Eşime 2 günde bir karabasan geliyor :(

Bilgi sahibi olmadığım için buraya yazdım ve soruyorum. Düzgün cevap vereme yetiniz yok ise yazmayın !
Sizinde biraz olsun oturup düşünme yetiniz yoksa evlenmeyin önce kendinizi geliştirin hayatı görün tanıyın elinizin altında internet var her bilgi dünya kadar ansiklopedi hiçbirine erişim yoksa 112 yi arayıp nöbetçi doktora danışmak istediğim bir şey var derseniz direk birebir doktorla telefonda görüşüyorsunuz elle tutulur gerçekler bilim diye bir şey varken yok karabasan yok öcü yok böcü zaten dünya dışı varlıkların tek eğlencesi sizin eşiniz ya da biz insanlar düşün ki senin bile görmeyeceğin bir varlık ama seninle uğraşıyor neden cevap yok ya daha ikiniz oturup hadi bir doktora gidelim fikrini ortaya atamıyorsunuz bana atarlanmadan önce otur bir düşün ya

Bende olurdu bir zamanlar hem de nasıl olurdu. Ermiş gibi rüyalar görürdüm melekler beni kaldırıyor gökyüzne falan sonra şak uyanıyırum karabasan. Ama neden oluyordu sabahlara kadar ders çalışıyordum sınav dönemi litrelerce red bull üzerine kahve kola vücut adrenalin bombardımanı beyin ders çalışmaktan cortlamış. Kimse hacı hocaya götürmedi yine de kurtuldum kahveyi tamamen bırajtım cola çok nadir içerim red bull ağzıma koymam. Bence eşiniz de stresten veya yorgunluktan yaiıyır olabilir. Yeni evlisiniz alışma süreci e borç falan da vardır düğünden vs. Kafasını rahatlatmaya çalışın yediklerinize dikkat edin geçmezse doktora gidin

Öncelikle şunu bilmenizi isterim ki Karabasan diye bir şey yok yani sandığınız gibi ruhani bir durum değil.Tıptaki adı Uyku felci ve birçok nedeni var. Nörolojiye görünmesi gerek. Bende çok çektim, sonra kendiliğinden geçti.

Sizinde biraz olsun oturup düşünme yetiniz yoksa evlenmeyin önce kendinizi geliştirin hayatı görün tanıyın elinizin altında internet var her bilgi dünya kadar ansiklopedi hiçbirine erişim yoksa 112 yi arayıp nöbetçi doktora danışmak istediğim bir şey var derseniz direk birebir doktorla telefonda görüşüyorsunuz elle tutulur gerçekler bilim diye bir şey varken yok karabasan yok öcü yok böcü zaten dünya dışı varlıkların tek eğlencesi sizin eşiniz ya da biz insanlar düşün ki senin bile görmeyeceğin bir varlık ama seninle uğraşıyor neden cevap yok ya daha ikiniz oturup hadi bir doktora gidelim fikrini ortaya atamıyorsunuz bana atarlanmadan önce otur bir düşün ya
Teşekkürler Dünya görüşü üstün elit kişi

Teşekkürler Dünya görüşü üstün elit kişi
Aaa çok karizma bir laf sokma inanamıyorum ciddi söylüyorum bak böyle saçma sapan çocuk çocuk işleri laf sokmaları bırak kendini geliştir bir ortamda bunu desen arkandan cahil diye gülerler otur oku kendini geliştir diyince bunu hakaret olarak alma

Aaa çok karizma bir laf sokma inanamıyorum ciddi söylüyorum bak böyle saçma sapan çocuk çocuk işleri laf sokmaları bırak kendini geliştir bir ortamda bunu desen arkandan cahil diye gülerler otur oku kendini geliştir diyince bunu hakaret olarak alma
Bak ben bu soruyu sana sormadım say ve konumu terk et güzel arkadaşım.

