- 9 Eylül 2013
- 12.073
- 27.798
- 798
dizilerde ki gibi yanı
Öldürme tavsiyemi barışma seksiyle değiştiriyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dizilerde ki gibi yanı
yarın ki kk konusu "kocanı öldür diyen kadınlar"![]()
Arkadasim sabırlı ol inanki bu günler geçecek bir bucuk yillik evliyim bizde severek hemde onlarca zorluk sonucu evlendik. Sana acı veriyor eşini ve kendini böyle gormek biliyorum cunki yaşadım...
Sen ozel ini paylaşmamaya çalış bu donemde pismapişman olacagin şeyler yapma biliyorum kizdiginda tutamıyorstutamıyorsun kendini ama bunu yapmassan sonunuz iyi olmaz... evlilik esittir sabır. Sen onu anla dinle gerekirse tartışma olacagini anlayınca azıcık sus yada başka bir odaya geç farkli seylerle uğraş sakinleş.. . Unutmaki şeytan en çok yeni evlilerle ugrasirrr
Siz bu kadar tahrikle daha çok dayak yersiniz
Karı koca birbirinizden betersiniz çocuk falan yapmayın şakın onu da döversiniz şuursuzca YÖK kolumu tuttu tahrık oldum dövdüm diye
Işe yaraya bilirOldukça etkileyici![]()
E öldür o zaman tamamen sesi kesilir
anlıyorumseni tatlı görünmeye bak eşine.. şeytana uyup evliligini mahv etme derim ben öyle davrandikca esim de adım atmaya başladı ve eskisinden daha çok seviyoruz birbirimizi. Unutma annelerimiz biraz sabırlı olmasaydi bizde olamazdık... kadın erkek esittir tabi şimdi kimse yanlış anlamasin ama biz disi kusuz herşey bizim elimizdeevliligumunuz için çok çok teşekkür ederim çok haklısın beni çok iyi anlamışsınıız gerçekten tutamıyorum fikirlerini dikkate alıcam ❤
Ya da kendim ettim kendim buldumKonu başlığı yanlış. "Ben kocama vurdum o da bana tokat attı" olması gerekiyor.