Eşimden soğuyorum

Isis19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2020
1.021
445
123
2 senelik e liyim derdimi kisaca anlatmaya calisayim 2 senedir guzel hic bir animiz yok sabah kalkar ise gider isten zamaninda gelmesi istisnadir genelde arkadaslariyladir,kahvededir vardir bir isi yani eve gelincede telefon elinde yemegini yer telefon elinde dinlenir telefon elinde yatar uyuyakalir abartisiz bu izlersek arada film izleriz ondada uyuyakalir kahve yaparim hani iki konusalim muhabbet edelim diye yok telefonda oyun oynar aksam birakir evde beni kahveye arkadaslarina gider gece yarisi gelir ben hadi gezelim derim yorgun olur ufak bir ameliyat gecirdim disten onemsiz birsey ama yuzum sisti biraz olsun ilgilenebilirdi cumartesi oglene kadar calisiyor aksam 8 de geldi eve birde seni ozledim diyor bisey istermisi diyor dalga gecer gibi kari koca falan deg artik iyice zorunlu ev arkadasi olduk sanki

Siz bu esnada hep evde misiniz? Eğer çalışmıyorsanız çok daha büyük yalnızlık çekiyorsunuz demektir.
Valla böyle hayat geçmez. Evin çalışanı gibi muamele görüyorsunuz resmen. Çamaşırlarını yıkayıp, önüne yemek koyuyorsunuz. Etkileşim sıfır. Ciddi bir konuşma yapmanızın vakti gelmiş.

2 senelik e liyim derdimi kisaca anlatmaya calisayim 2 senedir guzel hic bir animiz yok sabah kalkar ise gider isten zamaninda gelmesi istisnadir genelde arkadaslariyladir,kahvededir vardir bir isi yani eve gelincede telefon elinde yemegini yer telefon elinde dinlenir telefon elinde yatar uyuyakalir abartisiz bu izlersek arada film izleriz ondada uyuyakalir kahve yaparim hani iki konusalim muhabbet edelim diye yok telefonda oyun oynar aksam birakir evde beni kahveye arkadaslarina gider gece yarisi gelir ben hadi gezelim derim yorgun olur ufak bir ameliyat gecirdim disten onemsiz birsey ama yuzum sisti biraz olsun ilgilenebilirdi cumartesi oglene kadar calisiyor aksam 8 de geldi eve birde seni ozledim diyor bisey istermisi diyor dalga gecer gibi kari koca falan deg artik iyice zorunlu ev arkadasi olduk sanki

Zaten karı koca olsanız bunları eşinizle konuşabiliyor olurdunuz ve bize eşimden soğuyorum demek yerine bunu eşinize söylerdiniz.

Oturup konuşun açık açık rahatsz olduğunuzu belirtin, yok halen duzelmezse maalesef yollari ayirmaktan başka seçenek görünmüyor.
Hayatinizi mahvetmeyin böyle biri ile.
Konustum bir kac hafta duzeluyor sonra yine ayni bende sorun buluyor ben iyi davranmiyormusum evde ona karisiyormusum ondan gidiyormus

Zaten karı koca olsanız bunları eşinizle konuşabiliyor olurdunuz ve bize eşimden soğuyorum demek yerine bunu eşinize söylerdiniz.
Soyledim zaten bir kezde degil kac kez yoksa hic konusmadan buraya yazmanin hic bir anlami yok siz birsey yapin diye degil kimseyle paylasamadigim icin icimi dokmeye yazdim ben

2 senelik e liyim derdimi kisaca anlatmaya calisayim 2 senedir guzel hic bir animiz yok sabah kalkar ise gider isten zamaninda gelmesi istisnadir genelde arkadaslariyladir,kahvededir vardir bir isi yani eve gelincede telefon elinde yemegini yer telefon elinde dinlenir telefon elinde yatar uyuyakalir abartisiz bu izlersek arada film izleriz ondada uyuyakalir kahve yaparim hani iki konusalim muhabbet edelim diye yok telefonda oyun oynar aksam birakir evde beni kahveye arkadaslarina gider gece yarisi gelir ben hadi gezelim derim yorgun olur ufak bir ameliyat gecirdim disten onemsiz birsey ama yuzum sisti biraz olsun ilgilenebilirdi cumartesi oglene kadar calisiyor aksam 8 de geldi eve birde seni ozledim diyor bisey istermisi diyor dalga gecer gibi kari koca falan deg artik iyice zorunlu ev arkadasi olduk san

Sevmeyerek mi evlendiniz neden böyle davranıyor eşiniz soğumakta haklısınız ilgi alakası yok

Eee yani böyle bir adamla doğru dürüst cinsel hayatınız da yoktur. Adam konuşmakla da düzelmiyor anladığım kadarıyla. Çocuğunuz var mı? Çalışıyor musunuz?

