Eşimden tokat yedim

Kusura bakma ama tek suçlu eşin değil.sen her kavgada bağır çağır vur saldır.. o sana vurunca kocamdan tokat yedim. O da buraya konu açsa karım bana saldırıyor diye.. Allah tan birbirinizi seviyorsunuz bide sevmeseniz maazallah..

Bence sorunu çözmek için yardım alın. Eşinizle düzgün konuşun. Sinirlenince başka şeyler düşünün. Odayı terkedin bi duş alın.

Bi hafta sonumuz var evde otururuz demişsiniz de birbirinize zarar veriyosunuz ne yapacak evde kalıp. . Ayrıca vurmasının önünü de siz açmışsınız maalaesf.

Siz bu kadar tahrikle daha çok dayak yersiniz
Karı koca birbirinizden betersiniz çocuk falan yapmayın şakın onu da döversiniz şuursuzca YÖK kolumu tuttu tahrık oldum dövdüm diye

Arkadasim sabırlı ol inanki bu günler geçecek bir bucuk yillik evliyim bizde severek hemde onlarca zorluk sonucu evlendik. Sana acı veriyor eşini ve kendini böyle gormek biliyorum cunki yaşadım...
Sen ozel ini paylaşmamaya çalış bu donemde pismapişman olacagin şeyler yapma biliyorum kizdiginda tutamıyorstutamıyorsun kendini ama bunu yapmassan sonunuz iyi olmaz... evlilik esittir sabır. Sen onu anla dinle gerekirse tartışma olacagini anlayınca azıcık sus yada başka bir odaya geç farkli seylerle uğraş sakinleş.. . Unutmaki şeytan en çok yeni evlilerle ugrasirrr

Arkadasim sabırlı ol inanki bu günler geçecek bir bucuk yillik evliyim bizde severek hemde onlarca zorluk sonucu evlendik. Sana acı veriyor eşini ve kendini böyle gormek biliyorum cunki yaşadım...
Sen ozel ini paylaşmamaya çalış bu donemde pismapişman olacagin şeyler yapma biliyorum kizdiginda tutamıyorstutamıyorsun kendini ama bunu yapmassan sonunuz iyi olmaz... evlilik esittir sabır. Sen onu anla dinle gerekirse tartışma olacagini anlayınca azıcık sus yada başka bir odaya geç farkli seylerle uğraş sakinleş.. . Unutmaki şeytan en çok yeni evlilerle ugrasirrr

Güzel yorumunuz için çok çok teşekkür ederim çok haklısın beni çok iyi anlamışsınıız gerçekten tutamıyorum fikirlerini dikkate alıcam ❤

bir kadin olarak en nefret ettigim seylerden biridir.bagiran saldiran kadin.birde üstüne vurmak inanamıyorum.güzel güzel konusmak varken.onu yapamiyorsaniz bari susun.kusura bakmayin ama bu sekilde esiniz cok çeker kapıyı gider.sizde cok beklersiniz dönecek diye.bir kadin olarak kocaniza şiddetin normal bisey oldugunu gosteriyorsunuz bu davranisla.oda karsilik veriyor.ikinizde haksizsiniz ama ben kocanizin yerinde olsam sizi cekmezdim..sakin, kendini tatli dille ifade edebilen siddette karşı bir eş bulurdum..esinizde boyle düşünmeye baslamadan kendinize çeki düzen verin bence.nacizane tavsiyem hayat sizin..

:KK200:Aynı şeyleri yaşadığım için anli
evliligumunuz için çok çok teşekkür ederim çok haklısın beni çok iyi anlamışsınıız gerçekten tutamıyorum fikirlerini dikkate alıcam ❤
anlıyorumseni tatlı görünmeye bak eşine.. şeytana uyup evliligini mahv etme derim ben öyle davrandikca esim de adım atmaya başladı ve eskisinden daha çok seviyoruz birbirimizi. Unutma annelerimiz biraz sabırlı olmasaydi bizde olamazdık... kadın erkek esittir tabi şimdi kimse yanlış anlamasin ama biz disi kusuz herşey bizim elimizde:KK200:

Saygi biterse hersey biter. Sevgi de... Siz yavas yavas sayginizi da yitiriyorsunuz. Boyle devam ederse sona dogru gidersiniz. Birbirinize zulum etmeyi birakin. Vurup itmek yerine konusma yolunu secin. Kirmadan dokmeden... insan oldugunuzu unutmadan...

Konu başlığı yanlış. "Ben kocama vurdum o da bana tokat attı" olması gerekiyor.

Normalde tokat attı ya ilk tepkim hemen boşan o iş bir tokatla kalmaz olur ama siz bildiğin işi karşılıklı geliştirmişsiniz.
Bence öfke kontrolü ile ilgili eğitim almalısınız

Kizlar biz insanız herşey olabilir ama güç vermeliyiz bu arkadaşımıza herşeyi yokuşa surmeyelim sabır etsin biraz ılımlı olsun tatlı tatlı konussun herşey düzelecek insallah

Back
X