Eşimden soğuyorum

Ben yapi olarak gezelim konusalm gunlerimiz dolu dolu gecsin istiyorum o benim tam tersim evde yatip dinleneyim dusuncesinde bunu anlayabiliyorum ama konu arkadaslari olunca kosa kosa gitmesini anlayamiyorum sevgi konusunda sevdigini dusunuyorum bir cok konuda benden daha yapici ancak evde yok gibi uyusun arkadaslariyla gitsin telefonda oyun oynasin bu sekilde beraber yaptigimiz en buyuk aktivite oturup film izlemek buda beni cok sıkıyor

cinsel hayat nasıl önce bir onu sorayım?
ikincisi bu adama zaten çocuk yapmayın özellikle dikkatli olun.
sana boş konuşuyorsun diyen de kahvede takılan tip. pehh yani.
ne olursa olsun işe girmelisin önerim bu.
önce bir işe gir, spora yazıl. ve bağımsız planlar yapmaya başla bunları da özellikle süslenip püslenip yap. baya da bir neşeli ve mutlu ol bunları yaparken asla onunla alakalı beklentiye girme ve söylenme adamı hayatından bir çıkar. afallayacak görürsün.

2 yılda girmiş araya soğukluk oturup açık açık konuşun olmayacaksa da yolun basindasiniz

Ben yapi olarak gezelim konusalm gunlerimiz dolu dolu gecsin istiyorum o benim tam tersim evde yatip dinleneyim dusuncesinde bunu anlayabiliyorum ama konu arkadaslari olunca kosa kosa gitmesini anlayamiyorum sevgi konusunda sevdigini dusunuyorum bir cok konuda benden daha yapici ancak evde yok gibi uyusun arkadaslariyla gitsin telefonda oyun oynasin bu sekilde beraber yaptigimiz en buyuk aktivite oturup film izlemek buda beni cok sıkıyor

Konuştuğunuzda bir fark olmuyor mu?

Bence bir şey demeden sizde çıkın giyinin kuşanın ve bunu çok sık yapın annenize falan değil arkadaşlarınızla cafeye yemeğe falan, sorarsa canım sıkılıyor tekken deyin. Senin yüzünden diye suçlamayın oturup kendi düşünsün gerisinde yatan şeyi. Alışmış her koşulda evdesiniz. Sizi ararsa hemen ulaşılır olmayın. Ve cinsel olarak çok istekli olmayın geri çekin kendinizi.. Siz bırakıp gitme korkusu yaşatmamışsınız onu yaşayınca ayrılmaz peşinizden..

Böyle o kadar çok erkek var ki. Muhtemelen bekar hayatı da böyleydi kendi ailesindense arkadaşlarıyla vakit geçiriyordu. Ailesini hep ikinci plana atıyordu. O ortam cazip geliyor Şimdi sizle evlenmiş diye o ortamı geride bırakamıyorlar. Bence bu da bağımlılık. Bu yüzden evliliğine adapte olamıyor. İlgisiz ailelerin şımarık çocukları bunlar. Çözüm olarak ya o ortamı terk ediceksiniz onu arkadaşlarından o kahveden koparacaksanız bu kolay değil tabi ki. Ya da büyük bi kavga koparacaksınız ayrılma korkusu yaşayacak ve düzeltmek için çabalayacak ya da aile terapisine gideceksiniz bunun bir sorun olduğunu böyle evlilik olmayacağını sen defalrca anlatsan bile bir uzmandan duymakla aynı olmaz. Zaten kabullenirse sorunu çözmek için birşeyler yapar. O bütün enerjisini arkadaşlarıyla harcayınca sana birşey kalmıyor onun hayatı renkli işi var arkadaşları var kahveye gidiyor bir ortamı var. Sen yalnızsın. Kendi hanımını ihmal etmemeli.