Siz bu esnada hep evde misiniz? Eğer çalışmıyorsanız çok daha büyük yalnızlık çekiyorsunuz demektir.
Valla böyle hayat geçmez. Evin çalışanı gibi muamele görüyorsunuz resmen. Çamaşırlarını yıkayıp, önüne yemek koyuyorsunuz. Etkileşim sıfır. Ciddi bir konuşma yapmanızın vakti gelmiş.
Calismiyorum maalesef dediginiz gibi cok yalniz hissediyorum kendimi bu yuzden is ariyorum onuda begenmiyor

Gerçekten bitmesi gereken bir ilişki
Onun gözünde Sadece objesiniz belli ki

nasıl tanıştınız?evlenmeye nasıl karar verdiniz?insanlar genelde evlenmeden önce kendilerini belli ediyorlar aslında.birde gördüğüm kadarıyla evlilklerin bir çoğunda erkekler böyle..hep kadınlara iş düşüyor..ilgi alaka temizlik güler yüz sabır hep kadından bekleniyor..belliki eşinizde böyle yetiştilmiş,umarım değişir ve sizi mutlu eder

Calismiyorum maalesef dediginiz gibi cok yalniz hissediyorum kendimi bu yuzden is ariyorum onuda begenmiyor
Onun beğenmesi şart mı? Madem öyle yalnız bırakmayacaktı sizi. Niye hala onay bekliyorsunuz ki? Evde tek başınıza kafayı sıyırmanız umrunda olmuyor da çalışmak istediğiniz mi umrunda oluyor?

Sevmeyerek mi evlendiniz neden böyle davranıyor eşiniz soğumakta haklısınız ilgi alakası yok
Uzun sure sevgiliydik severek evlendik sorsan hala cok seviyor beni ama gerisi yok lafta sadece tamam iyi biri evine bakiyor bana bir zarari yok ama birseyler paylasamadigim biriyle evli gibide degilim artik ne ozleyebiliyorum ne merak edebiliyorum telefona cikiyorsa acmiyordum gec kalicaktir arkadaslariyladir biliyorum basina birseymi feldi diye merak bile edemiyorum

Konustum bir kac hafta duzeluyor sonra yine ayni bende sorun buluyor ben iyi davranmiyormusum evde ona karisiyormusum ondan gidiyormus
Bu erkeklerin sen kötü davranıyorsun ben gidiyorum demesi ne zaman biter ki anlayamıyorum. Sizde gidin madem sende bana kötü davranıyorsun kendimi evli gibi değilde ev arkadaşınmış gibi hissediyorum daha fazla devam edemem diyip.

Uzun sure sevgiliydik severek evlendik sorsan hala cok seviyor beni ama gerisi yok lafta sadece tamam iyi biri evine bakiyor bana bir zarari yok ama birseyler paylasamadigim biriyle evli gibide degilim artik ne ozleyebiliyorum ne merak edebiliyorum telefona cikiyorsa acmiyordum gec kalicaktir arkadaslariyladir biliyorum basina birseymi feldi diye merak bile edemiyorum
Bi terapiste gitseniz belki iyi gelir

nasıl tanıştınız?evlenmeye nasıl karar verdiniz?insanlar genelde evlenmeden önce kendilerini belli ediyorlar aslında.birde gördüğüm kadarıyla evlilklerin bir çoğunda erkekler böyle..hep kadınlara iş düşüyor..ilgi alaka temizlik güler yüz sabır hep kadından bekleniyor..belliki eşinizde böyle yetiştilmiş,umarım değişir ve sizi mutlu eder
Biz arkadas araciligiyla tanistik sayilir sonra sevgili olduk evlenme durumu biraz benm ailemin israriyla oldu 8 senedir tanisiyoruz babam artik yeter karar verin deyince evlenelim dedik

Çok rahatsız edici bir durum. İlk evlendiğimiz yıl ben ölçüyü bazen kaçırıyordum. Uzaktan ilişki yürütüp evlendik hani hafta sonu bize kalsın derdi. Bir ara üç hafta üst üste arkadaşlarla çıktım dışarı orda patlak verdi . Sonra zaten ben kendimi çektim daha dikkat eder oldum. 5 yıllık evliyiz. Sonra o bir ara 3. Yılımızda eşin gibi kahve muhabbeti çıkardı ki çok eleştirdiği bir durumdu. Gittiği arkadaşlari benimde mesai arkadaşları eşli görüştüğümüz insanlar hani orda sorun yok ama ihmal etmeye başladı beni. Bebeğimiz yoktu yabancı memleket kimsemiz yok o zaman onu anladım ilk yıl benim yaptığım hele evlendiğimiz ilk zamanlarda yersizmis. Sonra konuştuk tartıştık sen rahatsız oluyordun şimdi aynısını yapıyorsun. Tek kalıyorum haftada iki gün oraya birgün maça çok oluyor falan filan neyse hız kestik😅 ama diğer noktalarda aynı şey yok çok fena kavga ederdim boşanmayi bile citlatirdim.

Onun beğenmesi şart mı? Madem öyle yalnız bırakmayacaktı sizi. Niye hala onay bekliyorsunuz ki? Evde tek başınıza kafayı sıyırmanız umrunda olmuyor da çalışmak istediğiniz mi umrunda oluyor?
Sart degil ama sonra daha cok huzursuzluk cikarir diye korkuyorum aslinda

Back
X