Eşimden soğuyorum

Eşiniz muhtemelen narsist hem yapıp hem üste çıkanlardan çocuğunuz var mı , bahsi geçmedi ya da gözümden kaçmış olabilir. Eşinizle güzelce konuşun konuşamıyorsanız mektup yazın beklentilerinizi yaın suçlamadan olsa sevinirim yapsak mutlu oluruz tarzında bir iletişim dili kullanın yine sizi dikkate almıyorsa ciddi bir derse ihtiyacı var demektir. Narsistlerle nasıl yaşanır konusunu araştırın..
Oda beni narsistlikle sucluyor 🤔bencilmisim konusunca yeri geliyor haklisin tamam diyor dogru soyluyosun dikkat edicem diyor ama degisen pek birsey yok cocuk yok istiyordum ancak olmuyor

Kahveye giden tipler zamanla kumarda oynar hiç başedemez hale gelirsiniz.Öncelikle kahveye gitmesine bir sınırlandırma getirmeniz gerekli diyeceğim ama... .ya aslında eşinizin düzeleceğine pek ihtimal vermiyorum ya göz yumacaksınız yada boşanacaksınız başka yolu pek yok gibi.Çocuk olmaması sizin için artı bunuda unutmayın

Konu başlığınız verdiğiniz cevaplar aynı benim evliliğime benziyor. Bizde böyleydik sizi o kadar iyi anlıyorum ki hırsımdan az göz yaşı dökmedim o zamanlar. Sonra araya adil olacağına inandığımız birini soktuk eşimde konuştu bende sözler verildi sözler tutuldu üzerinden kaç ay geçti bu sözleşmenin ve hamdolsun şuan gayet iyiyiz inşaat sizin de düzelir 🤲🏼🤲🏼

Evlendiğinizden beri böyle mi? Eğer öyleyse yapısı bu, değilse başka bir problem var. Ama sonuçta çekilecek gibi değil. Açıkca konuşun bence. Bir psikolog, "kadınlar ilgiden erkekler övgüden beslenir" diyor. İlgi olmazsa biz kadınlar mutlu olamayız.

2 senelik e liyim derdimi kisaca anlatmaya calisayim 2 senedir guzel hic bir animiz yok sabah kalkar ise gider isten zamaninda gelmesi istisnadir genelde arkadaslariyladir,kahvededir vardir bir isi yani eve gelincede telefon elinde yemegini yer telefon elinde dinlenir telefon elinde yatar uyuyakalir abartisiz bu izlersek arada film izleriz ondada uyuyakalir kahve yaparim hani iki konusalim muhabbet edelim diye yok telefonda oyun oynar aksam birakir evde beni kahveye arkadaslarina gider gece yarisi gelir ben hadi gezelim derim yorgun olur ufak bir ameliyat gecirdim disten onemsiz birsey ama yuzum sisti biraz olsun ilgilenebilirdi cumartesi oglene kadar calisiyor aksam 8 de geldi eve birde seni ozledim diyor bisey istermisi diyor dalga gecer gibi kari koca falan deg artik iyice zorunlu ev arkadasi olduk sanki
Nasil evlendiniz başta nasildi

Yazdıklarınızı hayretle okuyorum . Benim başımda da aynı sorunlar vardı. Evlenmeden önce uzun süre uzaktan uzağa görüştük severek evlendik. Onun yaşadığı şehre yerleştim. Sonrasinda ayni sizin yasadiklariniz yasamaya basladim. Aslında öğretmenim ve evlenmeden önce mesleğimi yapıyordum ama evlenince çalışmamı istemedi. Ögretmenlik disinda da cok is baktim ama onaylamadi. Calismayi cok istiyordum ama bir turlu is begenmiyor yada bana parayami ihtiyacin var senin hayat garantin benim hayatinin en buyuk sansi benim diyordu (ki asgari ucretle calisiyordu ve zengin biri degildi) Bende evde sıkılıyorum bunalıyorum dışarı da çıkmıyoruz bu şehirde kimsem yok sende benimle ilgilenmiyorsun birlikte vakit gecirelim diyordum bana benimle ilgilenmemek icin spora git yürüyüşe cık vs diyordu ama çok yalnızdım hep bir bahanesi vardı bende aman evliliğimiz bozulmasın tartisma cikmasin diye susuyordum sonra cocuk istemeye başladı. Bende yüksek lisans hazirligindaydim herşeyim tamam bir tek baş vuru kalmıştı. Hamile kaldığımı öğrendim onada başvuru yapamadım bu kez çocuğa kim bakacak sorunu oldu başvuru yapmadım vs vs hamileligim de ilgilenmedi doğumdan sonra ilgilenmedi hep elinde bi telefon özellikle kızım doğduktan sonra lohusaliktan itibaren hakaret küfür şiddet sürekli aşağılama vs şuan kızım 3 yaşında doğduğundan beri düzelir düzelir kızımı babasız büyültmeyeyim diye diye durdum ama o çocuk olunca beni bırakamaz diye düşünmüş o yüzden çocuk istemiş
Sonucu yazayım canım
Adam beni aldatıyormuş birlikte görünmeyelim diye disari cıkmıyormuş ben onu terk edemeyeyim kölesi olayim diye calistirmayip üstüne bide çocuk istemiş benden düzelmesi için elimden geleni yaptım olmadı şimdi boşanıyoruz 9 aydır ayrıyız kızım yanimda o kadar mutluyum ki tarifsiz annem kizim ve ben kendi kendimize bakabiliyoruz
Sakın sakın eşinin dediğine kanıp evde oturma hele hele çocuk hiç yapma
Kızım çok kötü etkilendiği için diyorum .
Yazdiklarim derli toplu değil kusura bakmayın ve bu evligimin özeti...

