Eşime 2 günde bir karabasan geliyor :(

Karabasan değil uyku felcidir.
Bende çok çektim. Yatmadan önce ben uyku felci geçiriyorum diye kendini telkin ederse azalıyor bir daha da nadir olur. Uyku felci geçirdiği anda da aklına getirmesi gerekiyor telkin etmesi lazım kendini.
Ben 5 sene çektim Allah kimseye vermesin.
Farklı bir yerde yattığımda, uykusuz kaldığımda, sıkıntılı günler geçirdiğimde de olur.

Oku oku gül Gangastacim
Bütün muskacilar musallatcilar haberleşip gelmiş

Bakakaldım yorumların bazılarına ya şaka gibi :/

Dabbe serisini kaçıncıya izlediniz arkadaşım, hoca ne yapabilecek uyku apnesine?
Hayır bi de hocanın ettiği dua seninkinden daha mı eftal de musallat(!) geçecek gidecek, prim vermeyin din tüccarlarına ya, sağlık sorunu bunlar, doktora gidin bi uyku laboratuvarı bi şeye alsınlar baksınlar. Tövbe yarebbim

Karabasan da siyah birsey mi görünüyor uykudan mi uyanamıyor insan, bilmiyorm tam ama merak ediyorum

Bildiğim kadarıyla rem uykusundayken rüyada gördüğümüz şeyleri uyurken yapmayalım diye beyin vücudu bir nevi kitliyor, geçici felç gibi bir şey. Bu dönemde uyanınca da beyin uyanmış bile olsa vücut henüz uyku halinde oluyor. O siyah şey de halüsinasyon. Aklımda bu kadar kalmış. Yorgun, stresli dönemlerde daha sık yaşanıyor bir de.

Lütfen konu açmadan önce, konulara yorum yazmadan önce kuralları okuyunuz.
Cin, karabasan, öcü, muska konuları, dini konu ve yorumlar yasaktır.

Uyku sırasında yaşanan bu olay doğaüstü değildir, bir karaltı gelip sizi korkutmaz, yaşanan uyku felcidir ve stres, yorgunluk, sırtı üstü yatma durumlarında olur, uyku felci sırasında beyinle ve vücut koordinasyon sağlayamaz, bu da elini kolunu oynatamama, uyanamama sorunu yaratır, tıbbi bir sorundur, uyku kliniklerine gidilerek sorun çözülür.

Konu kapatılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…