- 29 Kasım 2017
- 304
- 317
- 53
- 33
Bilgi sahibi olmadığım için buraya yazdım ve soruyorum. Düzgün cevap vereme yetiniz yok ise yazmayın !Cidden bu neyin kafası ne yiyip içiyorsunuz siz ya adam uyku felci geçiriyor ya al adamı bir doktora götür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilgi sahibi olmadığım için buraya yazdım ve soruyorum. Düzgün cevap vereme yetiniz yok ise yazmayın !Cidden bu neyin kafası ne yiyip içiyorsunuz siz ya adam uyku felci geçiriyor ya al adamı bir doktora götür
Sizinde biraz olsun oturup düşünme yetiniz yoksa evlenmeyin önce kendinizi geliştirin hayatı görün tanıyın elinizin altında internet var her bilgi dünya kadar ansiklopedi hiçbirine erişim yoksa 112 yi arayıp nöbetçi doktora danışmak istediğim bir şey var derseniz direk birebir doktorla telefonda görüşüyorsunuz elle tutulur gerçekler bilim diye bir şey varken yok karabasan yok öcü yok böcü zaten dünya dışı varlıkların tek eğlencesi sizin eşiniz ya da biz insanlar düşün ki senin bile görmeyeceğin bir varlık ama seninle uğraşıyor neden cevap yok ya daha ikiniz oturup hadi bir doktora gidelim fikrini ortaya atamıyorsunuz bana atarlanmadan önce otur bir düşün yaBilgi sahibi olmadığım için buraya yazdım ve soruyorum. Düzgün cevap vereme yetiniz yok ise yazmayın !
Teşekkürler Dünya görüşü üstün elit kişiSizinde biraz olsun oturup düşünme yetiniz yoksa evlenmeyin önce kendinizi geliştirin hayatı görün tanıyın elinizin altında internet var her bilgi dünya kadar ansiklopedi hiçbirine erişim yoksa 112 yi arayıp nöbetçi doktora danışmak istediğim bir şey var derseniz direk birebir doktorla telefonda görüşüyorsunuz elle tutulur gerçekler bilim diye bir şey varken yok karabasan yok öcü yok böcü zaten dünya dışı varlıkların tek eğlencesi sizin eşiniz ya da biz insanlar düşün ki senin bile görmeyeceğin bir varlık ama seninle uğraşıyor neden cevap yok ya daha ikiniz oturup hadi bir doktora gidelim fikrini ortaya atamıyorsunuz bana atarlanmadan önce otur bir düşün ya
Aaa çok karizma bir laf sokma inanamıyorum ciddi söylüyorum bak böyle saçma sapan çocuk çocuk işleri laf sokmaları bırak kendini geliştir bir ortamda bunu desen arkandan cahil diye gülerler otur oku kendini geliştir diyince bunu hakaret olarak almaTeşekkürler Dünya görüşü üstün elit kişi
Teşekkürler yorumunuz içinÖncelikle şunu bilmenizi isterim ki Karabasan diye bir şey yok yani sandığınız gibi ruhani bir durum değil.Tıptaki adı Uyku felci ve birçok nedeni var. Nörolojiye görünmesi gerek. Bende çok çektim, sonra kendiliğinden geçti.
Bak ben bu soruyu sana sormadım say ve konumu terk et güzel arkadaşım.Aaa çok karizma bir laf sokma inanamıyorum ciddi söylüyorum bak böyle saçma sapan çocuk çocuk işleri laf sokmaları bırak kendini geliştir bir ortamda bunu desen arkandan cahil diye gülerler otur oku kendini geliştir diyince bunu hakaret olarak alma
Malesef kusura bakma buna ben ve keyfim karar veririz ben bu tip konularda üyeleri tam anlamıyla tanıyorum o yüzden yakından takipteyim istemiyorsan alıntı yapma cevap yazmaBak ben bu soruyu sana sormadım say ve konumu terk et güzel arkadaşım.
Eğer bu düşünce yapınız , üslubunuz ve tavrınız işe yarasaydı zaten evliliğinizi kurtarırdınız. O yüzden gelip burada benim hangi kafa ile evlendiğimi vs düşünmemi bilmem ne sorgulayamazsınız. Öncelikle kendini hayatınıza dönüp bir bakın bakalım.Malesef kusura bakma buna ben ve keyfim karar veririz ben bu tip konularda üyeleri tam anlamıyla tanıyorum o yüzden yakından takipteyim istemiyorsan alıntı yapma cevap yazma
yıl 2018 hala hoca tavsiye eden var. yazık.
uyku apnesi,uyku felci ne derseniz diyin ama bir nörologa götürün eşinizi.
Ah kıyamam oturup konularımı mı okudun ? Keşke ah keşke bir de ne okuduğunu anlasan kurtarmak neden kurtarayım mutsuzum diye çırpındım bitirdim ikinci kez evlilik teklifi aldım ama olmadı karşımdaki büyümedi cahil küçük bir çocuk olarak kaldı yapamıyorum dedi bende neden bile demedim cidden okuduğundan anladığın bundan farklıysa gerçekten git kendini geliştir ben bu hayata kimsenin nazını niyazını tribini çekmeye gelmedim evlilik hayatımın tek amacı son şansı da değildi benim için hayat aynı mutlulukta kaldığı yerden devam ediyor neden çünkü kendi ayaklarımın üstündeyim başkasının ayaklarına ihtiyacım yok neden çünkü ömrüm boyunca okudum sokakta tabela görsem bilgi bilgidir dedim onu bile okudum ve bu yüzden asla dengim olmayan biri için çabalamam benim hak ettiğim beni taşıyacak bir insan kocam kocam diye ağlamıyorum sıkma canını ve sende otur oku düşün sorgula körü körüne her dıyduğuna inanmaya devam edersen batıl şeyler peşinde sorgulamadan koşarsan olduğun yerde git gel yaparsın anca böyle ufak laf sokma çabalarıyla var olmaya çalışırsın ama var olmazsın sadece olmaya çalışırsın.Eğer bu düşünce yapınız , üslubunuz ve tavrınız işe yarasaydı zaten evliliğinizi kurtarırdınız. O yüzden gelip burada benim hangi kafa ile evlendiğimi vs düşünmemi bilmem ne sorgulayamazsınız. Öncelikle kendini hayatınıza dönüp bir bakın bakalım.
karabasan bir uyku sorunudur altinda norolojik veya psikolojik bir sikinti olabilir ilerlemesi dahada skintili sorunlara sevep olabilir arastirma hastanelerinde uyku klinikleri var yardim alinmerhaba hanımlar,
Nişanlıykende olduğunu söylemişti ama bu kadar sık olmuyordu sanırım. Evlendiğimizden beri sürekli olmaya başladı. Balayımızda bile 2 kez geldi. Yattığımız yerin ve kendimizin temizliğine özen gösterip, her gece dualarımızı okuyup kendimizi Allah' a emanet ederek uyuyoruz ama yine de geliyor. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum![]()
Eğer bu düşünce yapınız , üslubunuz ve tavrınız işe yarasaydı zaten evliliğinizi kurtarırdınız. O yüzden gelip burada benim hangi kafa ile evlendiğimi vs düşünmemi bilmem ne sorgulayamazsınız. Öncelikle kendini hayatınıza dönüp bir bakın bakalım.
Yeni Turkiye canim begenmiyorsak yallah Amerikaya![]()
Vay maşallah.hocaya gidin okutun. muska takmasi lazim eşiniz musallat olmuş