Eşimden soğuyorum..

beyza07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2016
7
4
1
Mrh kızlar, konuşacak kimsem olmadığı için sizlerle paylaşmak istedim. Eşimle ailesi yüzünden sürekli tartışıyoruz. Tamam o kendi çapında haklı olduğu konular vardır ama hep mi ailesi haklı bir kere benim yanımda durmaz mı insan? Gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum. Ailesi düğünde yardım etmedi borcumuz var hala eşimden bir şeyler beklentisindeler üzülüyorum. Haftada bir izin günümüz var arabaları olduğu halde bizim arabamızı kullanıyorlar. Bir iş yapılacak olsun evde bekar erkek var ama eşime yaptırıyorlar. Eşim çok temiz kalpli kimseyi kırmak istemiyor ama beni fazlasıyla üzüyor bu konularda bağırıyor tartışıyoruz hemde büyük bir şekilde. Sizce napmalıyım kızlar bunaldım artık eşim birazda beni görsün benım soylediklerime kulak versin !

Butun sorun kocanda. Kv ye bisey deme!

ne kadar süredir evlisiniz?
Açıkça konuşun, sakin bir şekilde ama.
Kırıldığınız, rahatsız olduğunuz herşeyi tatlı dille anlatmaya çalışın.

7 aydır evliyim eşimin ailesi 60 lı yaşlarda hizmet etmek istiyor haklı olabilir ama vardiyalı çalıştığımız için eşimle birarada olmak istiyorum bende ama hep ailesinde ben evde yalnız..

Eşin kendini kullandırıyor.
Kendi ailesi olduğunu ona hatırlatmalısın.
Sen de onsuz planlar yap.
Çık gez eve geldiğinde anlar durumu.
Ailesiyle yaşasaymış keşke

7 aydır evliyim eşimin ailesi 60 lı yaşlarda hizmet etmek istiyor haklı olabilir ama vardiyalı çalıştığımız için eşimle birarada olmak istiyorum bende ama hep ailesinde ben evde yalnız..

yahu yeni evlisiniz onun yalnız kalmak istemesi lazım.
sizin ailenizde aynı şehirdeyse sizde oraya gidin o evdeyken. Kısasa kısas

Eşin kendini kullandırıyor.
Kendi ailesi olduğunu ona hatırlatmalısın.
Sen de onsuz planlar yap.
Çık gez eve geldiğinde anlar durumu.
Ailesiyle yaşasaymış keşke
seviyorum eşimi, bazen bende niye evlendin evlenmeseydın diyorum

yahu yeni evlisiniz onun yalnız kalmak istemesi lazım.
sizin ailenizde aynı şehirdeyse sizde oraya gidin o evdeyken. Kısasa kısas
Öyle işte balküpü 8-5 çalışıyorum ordan dershaneye gidiyorum 10 da eve geliyorum eşimi göremiyorum zaten ben mecburen onsuz vakit geçiriyorum bir şekilde bunaldm artk..

seviyorum eşimi, bazen niye evlendin evlenmeseydın diyorum

Bu konuyu konuşsanda anlamaz bence.
Sen onsuz planlar yapıp dışarı çıkarsan sorgulaması gerekicek.
Bu sıkıntıları o zaman anlatırsın ve sen olmadığın için bende bunu yapıyorum dersin.

Öyle işte balküpü 8-5 çalışıyorum ordan dershaneye gidiyorum 10 da eve geliyorum eşimi göremiyorum zaten ben mecburen onsuz vakit geçiriyorum bir şekilde bunaldm artk..

çok haklısın.
haftasonlarıda onsuz planlar yap dışarı çık sensiz evde kalsın bir süre. belki anlar hissettiklerini.
yada ciddi bir şekilde konuş içindekileri

Bu konuyu konuşsanda anlamaz bence.
Sen onsuz planlar yapıp dışarı çıkarsan sorgulaması gerekicek.
Bu sıkıntıları o zaman anlatırsın ve sen olmadığın için bende bunu yapıyorum dersin.
8-5 çalısıyorum iş çıkışı dershanye gidiyorum 22:00 de cıkıyorum mecburen bensiz kalıyor zaten ama sorunum o değil onların neden her dediğini yapıyor ben bir adım geride dur deyince ben kötü oluyorum.

sende evde durma eşin olmadığı zaman madem sorarsa sensiz duramıyorum de

malaesef değişmez
kendisi memnun çnk bu durumdan

Eşim çok temiz kalpli kimseyi kırmak istemiyor ama beni fazlasıyla üzüyor bu konularda bağırıyor tartışıyoruz hemde büyük bir şekilde.

ne büyük yaman çelişki. siz o 'kimse' içinde değilsiniz sanırım.

artık gına geldi hödüklerle evli kadınların ama kocam çok iyi diyerek suçu kayınvalideye atmasından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…