2 senelik e liyim derdimi kisaca anlatmaya calisayim 2 senedir guzel hic bir animiz yok sabah kalkar ise gider isten zamaninda gelmesi istisnadir genelde arkadaslariyladir,kahvededir vardir bir isi yani eve gelincede telefon elinde yemegini yer telefon elinde dinlenir telefon elinde yatar uyuyakalir abartisiz bu izlersek arada film izleriz ondada uyuyakalir kahve yaparim hani iki konusalim muhabbet edelim diye yok telefonda oyun oynar aksam birakir evde beni kahveye arkadaslarina gider gece yarisi gelir ben hadi gezelim derim yorgun olur ufak bir ameliyat gecirdim disten onemsiz birsey ama yuzum sisti biraz olsun ilgilenebilirdi cumartesi oglene kadar calisiyor aksam 8 de geldi eve birde seni ozledim diyor bisey istermisi diyor dalga gecer gibi kari koca falan deg artik iyice zorunlu ev arkadasi olduk sanki
Sende calis. Gez toz. Gor bak napacak😬

Böyle o kadar çok erkek var ki. Muhtemelen bekar hayatı da böyleydi kendi ailesindense arkadaşlarıyla vakit geçiriyordu. Ailesini hep ikinci plana atıyordu. O ortam cazip geliyor Şimdi sizle evlenmiş diye o ortamı geride bırakamıyorlar. Bence bu da bağımlılık. Bu yüzden evliliğine adapte olamıyor. İlgisiz ailelerin şımarık çocukları bunlar. Çözüm olarak ya o ortamı terk ediceksiniz onu arkadaşlarından o kahveden koparacaksanız bu kolay değil tabi ki. Ya da büyük bi kavga koparacaksınız ayrılma korkusu yaşayacak ve düzeltmek için çabalayacak ya da aile terapisine gideceksiniz bunun bir sorun olduğunu böyle evlilik olmayacağını sen defalrca anlatsan bile bir uzmandan duymakla aynı olmaz. Zaten kabullenirse sorunu çözmek için birşeyler yapar. O bütün enerjisini arkadaşlarıyla harcayınca sana birşey kalmıyor onun hayatı renkli işi var arkadaşları var kahveye gidiyor bir ortamı var. Sen yalnızsın. Kendi hanımını ihmal etmemeli.
Evlenmeden once nerdeyse hergun beraberdik calisiyordum kac olursa olsun o alirdi isten beni yarim saat bile olsa gorusmeden durmazdi simdi beraber alisveris disinda disari cikmiyoruz cok kez tartistik bu konuyu bazen hak veriyor bazen kendini hakli goruyor

cinsel hayat nasıl önce bir onu sorayım?
ikincisi bu adama zaten çocuk yapmayın özellikle dikkatli olun.
sana boş konuşuyorsun diyen de kahvede takılan tip. pehh yani.
ne olursa olsun işe girmelisin önerim bu.
önce bir işe gir, spora yazıl. ve bağımsız planlar yapmaya başla bunları da özellikle süslenip püslenip yap. baya da bir neşeli ve mutlu ol bunları yaparken asla onunla alakalı beklentiye girme ve söylenme adamı hayatından bir çıkar. afallayacak görürsün.
Cinsellik ayda 1 -2 ama bunun altinda yatan hormonal sebepler varmis suan birazda ona yoruyorum bu hallerini aslinda

2 yılda girmiş araya soğukluk oturup açık açık konuşun olmayacaksa da yolun basindasiniz
Soguklukmu bilmiyorum yani yaninda dur butun gun sarilsin yatsin ama ben oyle değilim oturmayi durmayi sevmiyorum gezelim dolasalim istiyorum

Bazen hak veriyor hatta bazen kendisi diyor sana zaman ayiramiyorum diye ama bazende kendini hakli goruyor ben butun gun calisoyorum kendime zaman ayiramiyorum diyor

Peki siz onun anlattıklarına hak veriyor musunuz?

Evlenmeden once nerdeyse hergun beraberdik calisiyordum kac olursa olsun o alirdi isten beni yarim saat bile olsa gorusmeden durmazdi simdi beraber alisveris disinda disari cikmiyoruz cok kez tartistik bu konuyu bazen hak veriyor bazen kendini hakli goruyor
Diğer msjlarıda okudum. Sanki eşiniz evde mutlu değil gibi. Siz birşeyler bekliyorsunuz. O bunları karşılayamamanın altında eziliyor ve evden kaçıyor gibi geldi bana. Çok mu şikayet ediyorsunuz evde. Bu onu boğmuş olabilir.

