Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazmayayım dedim ama duramadim tek başına tuvalete bile gidemeyen adamla ne diye evlenip iki de cocuk yaptıniz yazık degilmi ömrünüze... Bu durum doktorluk hocalık değil... Ama şu var dua insanı daha güvende hissettirir,duadan zarar gelmez...önce doktora gidilmeli sonrada yatarken duasini okuyup yatmalı...Gotrdm tabi ben ne cektigmi Allah biliyor once tabi bnde sizin gibi dusundm para alip milleti kandryr.hocalr inanmam ddm tuttum her turlu doktra gotrdm pskljk ilaclr aldirttm kullandi ama sadece hafifletti ruh gibi.oldu korkusu tamamen gecemdi bn hamile halimle tuvalet kapilarnda esimi bekledim .korkryr die snra iyice arastrdk parasz allah rızası için bize yardm etti bi hoca eşimi namaza da baslattm artk tamamen kendi .ihtyclrni tek başına yapyrdu ..bnmde zoruma gden bu oldu hamile halimle bn nelr cektm oda ilk iyilestgnde nankorlgnu yapti.
Eskiden anneme de olurmuş bir hoca söylemiş her gece yataga girince 7 kez Ayetel kürsü okuyacak her okuduğunu üzerine ufluycek sağına soluna önüne arkasına ayağına başına sonuncuyuda yutacak evvel Allah gececektir,birsure geçene kadar yapacak sanırım 7 gündü, Allah şifa versin çok zor bir durummerhaba hanımlar,
Nişanlıykende olduğunu söylemişti ama bu kadar sık olmuyordu sanırım. Evlendiğimizden beri sürekli olmaya başladı. Balayımızda bile 2 kez geldi. Yattığımız yerin ve kendimizin temizliğine özen gösterip, her gece dualarımızı okuyup kendimizi Allah' a emanet ederek uyuyoruz ama yine de geliyor. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum![]()
Arkadaşım onun adı karabasan değil uyku apnesi . Ben de de oldu . Hocaya gideceğine doktora git .merhaba hanımlar,
Nişanlıykende olduğunu söylemişti ama bu kadar sık olmuyordu sanırım. Evlendiğimizden beri sürekli olmaya başladı. Balayımızda bile 2 kez geldi. Yattığımız yerin ve kendimizin temizliğine özen gösterip, her gece dualarımızı okuyup kendimizi Allah' a emanet ederek uyuyoruz ama yine de geliyor. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum![]()
kuranda karabasan hangi ayette acaba verebilir misiniz?Nie yillar gecince kuran degisyrmu ezan degisyrmu rabbinde mi degsyr bnm basima geldigi icin blyrm ...ne geliyorsa Allahtan geliyor ha tamamen hocalik olmaya bilir ama yinede dua edilmesi kuran okunmasi allahtan yardm dilemesi Gerekir tabikide norolga da gitsin ihmal etmesn...
çengelli iğne mi tedavi ediyor böylede batıl inanç görmedimyastığının altına çengelli iğne takın.ben faydasını gördüm bir deneyin bi sakıncası yok nasılsa
Hocaya gitmedimArkadaşım onun adı karabasan değil uyku apnesi . Ben de de oldu . Hocaya gideceğine doktora git .
Arkadaşım dün konunu okudum . Ban yememek için cevap yazmadım . Ama dayanamıyorum artık . Sen dua , namaz ve kuranla seni aldatan kocandan bir de af dileyip işleri düzene sokabildin mi ? Hadi bu senin sorunun dün 50 kişi, sana şoka girmesine rağmen akıl vermeye çalıştı .Olmadı .Nie yillar gecince kuran degisyrmu ezan degisyrmu rabbinde mi degsyr bnm basima geldigi icin blyrm ...ne geliyorsa Allahtan geliyor ha tamamen hocalik olmaya bilir ama yinede dua edilmesi kuran okunmasi allahtan yardm dilemesi Gerekir tabikide norolga da gitsin ihmal etmesn...
Büyük ihtimalle nöroloji bakacaktır ama oksijen sorununa bağlı olarak ta karşına çıkabilir . KBB de görmesi gerekebilir . Berbat bir şeydir .Yaşadım ..Hocaya gitmedim
merhaba hanımlar,
Cidden bu neyin kafası ne yiyip içiyorsunuz siz ya adam uyku felci geçiriyor ya al adamı bir doktora götürmerhaba hanımlar,