Yazdıklarınızı hayretle okuyorum . Benim başımda da aynı sorunlar vardı. Evlenmeden önce uzun süre uzaktan uzağa görüştük severek evlendik. Onun yaşadığı şehre yerleştim. Sonrasinda ayni sizin yasadiklariniz yasamaya basladim. Aslında öğretmenim ve evlenmeden önce mesleğimi yapıyordum ama evlenince çalışmamı istemedi. Ögretmenlik disinda da cok is baktim ama onaylamadi. Calismayi cok istiyordum ama bir turlu is begenmiyor yada bana parayami ihtiyacin var senin hayat garantin benim hayatinin en buyuk sansi benim diyordu (ki asgari ucretle calisiyordu ve zengin biri degildi) Bende evde sıkılıyorum bunalıyorum dışarı da çıkmıyoruz bu şehirde kimsem yok sende benimle ilgilenmiyorsun birlikte vakit gecirelim diyordum bana benimle ilgilenmemek icin spora git yürüyüşe cık vs diyordu ama çok yalnızdım hep bir bahanesi vardı bende aman evliliğimiz bozulmasın tartisma cikmasin diye susuyordum sonra cocuk istemeye başladı. Bende yüksek lisans hazirligindaydim herşeyim tamam bir tek baş vuru kalmıştı. Hamile kaldığımı öğrendim onada başvuru yapamadım bu kez çocuğa kim bakacak sorunu oldu başvuru yapmadım vs vs hamileligim de ilgilenmedi doğumdan sonra ilgilenmedi hep elinde bi telefon özellikle kızım doğduktan sonra lohusaliktan itibaren hakaret küfür şiddet sürekli aşağılama vs şuan kızım 3 yaşında doğduğundan beri düzelir düzelir kızımı babasız büyültmeyeyim diye diye durdum ama o çocuk olunca beni bırakamaz diye düşünmüş o yüzden çocuk istemiş
Sonucu yazayım canım
Adam beni aldatıyormuş birlikte görünmeyelim diye disari cıkmıyormuş ben onu terk edemeyeyim kölesi olayim diye calistirmayip üstüne bide çocuk istemiş benden düzelmesi için elimden geleni yaptım olmadı şimdi boşanıyoruz 9 aydır ayrıyız kızım yanimda o kadar mutluyum ki tarifsiz annem kizim ve ben kendi kendimize bakabiliyoruz
Sakın sakın eşinin dediğine kanıp evde oturma hele hele çocuk hiç yapma
Kızım çok kötü etkilendiği için diyorum .
Yazdiklarim derli toplu değil kusura bakmayın ve bu evligimin özeti...
Seninle ilgilenmiyorsa başkası olabilir hayatında dikkat etmeni tavsiye ederim

2 senelik e liyim derdimi kisaca anlatmaya calisayim 2 senedir guzel hic bir animiz yok sabah kalkar ise gider isten zamaninda gelmesi istisnadir genelde arkadaslariyladir,kahvededir vardir bir isi yani eve gelincede telefon elinde yemegini yer telefon elinde dinlenir telefon elinde yatar uyuyakalir abartisiz bu izlersek arada film izleriz ondada uyuyakalir kahve yaparim hani iki konusalim muhabbet edelim diye yok telefonda oyun oynar aksam birakir evde beni kahveye arkadaslarina gider gece yarisi gelir ben hadi gezelim derim yorgun olur ufak bir ameliyat gecirdim disten onemsiz birsey ama yuzum sisti biraz olsun ilgilenebilirdi cumartesi oglene kadar calisiyor aksam 8 de geldi eve birde seni ozledim diyor bisey istermisi diyor dalga gecer gibi kari koca falan deg artik iyice zorunlu ev arkadasi olduk sanki
Karşına alıp konuş hepsini söyle sen bu şekilde olsan ben sana aynısını yapsam nasıl hissedersin yerine koy beni de Hastalıkta sağlıkta evet dedik suan beni tek bırakıyorsun de bazen sessiz kalıp onlardan bekliyoruz ama malesf onlar asla anlamıyor

Bazı erkekler akıllı. Siz o evde çalışansınız ama maaşsız. Sizin yaptığınız işleri yapması için yardımcı alıyoruz bizler evimize,hatrı sayılırda maaş veriyoruz. Sizin eşiniz evlilik adı altında bunları bedavaya yaptırıyor ee bide canı isterse sex.. güzel iş valla. Kusura bakmayın ama gerçek bu,yaşadığınız şey evlilik değil. Üzüldüm adınıza..

iş bulun, bulana kadar da siz de gezin dolaşın. arkadaşınız varsa arkadaşlarınızla yoksa tek başınıza. ama ben olsam o eve geldiğinde evde olmazdım artık gezerdim, böyle böyle anlar.

