eşimden tiksiniyorum :(

sizin gibi güzel insanlar sayesinde dönüyor bu dünya allah banada güç versin tutnmayı naip etsin.korkmuyorum zamna bıraktım hayat böyle sürmez elbette

Allah yardımcınız olsun. Korkmayın boşanın. Çocuklarınızın sizden alınmasına izin vermeyin. Mahkemeye başvurun. Darbı raporlandırın. Hakareti,aşağılamayı,kıskançlığı mahkemede kullanın. Çok rahat maddi manevi tazminat alırsınız. Çocuklarınızla kendinize minik,güzel bir hayat kurarsınız. İkizlere bakmak zor olur ama yeni hayatınızda tek sorununuz o olur :) Bu arada oğlunuzu aramayı bırakmayın lütfen. Mahkemeye başvurun. Adresini vs bulmaya çalışın illa ki bir yolu olmalı, adres bulursanız icra kanalıyla gidip çocuğunuzu alın. Sizin için dua edeceğim. Siz de pes etmeyin ama lütfen boşanın. Bunu söylemek bizlere de zor ama çocuklarınız mutlu büyüsün. Minik evlerinde mutlu anneleriyle büyüsünler. Biz de buradan mutluluğunuza şahit olalım inşallah :)

sizin gibi güzel insanlar sayesinde dönüyor bu dünya allah banada güç versin tutnmayı naip etsin.korkmuyorum zamna bıraktım hayat böyle sürmez elbette

Sadece ikizler için degil ilk evliliginden olan cocugunuda kaybetmiş sayilmazsin bir sürü bununla ilgili kanun var konunu tam okumadim ama inan yapabilecegin birseyler vardir bir avukatla görüş istersen bakalım ne tavsiye edecek allah yardimcin olsun

avukatımla görüştüm tatlım 3 avukatla görüştüm

her zaman bir çıkış yolu vardır ama bazen boşanmak bazı dertlerden kurtulurken yeni dertlerinde başlangıcı oluyor evliliği bitirmek yada devam etmek ikiside cok zor ama ya düzelirse diyorsun bir umut işte boşandıktan sonra kendini suçlamak var gerekli savaşı verdi mi bu yuvayı ben mi yıktım çocuklar için sabır etmeli miydim kolay olmuyor

çok zor bir durum, kabul etmez muhtemelen ama evlilik terapistine gitmeyi önerseniz kocanıza

etmez olur muyum gitmedi zaten

Back
X