormuş buna şükretmem gerekmiş.Bu durumu es geçiyor resmen.ne olcak böyle bilmiyorum.Evlilikten hiç zevk almıyorm.Bazen instagramda gelin damat resimleri görüyorum resmen içim gidiyor.Hiç evlenmemişim yada bi bataklığın içinde gibi hissediyorum kendimi.Boğuluyorum...
Çok ilginç degil mi oluyosada yüzeyselHiç mi bişey yok ?2 yıldır ılıskı yok mu?Yani cinsellık ?
Gelır gelmez deılde canım adam nasıl furuyor.Bence adam da var bişey .Neden hep kadınlar ya?Eşiniz doktora gıttımı belkı esınız ıktıdarsız?Çok ilginç degil mi oluyosada yüzeyselbanada hep böyle şaşırtıcı gelirdi ama insanın başına herşey geliyormuş..
Severek evlendik.Ve evlenmeden önce böyle değildi.bana karşı davranışlarından anladığım cok istekli ve arzuluydu..ne olduda bıçak gibi sogudu bilmiyorum.temizim bakımlıyımdır.dış görünüş konusunda aramızda baya fark var.Ben cok görüntüye önem veren bi insan degilim.Bana deger versn güven versn yeter dedim.ama evlendkten snra herşey bi anda bitti.boşlukta gibiyim.yaşıyorum ama ne için belli değil..
Üstte beni suçlayan arkadaslar gibi ilerde kendimi suçlar vicdan azabı çekermiyim diye
Bende bazen soğuduğum için mi yapamıyorum diye düşünüyorum.Suan nasılsın peki eşine karşı.cinsellik herşeyi düzelttimi?Ben vajinismusu yenen birisiyim ama senin hissettiğin şeyi anlıyorum. Ben yenmeden önce çok soğumuştum. Hatta soğuduğum için yapamıyorum diye kendimi inandırdım bile. Böyle düşünüyorsun demiyorum ama bu rahatsızlık psikolojik ve malesef kafa çok karışıyor o ruh halinde. Nasıl geçti dersen hiçbir fikrim yok galiba ben olayı aşmaya odaklandım. Vajinismus olmak bir seçim değil ama kurtulmak bir seçim. Ben böyle düşünüyorun
Hamileyim şu anda aramızdaki bağ güçlendi. Aslında çok cinsellik yaşayamadan hamile kaldım. Ama bu bile hayatımı değiştirdi. Eşimin bana tavrı değişti.Bende bazen soğuduğum için mi yapamıyorum diye düşünüyorum.Suan nasılsın peki eşine karşı.cinsellik herşeyi düzelttimi?
Ne güzel..darısı bana olur insallah.Ben dilatörden dördüncüyü yapabiliyorum ama eşlide tıkandım kaldım.Ve dedigim gibi onun bu istemsizliği olumsuz düşünceleri bende istek bırakmıyorHamileyim şu anda aramızdaki bağ güçlendi. Aslında çok cinsellik yaşayamadan hamile kaldım. Ama bu bile hayatımı değiştirdi. Eşimin bana tavrı değişti.
Ben de o kısımda tıkanmıştım biraz. Buradaki sayfalardan yardım istedim. Eşimle de konuştum anlayış bekledim. İnşallah senin de geçip gidicek. Herkese garip gelse de bu bir rahatsızlık ve derdi veren dermanı da veriyor. Çokkk çokkk çokkk anlıyorum seni ama çıkışı bulmaya gayret et. Kegel egzersizi yap çok yaptım müzik eşliğinde. Ve dilatörü hergün yap. Bırakma nolur sonuna kadar geldin bu mutluluğu yaşamak senin hakkınNe güzel..darısı bana olur insallah.Ben dilatörden dördüncüyü yapabiliyorum ama eşlide tıkandım kaldım.Ve dedigim gibi onun bu istemsizliği olumsuz düşünceleri bende istek bırakmıyor
İnşallahhBen de o kısımda tıkanmıştım biraz. Buradaki sayfalardan yardım istedim. Eşimle de konuştum anlayış bekledim. İnşallah senin de geçip gidicek. Herkese garip gelse de bu bir rahatsızlık ve derdi veren dermanı da veriyor. Çokkk çokkk çokkk anlıyorum seni ama çıkışı bulmaya gayret et. Kegel egzersizi yap çok yaptım müzik eşliğinde. Ve dilatörü hergün yap. Bırakma nolur sonuna kadar geldin bu mutluluğu yaşamak senin hakkın
Siz daha siz olamamışsınız ki, böyle şeyler hissetmeniz çok normal. Cinsellik olmadan evlilik olmaz; kopuk yaşarsınız, bir olamazsınız, uzaklaşırsınız, birbirinize batar her şeyiniz. 2 yılda bu sorunları halletmiş olmanız gerekiyordu. Terapi alsaydınız eşinizle birlikte ya da siz başlasaydınız en azından. Evliliğin temelini cinsellik oluşturur; cinsellik yoksa o evlilikten bir şey beklemeyin zaten. Sorunlarınızı ya çözeceksiniz ya ayrılacaksınız, bu şekilde olmaz.Canım çok sıkkın her türlü eleştiriye açığım..eşimden soğuduğumu hissediyorum onunla fotoraf bile çekmek istemiyorum.gözüme çirkin gelmeye başladı.iyi geçinmiyoruz ondan mı bilmiyorum.2 yıldır vajinusmusla başediyorum ama kendi kendime ediyorum.Kendisinin bu konuda hiç bir desteği yok oda yetmezmiş gibi para harcama konusunda bile biz olamadık.Hep ben harcayım istiyor kendisi kirayı ödüyor diye diger bütün masrafları bana yıkmaya çalışıyor.Böyle oluncada gözüme ne erkeksi geliyor ne sıcak olabiliyorum kendisine.Ne yapıcam bilmiyorum bende hata varsa söyleyin.Cinsellik çok önemli evet ama bende bilmedigim bir konuda kusura bakmayın ama kendi kendime yaptırmaya çalışıyorum resmen.tek taraflı nereye kadar.Karşıma aldım konustum kesinlikle kendinde kusur görmüyor.benim tek sıkıntılı.Hatta o cinsellik yok diye iyi yönlerimi görmeye çalışarak aynı evde yaşıyormuş buna şükretmem gerekmiş.Bu durumu es geçiyor resmen.ne olcak böyle bilmiyorum.Evlilikten hiç zevk almıyorm.Bazen instagramda gelin damat resimleri görüyorum resmen içim gidiyor.Hiç evlenmemişim yada bi bataklığın içinde gibi hissediyorum kendimi.Boğuluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?