Son düzenleme:
Diğer msjlarıda okudum. Sanki eşiniz evde mutlu değil gibi. Siz birşeyler bekliyorsunuz. O bunları karşılayamamanın altında eziliyor ve evden kaçıyor gibi geldi bana. Çok mu şikayet ediyorsunuz evde. Bu onu boğmuş olabilir.
Etmiyorum dersem yalan soylemis olurum ozellikle ilk zamanlar cok sorun yasadik bu konuda ikimizde tek cocuguz o alismis suyu yemegi herseyi ayagina gelsin cikarip attigini toplayip yerlestirecek insan olsun benden bekledi bende kizinca laf soyleyince tartistik cok simdi yeni yeni bunu degistirmeye basladi simdi okadar takilmamaya calisiyorum bende

Peki siz onun anlattıklarına hak veriyor musunuz?
Yorgun olmasina hak veriyorum ve arkadaslariyla gorusebilir ben bunu sorun yapmiyorum sadece surekli olmaz benim istedigim haftada iki gun git arkadaslarinla gorus 1 gun en azindan benim istedigim olsun haftaici de dinlen madem yorgunsun bu ama o bile onun icin cok zor savunmasi su pazar gunum var tek butun gun dinlenecegim sende o gun gezmek istiyorsun diyor

Hiç kız arkadaşın yok mu? Kardeşin, kuzenin vs.
Eşinin dışarıda olduğu akşamlar sende plan yap
Kahve içmeye, sinemaya, konsere
Pazar günü çıkmak istemiyorsa sen plan yap, çık dışarı
Hiç bir şey yapamazsan AVM dolaş
Hayırdır derse onun bahanelerini kullan
Konuşmayla anlamayana yaptırım şart, başka yolu yok
Yeni evlisin maden şimdiden toparla bir şeyleri, alışkanlığa dönüşmesin
Baktın yola geliyor, uzlaşma istiyor plan yapın
haftada kaç gün ayrı ayrı dışarı çıkacaksınız,
hangi günler birlikte gezeceksiniz,
pazar günleri dinlenecek misiniz, gezecek misiniz vs vs

Soyledim zaten bir kezde degil kac kez yoksa hic konusmadan buraya yazmanin hic bir anlami yok siz birsey yapin diye degil kimseyle paylasamadigim icin icimi dokmeye yazdim ben
cinsel hayatınız nasıl peki?
dediği gibi evde gerçekten karışıyor musunuz?
arkadaşınız sosyal çevreniz yok mu
misilleme tarzında o gezerken sizde gezseniz

Etmiyorum dersem yalan soylemis olurum ozellikle ilk zamanlar cok sorun yasadik bu konuda ikimizde tek cocuguz o alismis suyu yemegi herseyi ayagina gelsin cikarip attigini toplayip yerlestirecek insan olsun benden bekledi bende kizinca laf soyleyince tartistik cok simdi yeni yeni bunu degistirmeye basladi simdi okadar takilmamaya calisiyorum bende
Sorunları gördüğünde 3 tane söyleme 1 tane söyle aşama aşama basitten zora doğru mesela çamaşırını kirli sepetine atması basit bir eylem ama sen hasta olduğunda sana ilaç alması vs ileri bir eylem. İlk başta dediğim gibi ilgisiz ailelerin şımarık çocukları malesef kendisinin bir yetişkin olduğu gerçeği zamanla oturacak. Şuan evin ona cazip gelmesi için çabala aranız iyice sıcak oldyktan sonra sorunları dile getir üst üste negatiflik iyice iter.

cinsel hayatınız nasıl peki?
dediği gibi evde gerçekten karışıyor musunuz?
arkadaşınız sosyal çevreniz yok mu
misilleme tarzında o gezerken sizde gezseniz
Cinsellik ayda 1-2 onun nedenide ondaki hormon eksikligi sanirim cunku kan tahlilleri yapildi polaktin enzimi fazlaymis doktora gidip gostermedi daha tahlili o yuzden emin degilim arkadaslarim var ancak geneli cocuk sahibi cok sik gorusemiyoruz firsat buldukca cikiyoruz

Back
X