eşimden ve görümcemden nefret ediyorum...çok sinirliyim çok...

feryalcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
373
4
96
Ordu
arkdaşalr eşim beni gecenin bu saatinde sahur vaktinde sinrlerimi hoplattı yrn annesigile iftara çağırdı benim eşim tamm amenna diyecek bi şeyimiz yok ama benim konuşmadığm yüzünü bile görmeye tahammul edemedğim görücemide çağırmış hemde bana sormadan sırf annesi istedi diye o kadar sinirliymi ki yani görümcem çok çirkef bana saldırdı falan eşim de salak pasif yrn ne yapacağımı bilmiyorum ailem yada akrabam olsa bende onları çağırrdım ama kimse yok....çok kötyüm çok...

arkdaşalr eşim beni gecenin bu saatinde sahur vaktinde sinrlerimi hoplattı yrn annesigile iftara çağırdı benim eşim tamm amenna diyecek bi şeyimiz yok ama benim konuşmadığm yüzünü bile görmeye tahammul edemedğim görücemide çağırmış hemde bana sormadan sırf annesi istedi diye o kadar sinirliymi ki yani görümcem çok çirkef bana saldırdı falan eşim de salak pasif yrn ne yapacağımı bilmiyorum ailem yada akrabam olsa bende onları çağırrdım ama kimse yok....çok kötyüm çok...
Benim varsa sana gönderiyim...

ne yapacaksin bu sefer idare et belki gorumcen cirkeflik yapmaz...yaparsa otuttur lafini ama evinde bozma sakin ol baska zaman yaparsin mubarek gun gunaha girme sabirli ol hizmetini yap birsey olursa Allaha havale et tinma bile sinirin gecmezse esinle konusur resmilesirsin opuyorumnanaktan

Sizde yüzüne bakmayın görümcenizin o zaman eşiniz ilgilensin kardeşiyle:kahve:

canım birde eşiyle üç çocuğuyla geliyor annesiğl de 4 kişi bunlar bi yana annmler şehir dışından geldiler geçen ay bırak davet etmek bi 5 dakkika bile uğramdılar benimle konşumuolar diye şimdi gelmeleri tuttu eşim bi kaşık suda boğabilirim...

canım birde eşiyle üç çocuğuyla geliyor annesiğl de 4 kişi bunlar bi yana annmler şehir dışından geldiler geçen ay bırak davet etmek bi 5 dakkika bile uğramdılar benimle konşumuolar diye şimdi gelmeleri tuttu eşim bi kaşık suda boğabilirim...

Evet arkadaşın dediği gibi sabredilebilse güzel olur ama bende bana saldıran bir görümceye bilmiyorum sabredemezdim heralde.Seninle uğraşacağına 3 tane çocuğu varmış onlarla ilgilensin.Ben olsam tavrımı koyardım doğrusu.Ben eşimle evlendim onun kahrını hadi çektim tüm sülalesinin kahrınıda çekeyim yani.

canım benc eonc ebı sakınleş.ve mubarek gunde söyle düşün sne ıftarı ramazn hurmetıne verıysoun dımı hayır olsun dıye ee hayrım olsun de.ve hiçbişey yokmuş gibi davran
herhangı bırymış gibi .. bideeşined eyukelnme nekdr cırket gerızeklaı oslada eşinin kardesi o.

Senin evine misafirliğe geliyor bişey yapacağını sanmıyorum
Ramazan-ı şerif hatrına sabırlı davran
Ödülün mutlaka taktir görülür canım
Allah yardımcın olsun

Evet arkadaşın dediği gibi sabredilebilse güzel olur ama bende bana saldıran bir görümceye bilmiyorum sabredemezdim heralde.Seninle uğraşacağına 3 tane çocuğu varmış onlarla ilgilensin.Ben olsam tavrımı koyardım doğrusu.Ben eşimle evlendim onun kahrını hadi çektim tüm sülalesinin kahrınıda çekeyim yani.

ah keşke sabr edebilsem ama eşimdende soğuyorum bu pasif savunmasız tavırları yüzünden yüzünü görünce kadının bi ay kendime gelemiyorum yok ben ibyerlere gidecem yoksa çok kötü şeyler olucak....

walla buramazn hıçyapmam dedıgım hayata göruşmem değdin 2kişiy yemege aldım.ramazanın hurmetınemı mıdır nedır gayette guzeldi akşa egcırdım.içim rahat huzurlu.... ohh

Yapabilirsen aslında kazanan sen olursun ama nefsimiz başka şeyler söylüyor işte.Onu yenebilmekte hiç kolay değil.Yaşanılanlar unutulamıyor tüm gücünü toplayıp yine de denemeye değer ama değilmi

yani canım al diyosunda bu kadın bambaşka bi şey saldırgan biri...

ay canım bizim lanet görümcede öyle bebeğim oldu 25 gün önce hala gelmedi görmeye evi on dakikalık yerde demekki bana düşmanlığı varmış ileride görmek isterse.... görür hiç gelmesin artık oda bana saldırmıştı beni kolay lokma görüyo eşimde aynı seninki gibi pasif kalıyo onlara karşı

aman kızlar eşi ne düşünürse düşünsün bu milletin .... öpsen bile yaranamazsın gelsin yemeye madem çağrılmış yapıcak bir şey yok ama ben ce hiç bir şey değişmez ben eşimin ailesine yaranmak için neler yaptım ama değişen hiç bir şey olmasdı

ah keşke sabr edebilsem ama eşimdende soğuyorum bu pasif savunmasız tavırları yüzünden yüzünü görünce kadının bi ay kendime gelemiyorum yok ben ibyerlere gidecem yoksa çok kötü şeyler olucak....
kiz gec vakti nereye gidecen akilli...sakin olmaya bak sen...sende ne varki 1 gecelik gelip gidecekler...benim esim benim haberim olmadan kardesinin oglunu istek etmis burda okutmaya iki hafta kaldi yanimda ama ona belli etmedim o benim misafirimdi misafir 10 kismetle gelir 1 ini yer 9 u kalir...bu arada ondan sonra cok SIKINTILARDAN KURTULDUM misafiri mEMNUN EDENI aLLAHDA MEMNUN EDER unutma...BU SANA KAZANC OLUR:::bu arada hepimizin hatalari var senin yokmu...elbet birbirimize anlayisli olacagiz hepimizin hatalari oluyor....belki kadin stresdeydi o zaman belki farkinda degil yaptigi durumun....uc cocuk zor arkadasim o cocuklarla ilgilen cikolatalar al bak Allah bunlari sana nasil öduyor....sana bir firsat bu....esinde seni cok takdir edecek eminim hep yaninda olacak ins.onlari memnun et burayada yaz olurmu...

aman kızlar eşi ne düşünürse düşünsün bu milletin .... öpsen bile yaranamazsın gelsin yemeye madem çağrılmış yapıcak bir şey yok ama ben ce hiç bir şey değişmez ben eşimin ailesine yaranmak için neler yaptım ama değişen hiç bir şey olmasdı

arkadasim lutfen biraz daha yapici olalim mubarek gun nefsi hesaplasmalardan ziyade Allah rizasi var bunu yapalim lutfen nefis seytan tehlikeli syler

Back
X