- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acikcasi kayinvalideme bi ders verme bisey yapma derdinde degilim.bugune kadar hicbir şekilde saygimi bozmadim ve hep guleryuzlu oldum.sadece bu olaydan su dersi cikardim demekki kayinvalidem beni sevmiyormus .bundan sonra bende eski samimiyetimde olamam istesemde yapamam yani bunu .cunku kirginim.kayinvalideme kizacak hesap soracak biride degilim. ben yalnizca esime kizabilirim. o bana deger vermedikce ailesi hic vermez. hersey onda bitiyor. ders almasi gereken yalnızca esim. alacaginida hic zannetmiyorum. hemde hic
İnsan sevgisini nasıl güzel kelimelerle ifade ediyorsa sınırlı ve kizgin anında da düzgün bir üslup kullanabilir.Canım sinirle hepimiz kızınca salak eşşek falan deriz ki bu normaldir nasıl ki aşkımızı sevgimizi sevgi sözcükleriyle anlatıyorsak kızgınlığımızıda farklı kelimelerle anlatıyoruz has tek takıldığım nokta annesinin manyak demesi olmuş en azından o oğlunu uyarabilirdi eşler arasında olur ama kaynana söyleyince zoruna gider insanın
Yapı meselesi canım henüz o kadar sakin olmayı beceremem zamanla belki ha bide çocuk yok olursa farklı olur belkiİnsan sevgisini nasıl güzel kelimelerle ifade ediyorsa sınırlı ve kizgin anında da düzgün bir üslup kullanabilir.
Çocuklarımıza örnek oluyoruz üslubumuzla.
Daha önemlisi kendimize olan saygıyı yitirmemek için -aptal,salak v.b- incitici sözleri insan eşi için de kullanmamalı.
Süründür tabi ki,boşanmak olmaz.
Yaptığı çok ayıp ama.
Al ikisini karşına ve konuş bu kadar mı iki yüzlüsünüz ne düşünüyorsanız açık açık konuşun diye. İkisinin de birbirinden farkı yok ama o annenin yetiştirdiği çocuktan farklı brişey beklenmez iki yüzlülükten başka.
Kafanı dinle bir süre ve bu süreçte ne kadar keyifli olduğunu gözüne sok.keyifsiz olsan da sen keyifli olduğunu göster.