Boşan gitsin seni önemsemeynı seni görmeyeni sende görme hıcbirşey senden kıymetli değildır sen kendıne lazımsın onun emrinin altında degıl kendını ona muhtaç gıbı gorme ne çekmek nede katlanmak zorunda değilsin aranızda karı kocalık kalmamış çocukta yoksa bı dk bıle dusunme

Allahım size yarfım etsin

Adres deiştirin iş deiştirin ortak karar almaniz lazim bence eşinizle orta yol bulup bulundugunuz ev kira ise baska eve tasinin başka iş olabilir kolay deil tabiki ama yenilikler insanin hayatina heyecan katar tatli telaşlar katar die dusunuyorum

Şuan durumlar hala aynımı bilemiyorum ama benim fikrim sizde eşinizin üzerine düşmeyin,beklentiye girmeyin.kendinize oyalanacak bişeyler bulun.çıkın gezin.tabiki tek başına hayat sürecekse insan neden evlenir ama kendimize yetebilmeyide öğrenmeliyiz bence.

Bir suredir yazamadim bu aralar bir sorun yasadigimiz soylenemez esimle firsat buldukca zaman gecirmeye basladik soylediklerimi yapmaya calistigni farkediyorum en azindan bir cabasi var is hala bulamadim malesef ancak uygun bir is bulabilirsem calismak istiyorum

Evliliğimin ilk yıllarında aynı biz.Ben de hep ilgilenilmek değer görmek, romantizm gibi şeyler beklerdim.Ayni sizin gibi evdeydim henüz atanamamistim ve tek odağım eşimdi.Şimdi 16 yıllık evliyim.2 çocuğum ve işim var.Artik bunları sorun etmiyorum.
Erkekler duygularını ifade etmezler,bizim beklediğimiz kadar da ilgi göstermezler.Sana tavsiyem bir an önce iş bul, sosyal ortamların olsun.Yani tek odağın eşin olmasın.Eşin eminim seni çok seviyor.Ama dediğim gibi onlar bizim gibi değiller.Zaten ileride çocuğun da olunca bunları hiç sorun etmeyeceksin.Ama tek takildiğim nokta kahve alışkanlığı.Bence gitsin ama sınırlandırma getir,geç de gelmemeli.
Benden 16 yılın tecrübeleri naçizane 😊

Ama güzelim hem bir dünya sorun var, hem cinsellik yok, zaten ayda 1-2 kere ile çocuk olmaz yani olsa da uzun zaman alır şansa kalır, hem çalışmanı istemiyor kendi isteğinden çok onun isteğine göre iş bulmak zorundasın, hem terapiye gitmek istesen kocanı ikna etmek zorundasın..offff bana daral geldi herşey bir parkur sanki önünde. Uzaktan kendine bir bak bu şekilde nasıl mutlu olursun hep seni kasan bir insanla yanında? Çocuk olsa çocuktan sonra daha beter olur, ben çocukla düzelen bir koca görmedim. sorumluluktan iyice kaçar herşey senin üstüne kalır. Çocuk işi zor hangi bir yanından anlatsam. Çalışma, söylenme, dışarı çıkma deme, evde otur ve mutlu ol bununla. Kocanın istediği bu senden valla böyle nereye kadar. Ailen arkandaysa bence ona anyayı konyayı göstermen gereken bir süreçtesin.

Evliliğimin ilk yıllarında aynı biz.Ben de hep ilgilenilmek değer görmek, romantizm gibi şeyler beklerdim.Ayni sizin gibi evdeydim henüz atanamamistim ve tek odağım eşimdi.Şimdi 16 yıllık evliyim.2 çocuğum ve işim var.Artik bunları sorun etmiyorum.
Erkekler duygularını ifade etmezler,bizim beklediğimiz kadar da ilgi göstermezler.Sana tavsiyem bir an önce iş bul, sosyal ortamların olsun.Yani tek odağın eşin olmasın.Eşin eminim seni çok seviyor.Ama dediğim gibi onlar bizim gibi değiller.Zaten ileride çocuğun da olunca bunları hiç sorun etmeyeceksin.Ama tek takildiğim nokta kahve alışkanlığı.Bence gitsin ama sınırlandırma getir,geç de gelmemeli.
Benden 16 yılın tecrübeleri naçizane 😊
Suan karismiyorum haftada 1-2 gidiyor bana zaman ayirmaya calisiyor hafta sonu gunduz benle zaman gecirip aksam kahveye gitmek icin bonus topluyor😏 pskolojikmi yoksa fizikselmi bilmiyorum ancak genel bir yorgunluk sorunu var belkide cok kavga ettigimiz icin oncesinde suan daha iyi aramiz sevgi konusuna gelince sevmedigini dusunmuyorum ( kavga ederken cok agir konusabiliyorum ) sabretmezdi yani bence suan bir cabasi var benle vakit gecirmek icin umarim daha iyi olur

Back
X