Eşimden soğuyorum

2 senelik e liyim derdimi kisaca anlatmaya calisayim 2 senedir guzel hic bir animiz yok sabah kalkar ise gider isten zamaninda gelmesi istisnadir genelde arkadaslariyladir,kahvededir vardir bir isi yani eve gelincede telefon elinde yemegini yer telefon elinde dinlenir telefon elinde yatar uyuyakalir abartisiz bu izlersek arada film izleriz ondada uyuyakalir kahve yaparim hani iki konusalim muhabbet edelim diye yok telefonda oyun oynar aksam birakir evde beni kahveye arkadaslarina gider gece yarisi gelir ben hadi gezelim derim yorgun olur ufak bir ameliyat gecirdim disten onemsiz birsey ama yuzum sisti biraz olsun ilgilenebilirdi cumartesi oglene kadar calisiyor aksam 8 de geldi eve birde seni ozledim diyor bisey istermisi diyor dalga gecer gibi kari koca falan deg artik iyice zorunlu ev arkadasi olduk sanki
Peki ilgi beklentinizi söylenmek şeklinde mi yapıyorsunuz, yoksa gayet sıcak şekilde yaklaştığınızda ters tepki görüyor ya da umursanmıyor musunuz?

İkisi arasındaki fark önemli. Siz de sürekli şikayet eden bir üsluptaysanız, siz de eşinize itici geliyor olabilirsiniz. Durum şayet böyleyse kolay.

Tutum değişikliğine gitmede ilk adımı atan olursunuz. Sonrasında, aranızdaki enerjinin türü negatiften pozitife evrileceği için bir anda sihirli değnek değmişçesine güzel bir ilişkiye sahip olursunuz.

Ha yok ben zaten ilgiliyim, naziğim, hoş tutarım ama o bunları görmez ya da görse de tersler diyorsanız. O zaman işte sorun büyük, onun üzerine ne yapacağınızı kabulleneceğinizi mi yoksa yol ayrımına mı gideceğinizi düşünürsünüz.

Peki ilgi beklentinizi söylenmek şeklinde mi yapıyorsunuz, yoksa gayet sıcak şekilde yaklaştığınızda ters tepki görüyor ya da umursanmıyor musunuz?

İkisi arasındaki fark önemli. Siz de sürekli şikayet eden bir üsluptaysanız, siz de eşinize itici geliyor olabilirsiniz. Durum şayet böyleyse kolay.

Tutum değişikliğine gitmede ilk adımı atan olursunuz. Sonrasında, aranızdaki enerjinin türü negatiften pozitife evrileceği için bir anda sihirli değnek değmişçesine güzel bir ilişkiye sahip olursunuz.

Ha yok ben zaten ilgiliyim, naziğim, hoş tutarım ama o bunları görmez ya da görse de tersler diyorsanız. O zaman işte sorun büyük, onun üzerine ne yapacağınızı kabulleneceğinizi mi yoksa yol ayrımına mı gideceğinizi düşünürsünüz.
Soyle ki ben biraz takintiliyim hersey duzenli olsun oda aktif olsun ilgili olsun istiyorum olmayincada moralim bozuluyor yuzum dusuyor oda bunu farkediyor yine ne var diye tartisma cikiyor o daha cok evde yatip uyumak dinlenmek istiyor surekli beklenti icinde oldugumu dusunuyor haksiz degil ama oda biraksam kolay kolay hadi sunu yapalim demez soyledigine gore ben sogutuyormusum kendimden onu

Esra ezmecinim kitaplarını okumanızı ısrarla tavsiye ederim. Hepsini önemli yerlerin altını çizerek okuyun balöucu kitaplarınız olacak ve eşiniz bambaşka biri olacak. Denemekten zarar gelmez 😉

Esra Ezmeci'nin kitaplarını okumanızı ısrarla tavsiye ederim. Hepsini önemli yerlerin altını çizerek okuyun başucu kitaplarınız olacak ve eşiniz bambaşka biri olacak. Denemekten zarar gelmez 😉

Yol yakınken çift terapisi alabilirsiniz ama yok olmuyorsa çocuk vs olmadan ayrılmak inanın en güzeli. Çünkü ciddi bir sorun yok gibi göstermesi bile sorun aslında ve düzelmeyecekse asla düzelmiyor. Hatta yıllar ilerledikçe hediye çok daha sıkıntılı bir duruma dönüşüyor. En güzeli çözüm için bir adım atıp profesyonel yardım almak ve sonrasında da olmuyorsa zor da olsa bitirmek.

Valla hep şikayet ediyoruz da hepsi aynı be.. Benimki ilgi gösteriyor diyen varsa 1 yıldan sonra kıymetini bilin. Nesli tükendi 😒🙄

Merhaba öncelikle eşinizi yargılamayı bırakın özellikle gece gece uyurken ona güzel enerji gönderin mesela sevgi enerjisi çocukla alakalı kısımda sizi etkiliyor olabilir bunu açıkça konuşun insan sevgiyle var olur özgür bırakın önce bir kendinizi kontrol edin bu konularda siz de neler değişti eşinize anne mi oldunuz eş mi öğretmen mi oldunuz dost mu önemli şeyler

Kahve ne ola ki🤔kıraathane falan mı bu zamanda hala kahvede takılan adamlar var mı yav.cag teknoloji cgı kahvede ne yapıyorlar sabahtn aksama kdr.ben kucukken vardı okula ne zaman gitsem sabahın 6sında dayılar otururdu kahvede aksam okuldan çıkardım hala aynı kısıler yer bile degşştirmeden oturuyorlardı ne var bu kahvalerde bukadar butun gun Bos Bos sapık gibi geleni geceni izliyorlar kahvenın onunden gecmeye utanırdık 50 yasında dayılar izlerdi diye

2 senelik e liyim derdimi kisaca anlatmaya calisayim 2 senedir guzel hic bir animiz yok sabah kalkar ise gider isten zamaninda gelmesi istisnadir genelde arkadaslariyladir,kahvededir vardir bir isi yani eve gelincede telefon elinde yemegini yer telefon elinde dinlenir telefon elinde yatar uyuyakalir abartisiz bu izlersek arada film izleriz ondada uyuyakalir kahve yaparim hani iki konusalim muhabbet edelim diye yok telefonda oyun oynar aksam birakir evde beni kahveye arkadaslarina gider gece yarisi gelir ben hadi gezelim derim yorgun olur ufak bir ameliyat gecirdim disten onemsiz birsey ama yuzum sisti biraz olsun ilgilenebilirdi cumartesi oglene kadar calisiyor aksam 8 de geldi eve birde seni ozledim diyor bisey istermisi diyor dalga gecer gibi kari koca falan deg artik iyice zorunlu ev arkadasi olduk sanki
Evlenmeden önce nasıldı?

Calismiyorum maalesef dediginiz gibi cok yalniz hissediyorum kendimi bu yuzden is ariyorum onuda begenmiyor
Sakın o adamdan çocuk yapma!belki bunu söylemekte geç kaldım ama çocuk olunca daha ilgisiz alakasız oluyorlar

Back
X