uzun zamandır yorum yazmıyorum konulara ama zamanında neredeyse her akşam yaşayan biri olarak uykuya dalmaj istemezdim; ama araştırıp neyin ne olduğunu öğrendikten sonra durum değişti. bahsettiğimiz şey uyku felci, vücüdun derin uykuya geçip beynin geçememesi gibi bir durum, genelde tüm vücuda kramp girmiş gibi olur ve ayağınızın küçük parmağını bile oynatsanız geçer.
eşinizi de bir nöroloğa götürmenizi tavsiye ederim

Malesef kusura bakma buna ben ve keyfim karar veririz ben bu tip konularda üyeleri tam anlamıyla tanıyorum o yüzden yakından takipteyim istemiyorsan alıntı yapma cevap yazma
Eğer bu düşünce yapınız , üslubunuz ve tavrınız işe yarasaydı zaten evliliğinizi kurtarırdınız. O yüzden gelip burada benim hangi kafa ile evlendiğimi vs düşünmemi bilmem ne sorgulayamazsınız. Öncelikle kendini hayatınıza dönüp bir bakın bakalım.

Eğer bu düşünce yapınız , üslubunuz ve tavrınız işe yarasaydı zaten evliliğinizi kurtarırdınız. O yüzden gelip burada benim hangi kafa ile evlendiğimi vs düşünmemi bilmem ne sorgulayamazsınız. Öncelikle kendini hayatınıza dönüp bir bakın bakalım.
Ah kıyamam oturup konularımı mı okudun ? Keşke ah keşke bir de ne okuduğunu anlasan kurtarmak neden kurtarayım mutsuzum diye çırpındım bitirdim ikinci kez evlilik teklifi aldım ama olmadı karşımdaki büyümedi cahil küçük bir çocuk olarak kaldı yapamıyorum dedi bende neden bile demedim cidden okuduğundan anladığın bundan farklıysa gerçekten git kendini geliştir ben bu hayata kimsenin nazını niyazını tribini çekmeye gelmedim evlilik hayatımın tek amacı son şansı da değildi benim için hayat aynı mutlulukta kaldığı yerden devam ediyor neden çünkü kendi ayaklarımın üstündeyim başkasının ayaklarına ihtiyacım yok neden çünkü ömrüm boyunca okudum sokakta tabela görsem bilgi bilgidir dedim onu bile okudum ve bu yüzden asla dengim olmayan biri için çabalamam benim hak ettiğim beni taşıyacak bir insan kocam kocam diye ağlamıyorum sıkma canını ve sende otur oku düşün sorgula körü körüne her dıyduğuna inanmaya devam edersen batıl şeyler peşinde sorgulamadan koşarsan olduğun yerde git gel yaparsın anca böyle ufak laf sokma çabalarıyla var olmaya çalışırsın ama var olmazsın sadece olmaya çalışırsın.

merhaba hanımlar,

Nişanlıykende olduğunu söylemişti ama bu kadar sık olmuyordu sanırım. Evlendiğimizden beri sürekli olmaya başladı. Balayımızda bile 2 kez geldi. Yattığımız yerin ve kendimizin temizliğine özen gösterip, her gece dualarımızı okuyup kendimizi Allah' a emanet ederek uyuyoruz ama yine de geliyor. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum :KK43:
karabasan bir uyku sorunudur altinda norolojik veya psikolojik bir sikinti olabilir ilerlemesi dahada skintili sorunlara sevep olabilir arastirma hastanelerinde uyku klinikleri var yardim alin

Ya ne kadar çirkinsiniz şu anda gerçekten de.

Bazı arkadaşlar yoktur yazmış ben bilemedim çünkü bende uyku apnesi var uyku felci çok geçiriyorum ama benim eşime de yılda birkaç kez burada yazan olay oluyor. Çünkü uykusunda sayıklıyor, inanılmaz terliyor ve uyanmakta zorluk yasiyor. Ben uyanip onu uyandiriyorum Allahtan uykum hafif. Ben hep yanındayım deyip sarılıyorum ona ve güzelce uyutuyorum. Sen uyu ben seni izleyeceğim diyorum bir iki saat cidden uyumuyorum rahat etsin diye. Normalde eşimi tanısanız korktuğuna inanmazsınız öyle bir durum. Erkeklere böyle garip birşey oluyor ben hiç kızlara olanına denk gelmedim bize ancak uyku felci

Back
X