- 25 Eylül 2014
- 3.145
- 2.436
- 83
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye koruma kararı vermediler emniyetin koruma kararı vermesi gerekirdi ki olay anında adliyeye sevk oluyor bi terslik var gibi yani o darp alıp savcılığa gitsen bile anında açarlar davayı ki şikayetinden vazgeçsen bile dava düşmüyo eş olduğu için illaki ceza alıyo eşin bu karar da senin çocuklarının ona verilmemesi için en büyük etkendir Allah yardımcın olsunişin içinde şiddet var şikayetçi olsan dava açılır eşin kesinlikle ceza alır sen şikayetçi olmasan bile ve şiddet uygulayan babaya çocuklar verilmez bu kadar korkma
darp raporum var kayıtlarda
çocuklarını nasıl bir ortamda büyütmeyi düşünüyorsun mutlu bir aile mi yoksa her fırsatta hakaret dayak vs şeylerin uygulandığı bir yerde mi bunu sen düşün ki kimseye muhtaç değilsin kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin yani ayrılırsan ve eğer imkanı varsa annen de gelir ilk çocuğunu büyüten bu çocuklar için de sana yardımcı olurasıl merak ettiğim konu sizler benim durumumda olsanız çocuklarınız için devam mı ederdinz yoksa bir noktada koparmıydınız
Sana ben birşey söyleyim mi? Sen o adamdan kurtul bir an önce. Memurum diyorsun işin var gücün var. Paranın yettiği kadar yaşarsın. Dava açarsan mahkeme ikizlerini babaya vermez (sen vermediğin sürece). Parça parça yazıyorsun bizde kopuyoruz. Anladığım kadarıyla ilk eşin ne olursa olsun bu evlilik yürüsün demiş sende boşanayım demişsin ve adam intikam olarak çocuğu kullanmış.asıl merak ettiğim konu sizler benim durumumda olsanız çocuklarınız için devam mı ederdinz yoksa bir noktada koparmıydınız
Hesaplar uymayabilir tabiki. Siz plan yaparsınız kader farklı işler. Öyleyse bundan sonrası önemli. Size açık görüşümü söyleyeyim, tedavi olmadan ilk evliliğinizden olan çocuğunuzun karşısına çıkmayın. O çocuğun psikolojisinide bozarsınız bu şekilde. Belli ki kötü şeyler yaşanmış. Başka şehre niye gittin gibi söyleyenlere katılmıyorum, aynı şehirde olup o çocuğu göstermese daha kötü olurdu. Hiçbir şey için geç diil. 29 yaş çok genç çekmek zorunda deilsin.benim asıl niyetim başka bir yere annemi ve cocugumu alarak yeni bir hayat kurma düşüncesiydi o zamanki borçlarım ve annemin benimle gelmemesi sebebiyle hepsi son buldu.
Mahkeme doğmamış çocuğu babaya vermezve benim şimdiki eşim benim evlat acısı yaşadığımı bilerek birgün benden ayrılırsan çocuklarımla kendime yeni hayat kurarım diyor yok artık öyle bir dünya ölürümd e izin vermem